Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potkávám v Trutnově tmavě modrou 306 v hatchbacku - tu novější tušim RV 2000/2001. Polepky auta alá Džáňova 607, klubová nálepka (web stránky) na zadním skle. Řídí to pán ve věku (tipuju a jestli se hodně pletu tak se mu omlouvám :) ) tak 50 - 55 let, vyzvedává nejspíš manželku vždycky u Siemensu - naposledy jsem ho u Siemensu potkala teď v úterý v deset večer. Zatím jsem nesebrala odvahu se ho jít pozeptat jestli je na PC a jakej má nick :D 

Netušíte náhodou kdo by to mohl být? 

Odesláno

To já v sobotu potkal klubáků a s některými zahrál na (nedo-)honěnou :D

A co jste si honili?

Odesláno

Pechy vcera na skutru u europarku, rano jsem ho taky nekde videl a ted na konci prumyslove, ale treba se pletu ale bilej cervene polepenej skutr to se jen tak nevidi

Odesláno

Minulou neděli (19.4.) +/- v 16 hod. na vjezdu do Prahy z teplické D8 (sjížděl jsem na Prosek/Kobylisy) tmavě modré cabrio s plátěnkou (asi 306?) - pozdravení při předjetí, posádka pozdrav opětovala. SPZ už si bohužel nepamatuju... Kdopak to byl, přiznejte se :papa

Guest Scratch
Odesláno

Pe.Tr tak tebe vubec nevim. Jinak dneska Kubika kdyz jel tatkovi pro rohkiky a ja s bordelem na sberak :D

Guest Scratch
Odesláno

No jasne. Tady v Kelly. Uz chapu. Jsem lakal i MotoMoto ale bohuzel uz nemel cas :)

Odesláno

Dneska ve třičtvrtě na čtyři proti mě vyjížděla směrem od Domanskýho ve Stodůlkách vínový restylová 406 sedan. Přes celý bok měla obrovskýho pežotího lva. No jestli tohle nebyl klubák tak už nevím.

Odesláno

Dnes cca 11 na r10 smer Mb stribrna mozna seda 306 mozna 106 s P v rz a v bocnim okenku stribrna samolepka klubu, kousek za brandysem sem pri predjizdeni troubnul hehe ve sluzebnim medourovi. Vubec netusim kdo to byl.

Po 13 hod v Jicine 406 sedan Míši of cs cargo :-)

Odesláno

Taky jsem včera večer po 20. hodině viděl v Jičíně Míšinu 406ku, je furt stejně krásná. Stála u hlavní silnice nedaleko Tesca ve směru z města ven. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...