Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: tanagy

Medvěd: To s tím přikrytím chladiče byl samozřejmě ftip (doufám, žes to tak vzal - i když to podle tvého příspěvku tak nevypadalo). .......

Omlouvám se, Pelnáři, Tvůj vtip jsem opravdu nepochopil

Odesláno
Omlouvám se, Pelnáři, Tvůj vtip jsem opravdu nepochopil

:D:D:D Pán je znalec... :D

Jinak já tankuju především u Shellu, poslední dobou V-Power, abych to trochu propláchl. :)

Odesláno

technologicky skvost z AZNP Mlada Boleslav jsem sice nikdy nevlatnil, ale uz jen podle vzajemne polohy motoru a chladice odhaduji objem chladiva na urovni ustredniho topeni mensiho domku:myslim takze tam bych se nedivil, ani kdyby chladic na zimu vyndavali:D

jinak tankuju vsude, kde je mi logo cerpacky povedome, hypermarketum se vyhybam. opatrnejsi jsem treba na LPG, tam ty podminky obcas hranici s ohrozenim zivota, kdyz vidim ty cisterny v autobazarech a opustenych arealech JZD:o

Odesláno

No vidíte, prohlídněte si stránky ústavu paliv a maziv s "nezávislými" testy (opravdu nevim, kdo je financuje) a berte palivo jen tam, kde uvidite nálepku "pečeť kvality" a bude vyřešeno (teda do tý doby, než to někdo zkorumpuje)

pecet-kvality.gif

[upravil dne 17.11.07 tanagy]

Odesláno
Původně zaslal: sarbi

Mám 307 1.6 hdi od června a tankuji zatím u Shellu na Jeremiašové V-Power,zrovna včera plnou za 33.50kč/l,kurvy.:grr

taky beru V-power Diesel na Jeremiášově, dnes za 33,80

Odesláno
Původně zaslal: sarbi

má cenu používat aditivum ,když tankuji V-Power naftu(doufám kvalitní).je to muj první diesel, tak proto pro někoho blbá otázka:mad:

Má, mimo jiné si s tím zvýšíš cetanové číslo a jiné, což Ti u Poweru stejně nikdo nezaručí. Já tankuji u Tesca, občas Shell a Agip.

Odesláno
Původně zaslal: MartinRR

Ja tankujem výhradne na Shell. 1. mi ide o kvalitu a za 2. zbieram body :D

Mám to úplně stejně.

Zkušenost s JET - tankoval jsem do mého bývalého auta - Mazda 323 benzin u JET někde u Martina - bylo to něco hodně špatného, protože auto nejelo, netáhlo do kopce - prostě hrůza. Tento zážitek byl ještě umocněn tím, že jsme projížděli kolem romských osad na slovensku, kde kolem cesty postávali tito "občané". To jsem se opravdu modlil, aby mi to jelo dál.

Odesláno

OMW Super 100 spotreba sla dolu asi o litr, prvnich cca tak 100km auto netahlo a rvalo, tedka to odpaluju z kazdy krizovatky aniz bych chtel, motor ma lepsi prubeh vykonu a je slinejsi od spoda (octavia killer :D), v lete spotreba od 6,5 do 8 po meste, a tedka v zime 10 (je to normalni???)

a naftu zasadne u OMW bez aditiva, jednou jsme vzali nekde u noname pumpy a motor rval, zral a netahl

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...