Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já sem v úterý stála kousek od zeleného favorita nebo felicie s velkym nápisem www.peugeot-club.com :) bylo to v Dlouhý ulici úplně u Staromáku :) kdopak to byl :P

Odesláno
Já sem v úterý stála kousek od zeleného favorita nebo felicie s velkym nápisem www.peugeot-club.com :) bylo to v Dlouhý ulici úplně u Staromáku :) kdopak to byl :P
Neon
Odesláno
Dneska se procházím po Humpolci a potkám krabicu :aut

jen tak .. nahodou ? neveris ze ti to nekdo zere vid

Odesláno
Dneska se procházím po Humpolci a potkám krabicu :aut

ses procházel po Humpolci nebo si obcházel Humpolec,učňák je už skoro za městem:D:D

spíš to vypadá,že jsi někoho hledal:D

[upravil dne 22.2.2014 19:57 od vendelinek]

Guest Scratch
Odesláno

ja v patek potkal v telci lucifer 406 s spz 5c0...kolegu jsem trosku pronasledoval....ale nesdelil mi prezdivku....jen ze na forum uz moc nechodi

Guest Scratch
Odesláno

dneska rano na kbelske na P9 jsem potkal modrou 306 asi kolem 8:30, mela napis na zadnim okne, bila kola a tusim ze lva na boku.......

A pak na P9 na Proseku jsem potkal Stibtovu 306....

Ted si tak uvedomuju, ze ja asi Stibtaka potkal jak rano na ty Kbelsky, tak o hodinu pozdeji na parkovisti na Proseku :D

Odesláno

Dneska jsem nechával svého kombajna pořádně vyčistit v garážích na Evropské (podzemní garáže na křižovatce Evropská/Studentská). No a když jsem si pro něj šel tak stál vedle červené 306ky BK taky ověšené klubovými znaky. Slovo dalo slovo a tak jsem zjistil, že mi auto přímo myl klubák, který je v myčce zaměstnán - cenovka 390,- Kč mi přišla velice příjatelná.

To je jeho auto - http://kacka007.rajce.idnes.cz/Peugeot_-_club_sraz_Kneznice_23.-25.8.2013/#P8240805.jpg , ale nick mi vypadl

[upravil dne 24/2/2014 21:31 od Medvěd]

Odesláno
Dneska jsem nechával svého kombajna pořádně vyčistit v garážích na Evropské (podzemní garáže na křižovatce Evropská/Studentská). No a když jsem si pro něj šel tak stál vedle červené 306ky BK taky ověšené klubovými znaky. Slovo dalo slovo a tak jsem zjistil, že mi auto přímo myl klubák, který je v myčce zaměstnán - cenovka 390,- Kč mi přišla velice příjatelná.

To je jeho auto - http://kacka007.rajce.idnes.cz/Peugeot_-_club_sraz_Kneznice_23.-25.8.2013/#P8240805.jpg , ale nick mi vypadl

[upravil dne 24/2/2014 21:31 od Medvěd]

To jsem byl já. :papa

Odesláno

Já ti dám favorit :bacha

Ikdyž je fakt, že je to vlastně stejný ... :roll:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...