Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

taky se priklanim k nazoru ze dostupnost MHD max tak 5 min pesky je dulezite kriteriium pro volbu.

Ted nevim jestli jsme to uz nediskutovali, ale co zkusit Peugeot-club restaurant na Zahradnim meste? ODKAZ nevim teda jak s tim parkovanim, ale na vanocnim srazu pred cca tremi lety myslim zadny velky problem nebyl

[upravil dne 8/10/07 Ferry]

To je samozřejmě dobrý a zajímavý podnik, ale nemají ani jednu místnost, kde by se dalo být ve 20 - 30 lidech, jedině horní kafé, ale to je fakt na sezení u skleničky a spíš bez jídla. Ale zkusím majiteli zavolat... Parkovat se tam dá, ale roztahovat po ulici ani náhodou...

Odesláno

Jsem taky proto, aby se zkusil Karel. Koráb není špatnej, ale trochu mě štve nemožnost výběru jídla mimo seznou. Nic proti kýtě, ale není to zrovna moje krevní skupina. Ke Karlovi to mám přeci jen přes celou Prahu, ale to se nedá nic dělat.:cool:

Odesláno

Koráb mi vyhovuje, neb to máme jen sami pro sebe, a není tam zahuleno - což byl velký problém Džbánu. Nejsem moc zvědavej na to, abych po každém srazu musel narvat do pračky pomalu i deštník a boty, jako to bylo vždy po Džbánu. Na korábě v tomto ohledu není problém, a to mně osobně stojí i za to vlezné nebo jak tomu říkáte, i když tu třeba nechám za večer o stovku víc.

Co se ale navrhované hospody U Karla týče, myslím že klidně můžem zkusit, nejsem proti. Pokud v salonku nebude jak v udírně, a bude se tam dát nějak rozumně dojet MHD (autobus 2x za hodinu je asi ještě tak nějak zkousnutelný), tak nemám problém s vyzkoušením.

Odesláno

No, já jsem hořce Džbán oplakal, a když už si na Korábě skoro začínám zvykat, tak tohle. Já bych to tam rozhodně ještě zkusil a když nebude ze strany personálu ochota, tak zkusíme něco jiného. Co takhle něco na Praze 6, 7 apod. To by měli blízko skoro všichni, je to skorocentrum a btw bydlí tam i předseda (šplh, šplh).

No, a s tím jídlem je to blbý, ale zase z druhý strany - aspoň by Pe.Tr nemusel přerušovat dietu:D. A kýty se nepřejím, pokud si ji nebudu ještě kromě srazíku dávat za měsíc pětkrát. Stejně furt žeru vepřový :-) Mno a na sraz se má chodit včas, jinak svačina sebou.

Prdelný mně nebere, při takovým počtu lidí - cca 15 - 20 je za 3 hodiny minimální částka na jednoho.

Edit: zahulený cimry mně taky silně vadí - viz oddie

[upravil dne 8.10.07 Mila_S]

Odesláno
Původně zaslal: Mila_S

Co takhle něco na Praze 6, 7 apod. To by měli blízko skoro všichni, je to skorocentrum

jenže je malá pravděpodobnost, že tam seženeš i dostatečné parkování. Např. "venkovani" těžko zapíchnou auta na P+R a pošlapou na metro a pak tři stanice tramvají a zbytek pěšky. No, mluvím za sebe, no.

Edit: ať už Koráb, Karel, nebo Džbán, nejspíš bude přijatelnější nějaká "odlehlejší lokalita", právě kvůli parkování. Navrhovat střed města nebude nejlepší. Vždy to někdo bude mít dál než druhý.

[upravil dne 8.10.07 Kdo]

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

....a je mi upřímně jedno, kde to bude :-)

Nejdřív jsem si přečet text, pomyslel si - "to je slovo chlapa" a pak sie podíval, kdo je autor, takže Netopko promiň.... ale napsalas to pěkně.

Odesláno
Původně zaslal: Kdo

Původně zaslal: Mila_S

Co takhle něco na Praze 6, 7 apod. To by měli blízko skoro všichni, je to skorocentrum

jenže je malá pravděpodobnost, že tam seženeš i dostatečné parkování. Např. "venkovani" těžko zapíchnou auta na P+R a pošlapou na metro a pak tři stanice tramvají a zbytek pěšky. No, mluvím za sebe, no.

Ať už Koráb, Karel, nebo Džbán, nejspíš bude přijatelnější nějaká "odlehlejší lokalita", právě kvůli parkování. Navrhovat střed města nebude nejlepší. Vždy to někdo bude mít dál než druhý.

