Přejít na obsah

HonzaP306

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    1999

Profilové informace

  • Město
    Kladno
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

HonzaP306's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ložisko je tam SKF a je tam normálně daný lisem, takže by tam mělo být dáno rovně. Jinak poloosu jsem utahoval normálně od ruky bez momenťáku.
  2. Ahoj, chci se zeptat, poslední dobou, když se mi při pomalé jízdě (cca 20-30 km/h) odlehčí levé přední kolo, začne v něm tak divně hučet nebo spíž jako, kdyby tam něco dřelo. Dělá to hlavně při natočení doleva nebo rovně, doprava to slyšet není. Nejvíc je to slyšet, když je auto ještě studené, po ujetí asi tak 5 km už to přestane. Mohly by to dělat poloosy? Před rokem jsem dával oba nový kineťáky, ale jsou z 206ky, nemohl jsem sehnat na své auto ten správný typ. Jo a levé ložisko kola je taky rok staré. Díky za radu. [upravil dne 15/7/14 22:33 od HonzaP306]
  3. Sorry, příště se polepším.
  4. Dezent J - barva: sterling Mám je druhým rokem a zatím spokojenost. Nejdřív jsem chtěl jít do 15\'\', ale pak jsem si to rozmyslel, protože je nemám zapsané v TP. [upravil dne 27/3/14 14:33 od MilanF1]
  5. Tak jsme dneska přezuli. Snad už nás zima nepřekvapí.
  6. HonzaP306

    Potkal jsem klubáka...

    To jsem byl já.
  7. Také se připojuji k poděkování. Organizace byla fakt za jedna. Opravdu krásný sraz.
  8. Ahoj toto jsem taky řešil asi před měsícem, ptal jsem se u nás v Auto Kelly a řekli mi, že prý dražší by měla být na úrovni originálu. Ale když jsem je viděl vedle sebe, tak jsem žádný rozdíl nepoznal. Tak jsem koupil tu lacinější Valeo Classic a zatím v pohodě.
  9. Klapku jsem umyl přímo přípravkem na čištění karburátorů a škrtících klapek, jinak plyn se mi neseká a potenciometr klapky je taky ok. Jinak díky za info.
  10. Díky za info, dneska jsem vyčistil klapku a je pravda, že to udělalo krátce taky. Předtím v tom cvakalo delší dobu. Klapka byla docela dost zasr...á.
  11. Ahoj, chci se zeptat, když ráno přijdu do auta a dám klíček do druhé polohy, tedy na kontrolky, začne mi praskat v regulačním ventilu, jak je zde na obrázku. Připadá mi to, jako by tam vznikal zkrat. Když od něj odpojím konektor, přestane to. Auto nastartuje v pohodě a žádné jiné problémy to nedělá, jen při prvním startování. Při dalších startování během dne, se to už neobjevuje. Zkoušel jsem ho vyčistit a nic. Nepomohlo to. Poraďte mi prosím, mám koupit nový nebo to může být něčím jiným. Předem moc dík.
×
×
  • Vytvořit...