Přejít na obsah

martin1

Uživatel
  • Počet příspěvků

    176
  • Registrace

Vše od uživatele martin1

  1. TS-WX77A mam nainstalovan. Hraje dobre. Jsem nadseny z jeho velikosti - ze mi na 307cc neobsadil cely kufr :-) Zapojeny ho mam na radio RT3.
  2. Ja uz mam doma Pioneer TS-WX77A a pristi tyden bych chtel resit zapojeni do 307cc. Tak pokud se vse podari, dam vedet, jak to hraje :-)
  3. martin1

    Automaticke rožinaní světel

    Zajdi do servisu, tam ti denni sviceni aktivuji.
  4. martin1

    307 CC

    Ja ji mam soubezne s krytkou.
  5. martin1

    CD menic Clarion Peugeot 607

    FM transmitter ani zdaleka nedosahuje CD kvality. Myslim, ze kdyz to vyzkousis, jeste to prehodnotis. Zvlast v 607, ktera ma originalni audio pomerne dobre.
  6. martin1

    Peugeot Sarkozyho

    Tady je video http://www.youtube.com/watch?v=pMHZj41cYu0
  7. martin1

    307 CC

    Xenonove sady na netu koupis za cca. 3000 Kc. Instalace je otazkou hodiny a da se to zvladnou doma. Mne to teda delal znamy, ale pak jsem se do toho dival a jen se vymeni vybojka, zapoji se tzv. ballast (krabicka) a popropojuje se par kabelu.
  8. martin1

    307 CC

    Zarovky jsem vymenil za xenony a nemuzu si stezovat. Sviti to lip nez origo xenony na 607. Takze Ti doporucuju udelat totez :-) Co se tyka motoru, tak mam 2.0 benzin s automatem. I v teto verzi je to celkem lenoch.
  9. martin1

    LED denní svícení

    Rad bych to Tve auto zkouknul :-) do Kyjova to zas tak daleko z UH nemam :-)
  10. martin1

    LED denní svícení

    Moc hezke! Kez bych mel cas se se svou 307cc taky tak vyhrat :-)
  11. martin1

    Recenze

    Mam ty same na 307. Viz. foto zde: S prichodem jara uz jsem je videl na hodne autech, takze bych mozna volil neco min proflaknuteho :-) jinak si ale nemuzu stezovat. Ja jsem s nima spokojeny.
  12. Ja si poridil Dezent F a za poslednich par dnu jsem je taky videl na nekolika autech. Tyhle jsou fakt hezke. 17\" by ale autu sluselo vic ;-)
  13. martin1

    307 a Dezent F

    Tak tady to je ....
  14. martin1

    FILMY PRI JIZDE ( DVD )

    Resilo se tu na vice mistech (viz. hledani RT3), ale zatim vsichni tvrdi, ze to nejde.
  15. martin1

    Parkovací asistent v 307

    Jak hnusny ? Do narazniku se daji cidla dat tak, ze neni poznat, jestli je to tam od vyroby nebo dodelavame. No a displej v interieru ... produktu je na trhu hodne a videl a nektere vypadaji vcelku rozumne.
  16. martin1

    Parkovací asistent v 307

    Na paradu urcite ne. Funguje naprosto bez problemu (mam stejny i v 607). Uz bych bez nej nedal ani ranu :-) Spis mi u 307 chybi automaticke sklapeni zrcatka pro lepsi couvani pri zarazeni zpatecky.
  17. martin1

    Parkovací asistent v 307

    1) u mne pouze akusticky, na novych RT3 jsem myslim videl, ze je to i vizualne znazorneno 2) neztlumi, ale zvuk je dost vyrazny, takze pokud nemas radio na plno, tak jde slyset 3) nejde. jde odnekud zezadu. odkud, to nevim :-)
  18. martin1

    Radio RT3

    Mne teda zacne hrat CD presne tam, kde skoncilo. Ted mluvim o klasickem audio CD u RT3 s changerem a barevnou obrazovkou. Mozna zkus upgradovat firmware na posledni verzi.
  19. martin1

    Radio RT3

    Mne se radio RT3 zapina v prvni poloze klice, takze hraje i po vypnuti motoru. Jinak mam pocit, ze tvrzeni v prvni a druhe vete se vylucuje :-) Radio se ti vypina pri vypnuti motoru a proto se ti v zime nechce zastavovat a vypinat motor ? :-)
  20. martin1

    307 a Dezent F

    Diky. Vypada to fakt dobre. Pak sem postnu foto :-)
  21. martin1

    307 a Dezent F

    Chtel jsem prave fotku na skutecnem aute. V konfiguratoru uz jsem foto videl :-) No kola i s gumama uz mam doma
  22. martin1

    307 CC

    Nekupoval jsem novy kus. Taky starsi, ale jeste s min kilometrama. Bohuzel dalsi majitele cc neznam, takze tve obavy nemuzu ani vyvratit ani potvrdit.
  23. martin1

    Světla "Go home"?

    to znamená, že je venku tma a čidlo intenzity svitu dalo povel k rozsvícení světel. Presne tak. I pri zapnutem trvalem sviceni se podsviceni palubovky zapne az svetelny senzor vyhodnoti, ze je malo svetla. Zaroven se mi ztlumi podsviceni displeje klimatizace a zapne nocni rezim na lcd obrazovce (mam tu velkou barevnou).
  24. Mate nekdo na 307 disky Dezent F ? ... poslete prosim foto. Chci si objednat 17\", ale rad bych je videl na realne fotce. Diky.
  25. martin1

    originál navigace v 307

    Pomoci CD se da i menu hodit do anglictiny. Ono popravde co se tyka navigace bude asi nejsnazsi koupit si presnosnou GPS navigace, ceny porad leti dolu a mapove pokryti je mnohem lepsi, nez u originaln navigace.
×
×
  • Vytvořit...