Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ja taky. Presne jsem tudy projizdel. Delame na Mazance jidelnu naproti kinu Ladvi. A vcera rabo jsem na kolbenove smerem do centra troubil na Drivera, cerveny tranzit s napisem 1Step :)

Odesláno

cislo mas, tak kdyz ho tam uvidis, tak dej vedet, to znamena, ze tam jsem :D

Odesláno (upraveno)

vcera rano jsem pred sebou opet tlacil Drivera, na krizovatce pdo Fenixem,,,,,,, ale on se proste nepodiva a nepodiva :D

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno (upraveno)

Mischelin to určitě nebyl a snad už ani 106ku nemá. Byl to člen "vaku70" ( http://www.peugeot-club.com/index.php?/user/46983-vaku70/ ), který tu párkrát psal, že nikoho nepotkává. Asi musíte víc troubit a blikat. :D

No problem je v tom,že mojí 106 jezdí často u moje druhna a ta klubáky nehledá.[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem vaku70
Odesláno (upraveno)

Tak jsem dnes vyrazil na Legendy do Bohnic a krom plánované party Verysek,schreek, ChouLu a jeho brachy, jsem potkal Mefa, sv24ho a Bedu605 :papa

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno

včera když jsem čekal na maminu u Lidlu na parkovišti,projela kolem mě 406ka,mela na levých řidičových dveřích našeho lvička,spzku si přesně nepamatuju,byly tam devítky,něco jako 3969,nebo tak nejak

odesláno z Lumie

Odesláno

Dnes odpo (kolem půl páté) u Jeřmanic na "dálnici" z Liberce směr Turnov tmavě modrá metla 407 coupe s VELKÝM lvem (Motorsport logo) přes pravé přední dveře. SPZ ani logo klubu nepostřehnuto. Někdo od nás? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...