Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
jeej cauko no mas pravdu bol som uzavriet sezonu:D a oproti minulemu roku som sa zlepsil o 30min:roker takze este nestarnem

robo ale ty si ma asi nespoznal... ja som ti kyval pri slovnaftke v Br bol som na cestaku trenovat a ked si siel tak som ta zdravil... :D pocasie ste mali celkom fajn tak sa ani necudujem ze si sa tak zlepsiel.. gratulujem

Odesláno
vinorak : asi tuším kdo to mohl včera být :D :D :D někdo kdo má cihlu na plynu :D :D

EDIT: jsi se měl taky stavět na minisraz když jsi byl takový kousek od Ždáru.... o hodně jsi přišel...

[upravil dne 30/9/2012 10:59 od John]

vracel sem se z chlastačky v Hustopečích a byl jsem rád, že se držim volantu :D a měl jsem jenom sesterskou xsaru...:D

holt jsi nestihal :D

Odesláno
vinorak : asi tuším kdo to mohl včera být :D :D :D někdo kdo má cihlu na plynu :D :D

EDIT: jsi se měl taky stavět na minisraz když jsi byl takový kousek od Ždáru.... o hodně jsi přišel...

[upravil dne 30/9/2012 10:59 od John]

vracel sem se z chlastačky v Hustopečích a byl jsem rád, že se držim volantu :D a měl jsem jenom sesterskou xsaru...:D

To by nevadilo :D Měl si dorazit :)

Jinak Mizlerka a Kopra nebudu raději zmiňovat :D

Odesláno
A nebyl to spíš jeho brácha Charles? :D S Koprem jsme se potkali a jel vcelku normálně.

Ajo to mohl bejt :D Ja jsem nezjistoval jak jeli.. první mě právě napadl Kopr :D

Odesláno
včera kolem druhý odpoledne jsem na obchvatu Golčova Jeníkova potkal rychle jednoucí stříbrnou 406 coupe a za ní k zemi přilepenou červenou 306ku :D:D
vinorak : že byto byl bratr 406 a za nim ja 306 :D:D a spěchali sme do ždáru na sraz :D ale tak rychle sme tam snad nejely :)
Odesláno

dneska jsem v Jicine potkal RCZ, nejdriv mi tam docela jako hnusne vjelo, a pak se sinulo 40, takovy krkrty bych strilel......

Odesláno

Když on člověk, který ví, že vjíždí na hlavní s omezenou rychlostí na 40 tak nějak předpokládá, že i auto po hlavní se blížící bude tuto rychlost aspoň přibližně dodržovat a že tedy ani k náznaku kolizní situace nedojde. Když se ale někdo na 40ce řítí rychlostí až o 100% vyšší, pak se náhle situace jeví úplně jinak.

Odesláno

Dnes ráno jel Ferry s jeho hezčí pololvičkou červenou 406kou po Dejvicích. Já je viděl, v křižovatce poněkud zablokoval, ale Ferry jsa ještě rozespán vůbec netušil, že ho blokuju já - zjistil to až po té, co jsem se mu telefounicky přiznal.

Odesláno
Dnes ráno jel Ferry s jeho hezčí pololvičkou červenou 406kou po Dejvicích. Já je viděl, v křižovatce poněkud zablokoval, ale Ferry jsa ještě rozespán vůbec netušil, že ho blokuju já - zjistil to až po té, co jsem se mu telefounicky přiznal.

jsa predtim projedsi jizni spojkou a tunelama a stavbou Blanky u Vozovny Stresovice, videl jsem uz rude, jakmile mi nekdo podobnym zpusobem zkrizil cestu, navic vetsinou nekoukam primo po osobe ridice, ale sleduju jen auto v celkovem kontextu dopravni situace

[upravil dne 12/10/12 14:21 od Ferry]

Odesláno

Dnes cca 9.30 hod. NZ na kruháči pri Tescu čierna 508 sedan kllubová nálepka na prednej kapote pri ľavom svetle. Kto to bol?

Odesláno

Koho jsem dnes v 9:30 potkal na D1 na sjezdu na Benešov? 406 kombi, už si nejsem jist, jestli tmavě zelená, nebo tmavě modrá... Na zadním okně nápis P-C. Nejel jsem ale 607, měl jsem Crossfire..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...