Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Před stříbrnou jsem měl ještě i tuhle modrou. Ale ona to není, ta stále jezdí. Tyhle fotky má u inzerátu už několik let, takže to moc aktuální nebude 🙂

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

@chuck11 ano ano, taky jsem koukal, jestli jsem nevyjel do práce moc brzy 😂

Před šterkopískem jsem ti nedal šanci na předjetí 😉 , ale u Strabagu jsi mi to nandal 🤟

Koukám, že fotky z přední kamery nic moc a zadní  kamera se nastartovala 🤔 až na Rudné 😪

image.png

image.png

Odesláno

ja vzdy pouzivam hlasku: "a pak jsem si vsiml, ze mam zatazenou rucku" :D 

Odesláno (upraveno)

@zbynek..s ja mam zimaky, a ten rozmer je oproti letnim papucim daleko mensi a prokluzuje to i na trojku :D 

Upraveno uživatelem Scratch
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes jsem se trochu zdržel pracovně na cestách (v Krkonoších je sníh) a když jsem odbočoval z hlavní k nám do firmy (soustředil jsem se na to abych neskončil v kufru tomu přede mnou) ozvalo se zleva splašené troubení. Hodil jsem oko do zrcadla a uviděl nějakou šedivou smrt a pak ho poznal. :papa  Ještě že má ten @Vena garážmistr na zadním skle ty reklamní polepy. Jak ale poznal on mne za sklem toho náklaďáku, to je mi tedy záhadou . . . :myslim

Odesláno

Kdyz naftovy peugeot pojede az do 8000 otacek na sestku 🤣, tak neni potreba brzdit 😂😂😂✌️✌️✌️✌️

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...