Medvěd Odesláno 16. listopad 2007 Odesláno 16. listopad 2007 Původně zaslal: tanagy Medvěd: To s tím přikrytím chladiče byl samozřejmě ftip (doufám, žes to tak vzal - i když to podle tvého příspěvku tak nevypadalo). ....... Omlouvám se, Pelnáři, Tvůj vtip jsem opravdu nepochopil Citovat
Fakir Odesláno 17. listopad 2007 Odesláno 17. listopad 2007 Omlouvám se, Pelnáři, Tvůj vtip jsem opravdu nepochopil :D:D Pán je znalec... Jinak já tankuju především u Shellu, poslední dobou V-Power, abych to trochu propláchl. Citovat
MartinRR Odesláno 17. listopad 2007 Odesláno 17. listopad 2007 Ja tankujem výhradne na Shell. 1. mi ide o kvalitu a za 2. zbieram body Citovat
.mycTD Odesláno 17. listopad 2007 Odesláno 17. listopad 2007 technologicky skvost z AZNP Mlada Boleslav jsem sice nikdy nevlatnil, ale uz jen podle vzajemne polohy motoru a chladice odhaduji objem chladiva na urovni ustredniho topeni mensiho domku:myslim takze tam bych se nedivil, ani kdyby chladic na zimu vyndavali:D jinak tankuju vsude, kde je mi logo cerpacky povedome, hypermarketum se vyhybam. opatrnejsi jsem treba na LPG, tam ty podminky obcas hranici s ohrozenim zivota, kdyz vidim ty cisterny v autobazarech a opustenych arealech JZD:o Citovat
tanagy Odesláno 17. listopad 2007 Odesláno 17. listopad 2007 No vidíte, prohlídněte si stránky ústavu paliv a maziv s "nezávislými" testy (opravdu nevim, kdo je financuje) a berte palivo jen tam, kde uvidite nálepku "pečeť kvality" a bude vyřešeno (teda do tý doby, než to někdo zkorumpuje) [upravil dne 17.11.07 tanagy] Citovat
sarbi Odesláno 17. listopad 2007 Odesláno 17. listopad 2007 Mám 307 1.6 hdi od června a tankuji zatím u Shellu na Jeremiašové V-Power,zrovna včera plnou za 33.50kč/l,kurvy. Citovat
jojo307 Odesláno 17. listopad 2007 Odesláno 17. listopad 2007 Ja som tankoval na Shell plnu 61l za 2598sk, cize 42,60sk/l:roker. Cena priam ohromna:grr Citovat
lossi Odesláno 18. listopad 2007 Odesláno 18. listopad 2007 Převážně tankuju u PAP OIL, slušná cena proti konkurenci v okolí Citovat
MartinR Odesláno 18. listopad 2007 Odesláno 18. listopad 2007 Už několik let jen ESSO, ale to už asi nebude dlouho trvat. Citovat
Ajdamek Odesláno 18. listopad 2007 Odesláno 18. listopad 2007 OMW, sbírám body na Mazdu Dřív jsem jezdil do Makra, ale na ten jejich benzín to hůř jede. Citovat
martin1 Odesláno 18. listopad 2007 Odesláno 18. listopad 2007 nejcasteji na OMV, snazim se vyhybat "no name" benzinkam :-) Citovat
Dress Odesláno 18. listopad 2007 Odesláno 18. listopad 2007 Původně zaslal: sarbi Mám 307 1.6 hdi od června a tankuji zatím u Shellu na Jeremiašové V-Power,zrovna včera plnou za 33.50kč/l,kurvy. taky beru V-power Diesel na Jeremiášově, dnes za 33,80 Citovat
sarbi Odesláno 18. listopad 2007 Odesláno 18. listopad 2007 má cenu používat aditivum ,když tankuji V-Power naftu(doufám kvalitní).je to muj první diesel, tak proto pro někoho blbá otázka:mad: Citovat
Xantik Odesláno 19. listopad 2007 Odesláno 19. listopad 2007 Původně zaslal: sarbi má cenu používat aditivum ,když tankuji V-Power naftu(doufám kvalitní).je to muj první diesel, tak proto pro někoho blbá otázka:mad: Má, mimo jiné si s tím zvýšíš cetanové číslo a jiné, což Ti u Poweru stejně nikdo nezaručí. Já tankuji u Tesca, občas Shell a Agip. Citovat
Trundik Odesláno 19. listopad 2007 Odesláno 19. listopad 2007 Původně zaslal: MartinRR Ja tankujem výhradne na Shell. 1. mi ide o kvalitu a za 2. zbieram body Mám to úplně stejně. Zkušenost s JET - tankoval jsem do mého bývalého auta - Mazda 323 benzin u JET někde u Martina - bylo to něco hodně špatného, protože auto nejelo, netáhlo do kopce - prostě hrůza. Tento zážitek byl ještě umocněn tím, že jsme projížděli kolem romských osad na slovensku, kde kolem cesty postávali tito "občané". To jsem se opravdu modlil, aby mi to jelo dál. Citovat
Yves Odesláno 19. listopad 2007 Odesláno 19. listopad 2007 OMW Super 100 spotreba sla dolu asi o litr, prvnich cca tak 100km auto netahlo a rvalo, tedka to odpaluju z kazdy krizovatky aniz bych chtel, motor ma lepsi prubeh vykonu a je slinejsi od spoda (octavia killer ), v lete spotreba od 6,5 do 8 po meste, a tedka v zime 10 (je to normalni???) a naftu zasadne u OMW bez aditiva, jednou jsme vzali nekde u noname pumpy a motor rval, zral a netahl Citovat
pyžik Odesláno 19. listopad 2007 Autor Odesláno 19. listopad 2007 Původně zaslal: KoNG tankuji u Shellu + aditivum VIF Co řeknete tomuto,aditivum Sheron? http://www.avauto.cz/good.php?goodId=38 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.