Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

jednou mi v kufru 309 prasknul při jízdě 5litrovy kanystr realu , nejen že to vonělo několik týdnů ,ale ty fleky jsou tam do teď:D

Hm, já si vyklopil do škodule pivo, bouchla mi flaška a vylila se mezi sedačky, v létě, bylo pěkný teplo, to byla vůně, hlavně druhej den. Kdyby mě stavěli tak snad i nadejchám:D
Odesláno

no otci se ve felde kombuki rozlilo lepidlo na drevo (je stoloar) ale toho lepidla bylo 25kg takze to vytikalo kazdym kouskem auta.... :D aspon rikal ze ma podlahu impregnovanou proti korozi.... nateklo to do vsech dutin atd... byl cervenec. Auto smrdelo jeste tak 1/4 roku, pri kazde jizde okynka dolu protoze jinak po 10ti minutach jizdy by clovek sel po zastavce s policajtama na toxikologicke oddeleni...,

Odesláno
Původně zaslal: Escaper

no otci se ve felde kombuki rozlilo lepidlo na drevo (je stoloar) ale toho lepidla bylo 25kg takze to vytikalo kazdym kouskem auta.... :D aspon rikal ze ma podlahu impregnovanou proti korozi.... nateklo to do vsech dutin atd... byl cervenec. Auto smrdelo jeste tak 1/4 roku, pri kazde jizde okynka dolu protoze jinak po 10ti minutach jizdy by clovek sel po zastavce s policajtama na toxikologicke oddeleni...,

Tak to musela bejt síla.Fuj jako bych to cítil ble :D

Odesláno

No ten smrad si nikdo nedokaze predstavim (myslim) protze jak to auto stalo zavreny tak pul hodky na slunci tak se rosily okna a kdyz to clovek otevrek tak ho to malem zkolilo

Odesláno

Abych si taky trochu přidal - měli jste už někdy v kufru 50 kg pryskyřice na laminování??? Nám se rozlil barel v oddílové dvanástsettrosce (v mládí jsem jezdil vodní slalom a tu pryskyřici nám uchránil /dnes bych to nazval asi jinak, ale tehdy to bylo zcela normální/ kamarád pracující ve fabrice, kde se lodě vyráběly) a podlaha tohoto zázračného vozu nikdy neměla šanci zreznout. Ale smrad tam byl pekelnej celou sezonu, co jsme s tím jezdili.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Mě se pro změnu v kufru rozlila celá velká pixla Primlexu :nevim

tenhle tech primalexu vezl vic :D

img00001.jpg

img00002.jpg

img00003.jpg

Odesláno

Tak to bych teda čistit nechtěl - ostatně ani opravovat, podle mě totálka - a rád bych viděl toho malíře, ten musel bejt docela slušný strašidlo.

Odesláno

jinak k tematu, ja vozim v aute tohle (ted nevim jestli presne tahle vune ale znacka stejna :D ) , mam to upevneny na vydechu co je ve 406 na strednim tunelu smerem pod sedacku ridice a "silu vune" stazenou skoro na min. takze citit je to jen pri nastoupeni do auta a pak uz to clovek ani moc nevnima, pac kdyz je te vune moc tak to taky nesnasim

Do vydechu na palubku bych si to asi nedal, nelibi se mi to tam a tim vydechem na nohy jde i min vzduchu = nevoni to tak pronikave

00102393.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Tak to bych teda čistit nechtěl - ostatně ani opravovat, podle mě totálka - a rád bych viděl toho malíře, ten musel bejt docela slušný strašidlo.

myslim ze musel jit k holici na britvu, pac ten primalex vycesat ... , no po zkusenostech kdyz jsem zapomnel umejt stetku po malovani ... asi bych volil snazsi cestu - ziletku :D

[upravil dne 10/9/07 Ferry]

Odesláno

znamej si koupil novou mazdu 3, opravoval si byt, vezl lak na parkety vzsadu na slozenejch sedackach, mel to tam pekn epodlozeny igelitem a dekou, aby mu nic neukaplo na podlahu... dostal se do kolize a pixla s lakem skoncil ana palubce...otevrena, nebyl rad.

jinak vune nepouzivam zadne, ble. jednou mi ji koupila tchyne k vanocum, tak abych neurazil jsem si ji dal Clia, pak to nejak vyteklo, no hnus, nikdy vic :)

Odesláno

Ja mam z mladi hodne spojene auta s ruznou vuni , a proto kdyz usednu do skodovky citim nejakou vuni(vuni motoru a lestenky) , kdyz sednu do Citroenu CX (vanilka), Punto (antitabak) , 406 ( citron) atd .

Ted se snazim najit vuni do C5 ale zatim se me podarilo jen dvakrat vylit neco na zadni cast kufru (koberecek) a dvakrat vest smradlaveho mokreho psa po prochazce kolem reky (zatim vune bahna) :D

Jinak takove ty lahvicky do ventilatoru nepouzivam ,zasadne mam jen stromecky nebo vonave plysaky

Odesláno

Jednoznacne v mojom aute nebudem pouzivat ziadne "osviezovace" pretoze je to hlupost auto mi vonia novotou a ani po case tam nebudem strkat nejake blbosti. Kto chce mat z auta hnoj bude ho mat aj ked tam bude mat cokolvek.

Howk dohovoril som :D

Odesláno

Kolega v práci koupil s velkou slávou zcela nového F.Focuse, jedna z prvních "starostí" byla koupě onoho vonítka, myslím, že totožná značka jak zmínil Ferry. Vzhledem k tomu, že ve Focusu jsou výdechy ventilace dost šikmé, celá voňka přes noc vykypala na střední panel palubovky a krásně mu ji navždy vytunila vč. rádia. Nádherně vyžraný excelentní design, neotřelý, jistě zaujme budoucího kupce.

Odesláno

mě v 306 po trochu ostřejší jízdě v létě v serpentýnách buchla v kufru krabice se zakysaným mlýkem ... to byla vůně :)

jinak si do auta kupuju takovou malou žlutou plechovku s gelem (citronová vůně). není to moc výrazný, ale stejně to dávám do kufru.

prodávají to asi v každym hyper-tesco-kauflandu cca kolem 40 kč ;)

Odesláno

já mám taky ambipur car ale aqua (na obr je grand prix) a moc krásmě to voní:mrk dá se štelovat. V Tescu stojí celek 115Kč a náplň 85Kč. Auto mám vygruntovany ale stejně za čas chytne nějakej pach, třeba z garáže a člověk uz to ani necítí.:nevim tak reději místo abych smrděl tak raději voním:-):super

[upravil dne 11.9.07 purkmistr]

post-0-14109596437198_thumb.jpg

Odesláno

mno, co ja ma zkusenot tak je celkme fine, takove to vonitko od MAfry. Je to sklenena banka, s drevenym uzaverema taknickou. Lahvinka se na chvilku otoci, aby to drevo nasaklo a pak to pomalicku vysychalo a poustelo vuni. Nejenze to je pekne, ale dokonce to i prijatelne voni.

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

mno, co ja ma zkusenot tak je celkme fine, takove to vonitko od MAfry. Je to sklenena banka, s drevenym uzaverema taknickou. Lahvinka se na chvilku otoci, aby to drevo nasaklo a pak to pomalicku vysychalo a poustelo vuni. Nejenze to je pekne, ale dokonce to i prijatelne voni.

Tak to jsem ještě nikde neviděl:myslim A to by nebylo vubec špatný. Jinak jsem koupil Ambipur, a opravdu to docela dobře voní;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...