Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Nevím zda je to tím, že klubáky nepotkávám, ale každopádně, mne začíná mrzet, že jsem letos zaplatil příspěvky. K tomuto tohle vlákno fakt asi potřebovat nebudu. Přeji krásné jarní dny ...   :o

EDIT:   nemohu za pomalost doručených zpráv. Dávám tedy na vědomí že předešlých  2 příspěvků se má reakce netýká. Děkuji za pochopení  ;-)

Upraveno uživatelem Stapaka
Odesláno

dnes ve 12:30 paní předsedová v 407 s nějakým chlapem vedle sebe na Kbelská x Kolbenova :papa

Máš důkaz? :D Páč auto sem měl v práci a ženu sem ráno doma zamknul :D

Odesláno

dnes ve 12:30 paní předsedová v 407 s nějakým chlapem vedle sebe na Kbelská x Kolbenova :papa

To ale není fér, psát to sem takhle veřejně :D

Odesláno

No ty mlč, po Tvém zásahu od neděle už stejně v autě mít spolujezdce nemůžu, protože ty dveře jsou totálně zalepený tou tvojí sladkou limonádou :D

Odesláno

bud v klidu predsedo....nam na silvestra nejdriv polil pivem cely ubrus a chlebicky, a protoze mu toho bylo asi malo, tak nam to jeste nalil znova do mobilu :D

Odesláno (upraveno)

Včera večer jsem bliknul na čerňáku na Chlumecký na 306-Kubik-S16 a dneska po obědě jsem ho opět potkal parkovat u nás před barákem  :papa

Upraveno uživatelem Driver

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...