Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Trochu prej :P:D Moje taky moc čistý nebylo ale to se ztratí na fotce z mobilu...

Odesláno

Včera jsem na zastávce u kulaťáku potkal Aku s miminem - mám pozdravovat, kdo si na ní vzpomene

No a dneska si tak čekám v Supu, luštím křížovky - když tu se otevřou dveře a na sedadlo sedá Ferry. Proběhlo několik chvil příjemného pokecu

Odesláno

V pátek jsem zahlídl ve Velkém Přítočnu směrem do Kladna modrou 406 v kombajnu SPZ 3SI .... s nápisem na zadním okně www.peugeot-club.com

Okolo tebe teď taky jezdím celkem často a potkávám tvé auto před barákem :-D:-D .. a tahle 406 stává v Tuchlovich, ae nikdo se tu od ni neozval ;-)

Odesláno (upraveno)

Povšimněte si bojoveho postoje všech dospělích zvaného "stojící valibuk" :D Krkovička, řezník a uzenář v jedné osobě

Upraveno uživatelem minimaxa
Odesláno

Jo, to by mělo být u Dvora Králového? Já měl radost, že dam fotku jednoho clubaka v Počátkách, a než jsem se vrátil z nákupu, tak byl Ferry pryč :-(

Odesláno z mého Lenovo A319 pomocí Tapatalk

Odesláno

Ve čtvrtek ráno jsem byl na prezentaci v Brně ve stavebninách Pro-Doma a viděl jsem tam černou 807ku s klubovou nálepkou na zadních vratech. Bohužel už jsem jí viděl odjíždět takže nevím kdo v ní seděl. Byl jsem tam na prezentaci na stánku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...