Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Vokno čistý vod půlky, světla nebylo vidět i když přejel celý Budějovice, jestli je tohle OK tak jsem asi z jiný planety.

Musím tě koblih69 zklamat!!! Toto nejsem já:D:D:D. Myslel jsem, že znáš vozový park a víš, že máme denní světla:super:D. Jinak já bych na 100% takto nevyjel. Takže to byl někdo jiný z jiné planety:D:D:D:D p.s. okno

Guest Scratch
Odesláno
doufám že tohle žádnej klubák nebyl... :myslim

To je tank? :myslim

v sobotu v sedm rano jsem presne takto (mozna jsem mel jeste vic snehu na oknech) vyrazel smer centrum prahy. Nebyl cas odmetat, zaspali jsme, takze to odmetl vitr cestou. Stejne tak jako vyhrabavat vjezd, jsem to proste vyhrnul naraznikem :D :D :D. Dal jsem si samozrejme bachca a pockal jsem, az za mnou nikdo nepojede.....

Guest Scratch
Odesláno
Vcera jsme se zdravily se Scratchem kdyz jsme odjizdely na chatu a Scratch prave prijizdel k rodicum na barak :-))

potvrzuji :)

ja jeste tatovi rikam, hele, za nama je nejaka 306, to bude urcite klubak :D :D :D :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dnes ráno, v 5:59 byl spatřen Medvěd, jak si to štráduje přes ulici Čechova do Milady Horákové. Na chodníku stála modrá Fabia combi s polepy SpeedCars a já v ní, akorát než jsem stihl zareagovat, tak Medvěd byl fuč. Asi měl po zimním spánku veliký hlad, protože vážně letěl. :D Zdravím. :papa

medvd.png

Odesláno

to si meda stradoval do prace a evidentne spechal, vzdyt za rohem bydli :D

Odesláno

Dneska cca 18:50 jsem jel za zelenou 306 kombi s klubovou nálepkou na 5. dveřích, bylo to v Praze na sjezdu z D1 směr Háje, myslím že na Hájích odbočoval k Lidlu.

Kdopak to byl?

Odesláno
Dnes ráno, v 5:59 byl spatřen Medvěd, jak si to štráduje přes ulici Čechova do Milady Horákové. Na chodníku stála modrá Fabia combi s polepy SpeedCars a já v ní, akorát než jsem stihl zareagovat, tak Medvěd byl fuč. Asi měl po zimním spánku veliký hlad, protože vážně letěl. :D Zdravím. :papa

Jo, to jsem byl já a chvátal jsem, bo mi 6.08 jede tramvaj.

Odesláno

jsem si rikal, jestli jsi to nahodou nebyl ty, no sorry, jel jsem 105 na 130 a to jsem chvatal na skoleni, vic brzdit se mi uz nechtelo

Odesláno

Směrem na Opatovice jsi tam měl 130, stíhal jsem tě ;) Nicméně svoji rychlost na D11 nebudu komentovat. :D

Nick vzadu moc čitelný asi není, auto je špinavé :)

Odesláno

hele to nevim, po tom sjezdu z D11 uz jsem 130 rozhodne nenasadil :D myslim, ze jsem mel 110 tachometrovych, coz je tak tech 106 real :) 130 jsem prijel za tebou ke sjezdu, to jsem mel na tacho lehce pod 140 a tempomat, pak uz jsem tempomat nezapinal

Nick jsem prave nevidel, jen samolepku a napis s webovkou na zadnim skle

Odesláno

To já po D11 jel o hodně pomaleji, poté jsem přidal a více než 130 tachometrových jsem tam určitě neměl. Je pravdou, že u Chlumce jsem si říkal, zda nepotkám klubáka, jako nedávno hawkeyho a najednou mě předjíždí opět vulcain 406 :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...