Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Dneska cca 8:30 ul. Pernerova stříbrná 306 break klubové polepy na zadním skle a dvě na obou stranách vedle SPZ.

Kdopak to byl?

Moje maličkost

Odesláno

dnes před osmou na R10 před MB stříbrná 306 5dv na zadním okně www.peugeot-club.com , troubnul jsem při předjíždění maskován v polepeném služebnim Mercedes Vitu. neštudoval jsem moc kdo to byl, měl jsem na telefonu kubu 306s16 a zapisoval jsem cifru na papír :D

Odesláno
dnes před osmou na R10 před MB stříbrná 306 5dv na zadním okně www.peugeot-club.com , troubnul jsem při předjíždění maskován v polepeném služebnim Mercedes Vitu. neštudoval jsem moc kdo to byl, měl jsem na telefonu kubu 306s16 a zapisoval jsem cifru na papír :D

Like :D

Odesláno
já ho zase potkal včera u lidlu na kbelske :-)

Jojo chlapi, ještě zítra tam budu stát, ale radši to už nechám u benzinky, ne u Lidlu, jelikož se bojím boty :bojim...

Odesláno

Když jsem v pátek jela na sraz, tak směrem z Mělníka, hned za mostem (já před mostem :D ) jela tmavě modrá 406 nový model v kombajnu a měla na kapotě samolepku. Asi kolem 17:30

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...