Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera okolo 14. hodiny jsem na obchvatu Jičína potkal MatrixChoseho, spatřil mě dřív, než jsem ho předjel, takže mával dřív, než jsem čekal. :D Tak jsme prohodili aspoň pár slov po telefonu, protože jsme jeli každý jiným směrem. ;)

Odesláno

Vcera jsem potkal clena \"PETR GTI6\" tady u nas v Modranech na benz.pumpe. Ale ani jeden v Pezotu:aut Prohodily jsme par slov a pak uz se musel vratit z5 do prace.

Slibil, ze se nak ukaze tady na foru a vymenime si naky ty moudra:D:super

Guest Scratch
Odesláno
dneska ráno ve 3.34 na jižní spojce tmavě modrá 406 s nálepkou vzadu, někdo odsud?

nejak si neuvedomuju, jestli jsem jel sedanem, jak vypadala ta samolepka? Motorkare jsi nepotkal?

Pro vysvetleni, v tuto dobu jsem se po jizni spojce od P9 po P4 pohyboval, akorat uz nevim, jestli autem, nebo na masine :D

Odesláno

To Hope272, cekal jsem, kdo se ozve, ze na me zezadu blikal :) JJ byl jsem to ja, jel jsem od Devils-Nighta ;)

[upravil dne 7/9/11 00:53 od Ferry]

Odesláno
Dnes okolo desiatej som stretol v Dražovciach bordovú 407 SW s klubovými nálepkami. Kto to bol? Nestihol som blikať.

Marek to mohol biť prco88, tie klubové nálepky mal na predných bočných sklách (trojuholníkoch).

[upravil dne 7/9/11 19:53 od Judes]

Odesláno

No na sklách neviem či mal, ale na kapote na ľavej strane pri svetle (tak ako Ty Janko) mal klubovú nálepku bez www adresy klubu a vzadu mal väčšiu nálepku, tiež na ľavej strane ako ja, ale už kompletnú aj s www adresou klubu.

Pisnem mu SZ

[upravil dne 7/9/11 20:20 od marko306]

Odesláno

Dnes dopoledne jsem viděl v Kunraticích Ferryho 406ku + téměř každodenně vídám stříbrnou 406 BK s klubovou podložkou pod RZ parkující v Trojanově ulici.

Odesláno

kousek od Lazarské na straně od Karlova náměstí - piggy zlatá 206 1,4Hdi už podruhé za sebou :)

Odesláno

Tak kdopak to pravidelne jezdi prakticky okolo meho domu - Pardubice, a dnesku ho z vedlejsi ulice odtahli? Tytyty, na zakazu zastaveni se neparkuje :D (zrovna probihalo cisteni ulic)....

img20110915100313.th.png

img20110915100518.th.jpg

img20110915100323.th.jpg

[upravil dne 15/9/11 13:42 od h4wk3y]

Odesláno

potvrzuji, vcera kdyz jsem valil masinu cestou na plzen, jsem predjel cernou 207 s timto znakem, tak jsem pribrzdil, nechal se predjet, abych zjistil, jestli to neni nekdo z klubu a kdyz nebyl, tak jsem pelasil dal na plzen, vavro, na oplzen :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...