Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ani ne potkal, ale viděl:

Dnes, 12:10, Chomutov, náměstí, stříbrná 406 break s nálepkou klubu na boku??? 

Odesláno

Minulou neděli (19.4.) +/- v 16 hod. na vjezdu do Prahy z teplické D8 (sjížděl jsem na Prosek/Kobylisy) tmavě modré cabrio s plátěnkou (asi 306?) - pozdravení při předjetí, posádka pozdrav opětovala. SPZ už si bohužel nepamatuju... Kdopak to byl, přiznejte se :papa

To jsem byl opet ja, vedle me seděla přítelkyně ;)

Guest Scratch
Odesláno

SV potvrzuju jela za manzilkem do nemocnice a vezla mu chlebicky aby netrpel :) :)

Guest servisman
Odesláno

Dnes při procházce jsem narazil na 406 cupé od sousedů a podle RZ se mi zdá nějak povědomé.Jen je drobet barevné.

post-7382-0-40240600-1430488004_thumb.jp

post-7382-0-21689600-1430488019_thumb.jp

Guest servisman
Odesláno

Dnes poobědě spatřena 407 SW  od člena  Chozeluizskuner, stál jsi na červenou a já jel od Strakonické na Husovku  směrem domů. Tak jak ? ještě nejsi tátou?

Odesláno

Včera okolo 17:30 v MB na kruháči u Lidlu spatřen Moby, ale nemohl nás jen tak zahlédnout, byli jsme v Lidlu a navíc černochem.

Odesláno

Když už tady vidím F1... netuším, zda jsi to byl ty ale v pondělí 27. dubna odhadem kolem 8-9 D11 směr Praha... mihnul jsem 306 v tvé barvě. Bohužel jsem "trochu" pospíchal a neměl šanci zjistit zda jsi to byl ty nebo ne :D:myslim

Odesláno

V pátek 1.5. kolem oběda na trase Trutnov - HK jsme nás za Trutnovem předjela stříbrná 406 v kombíku s klubovou nálepkou na bocích (myslim že černých malých), a na zadku uprostřed té černé "gumy" mezi nárazníkem a kufrem malá bílá. Zřejmě spěchal, protože předjížděl všechno a všechny :) blikli jsme, ale reakce žádná. Nejspíš stejná 406 jako jsem psala dříve. Kdopak to byl? 

Odesláno

Milan, uz dalky jsem vedel zejsi to ty, tehle barev moc neni :-D

Dnes jsem potkal Krtka, na harfe hral nejakou digihru zelená/červená u křižovatky. :)

Odesláno

Nechci se Krtka dotknout včera jsem byl doma na volnu ale předevčírem Harfu PČR řídili taky chvílema ručně a má to být po celou dobu hokeje. A předevčírem to byl teda zážitek jezdili jen tramvaje a to podle kolejí a napříč se to štosovalo. Ale můžu říct že jsem osobně zažil ježdění za metro v rámci posledních povodní a to jsme byli rádi že na těch velkých i malých křižovatkách PČR byla a hráli tu digihru, protože v okamžiku kdy měli pauzu tak se začínalo nabírat zpoždění , a ještě jeden poznatek z tý doby holkám to většinou šlo lépe než klukům.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...