Mno, já spíš myslel Letná, Dejvice, Hanspaulka, Strahov a tak, tam se místo vždycky najde, pravda, neznám tam tak dobře ty logály, páč už nejsem zdejší :aut

Odesláno

Kdyby už venku nebyla zima, tak bych domluvil celou zahrádku v "naší" hospůdce. Je to hned na metru C stanice Kobylisy a Honza by nám tam hodil na venkovní gril třeba krocana, nebo cokoliv co bychom si objednali a mohlo by vypuknout obžérství, pivo Gambáč a Plzeň a pár aut se tam zaparkovat také dá.

A navíc bych to měl opravdu kousek domů :D:D:D Ale to třeba až příští sezonu :roker:roker

Odesláno

joooo, na letne bych si taky nechal srazy libit :)

ma to jen nekolik problemu, a to parkovani (najit deset mist neni uplne jednoduche), prostory pro 20-30 lidi, pokud mozno nezahulene...

ad vlezne - problem neni ani tak v jeho existenci, jako v tom ze to jaksi opomeli rict predem.

na strahove jsou naopak ta mista na zaparkovani, ale opet tam kolem nic neni, krome stanku s pivem za stadionem, nebo studentskych putyk na kolejich. jedine snad restauracka v menze, ale nevim, nevim... zahuleno tam neni, ale ...

Odesláno

Na takže jsem mluvil s panem Dudkem z Peugeot Club Restaurantu v Hvozdíkové na Praze 10. Do hlavní místnosti se vejde 25 lidí ke stolu do U, parkovat se ulicích dá v pohodě, tram cca 5 minut chůze. Rád nás uvidí, máme tam vlastně slevu.

Takže stylové prostředí, přes zimu stejně nikdo neslalomuje, neb je tma, navrhuji tedy Pražsý sraz v značkovém restaurantu ve čtvrtek 1.11. v 18h.

Vaří tam dobře, obsluha zdvořilá.

Chápu výhrady ke Korábu, ale organizovat to na periferii my to přijde nezdvořilé vůči lidem z druhé strany Prahy.

Odesláno
Původně zaslal: Rebik

Na takže jsem mluvil s panem Dudkem z Peugeot Club Restaurantu v Hvozdíkové na Praze 10. Do hlavní místnosti se vejde 25 lidí ke stolu do U, parkovat se ulicích dá v pohodě, tram cca 5 minut chůze. Rád nás uvidí, máme tam vlastně slevu.

Takže stylové prostředí, přes zimu stejně nikdo neslalomuje, neb je tma, navrhuji tedy Pražsý sraz v značkovém restaurantu ve čtvrtek 1.11. v 18h.

Vaří tam dobře, obsluha zdvořilá.

Chápu výhrady ke Korábu, ale organizovat to na periferii my to přijde nezdvořilé vůči lidem z druhé strany Prahy.

jsem pro, diky, ze jsi se ujal toho telefonatu ;)

Odesláno

Tak jsem se dostal konečně k PC a můžu taky napsat pár řádek... o vlezném jsem se dozvěděl taky až na místě... se slovy že to bylo někomu oznámeno,že po sezoně je tam učtováno 250kč za hodinu podnájmu.... Tak jsem si řikal,že by mě zajímalo komu to řikali.. se mnou celkově mluvili 4x ohledně jidla...

Ohledně toho s nima budu mluvit,až bych kdyžtak zamlouval další termín,jestli není možné se nějak domluvit nebo ne.

Každopádně jsem pro zkusit jiné místo jak psal Řebik - Peugeot restauraci na Zahradním městě...Přece jen si tam neučtujou vlezný... Zaleží na ostatních jak se k tomu vyjádří.... :myslim :myslim. Několikrát jsem tam už byl a obsluha supr.. a prostředí je tam výborný.... ;) ;)

[upravil dne 8/10/2007 John]

Odesláno

Defakto k tomuto tématu nemám moc co říct.

Snad jen že v té Restauraci KAREL se schází občas Simca klub (ted' to budou mít poslední pátek v říjnu a listopadu). Takže kdyby se o tom pak zase uvažovalo, možná by bylo super zavolat předsedovi Simca klubu aby řekl jak moc je to tam dobré a vyhovující...

Odesláno

no podle me neni ani tak dulezita lokace, jako spis sluzby a misto k zaparkovani :) ..pokud je kde zaparkovat, nebo se tam nejak pohodlne dostat (jak pro prazske, tak mimoprazske) tak jsem pro. A podle toho co tu ctu, tak bych byl pro obe vyse zminene. (cimz jsem tomu asi moc nepomoh :D)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...