Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Blizzard

Já bych to nechal vyhnít. Slečna evidentně neví "vo co go" a myslí že sežrala Šalamounovo ho..o. :nevim

Jinak si tu její reakci na Medvědovu pozvánku nedovedu vysvětlit. :roll

Mě se líbí jak se bojí aby ji nějakej dvoumetrovej borec nesežral:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Původně zaslal: Blizzard

Já bych to nechal vyhnít. Slečna evidentně neví "vo co go" a myslí že sežrala Šalamounovo ho..o. :nevim

Jinak si tu její reakci na Medvědovu pozvánku nedovedu vysvětlit. :roll

Mě se líbí jak se bojí aby ji nějakej dvoumetrovej borec nesežral:D:D:D:D:D:D:D:D:D

tak ja se budu krotit no:D:D:D

Odesláno

To jsou lidi kteří musí pořád vyčnívat, nepřijdou do existujícího clubu jen proto, že musí hrát prim a tak si založí raději jiný, aby zvýraznili své ego. Nedokážou být součástí něčeho i kdyby to bylo zlaté, musí hrát první housle. Rozmazlené novodobé princezničky a princátka, jedináčči zvyklí že se všechno točí kolem nich. A jestli dorazí na sraz, tak ho zničí, protože si prosadí pozornost za každou cenu. A kdyby si náhodou někdo z nich s váma rozumněl, tak Lvice Elza už se postará o to, aby to překazila. Pasovala se do role matky pluku a je jedno v jakém režimu to je, takoví jsou vždycky nebezpeční.:(

Odesláno
Původně zaslal: vitin

To jsou lidi kteří musí pořád vyčnívat, nepřijdou do existujícího clubu jen proto, že musí hrát prim a tak si založí raději jiný, aby zvýraznili své ego. Nedokážou být součástí něčeho i kdyby to bylo zlaté, musí hrát první housle. Rozmazlené novodobé princezničky a princátka, jedináčči zvyklí že se všechno točí kolem nich. A jestli dorazí na sraz, tak ho zničí, protože si prosadí pozornost za každou cenu. A kdyby si náhodou někdo z nich s váma rozumněl, tak Lvice Elza už se postará o to, aby to překazila. Pasovala se do role matky pluku a je jedno v jakém režimu to je, takoví jsou vždycky nebezpeční.:(

ujistuji TE, ze NAS sraz nikdo kazit nebude!!;) na to mame myslim dost silnou domobranu..:D

Odesláno

No já se nestačím divit!

To jsem mohl čekat, že nějaké soupeření nastane.

Ale snad my se nemáme čeho bát! Na srazy našeho klubu jezdí dost lidí a to čím dál tím víc a jsou výborný! Takže si nehodlám kazit náladu!

Medvěde, já tě obdivuji, jsi na ně až moc hodný.

Odesláno

Můj názor je takový, že bych s nima okamžitě přerušil všechny styky. Člověk na ně jde slušně a oni takhle. To se přeci nedělá:bojim Když se jim to nelíbí mohli to říct nějak slušně a ne takhle.:grr

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

Přesně tak,,,já jsem taky členmem Peugeot.eu,ale s tímhle nemám nic společnýho a nikdy v životě bych si to nedovolil..:bojim:aut

přesně tak, nelze soudit všechny... věřím že naprosto v pohodě, jen ta jejich "velitelka" to trošku přehnala... Ať přijedou, čím více, tím lépe... Bude alespoň super spařka :P

Odesláno

jj já doufám že přijedeme alespoň z bráchou with 306.... ja bych byl proto aby byl v ČR jenom jeden Peugeot klub(pak v tom budou lidi mít akorát zmatek) a to tenhle,protože je to tady super,:supervedou to lidé velice dobře,zodpovědně a obětavě:mají moji 100000%podporu....:mrk:papa

[upravil dne 26/8/2007 Pája Rybišár]

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Můj názor je takový, že bych s nima okamžitě přerušil všechny styky. Člověk na ně jde slušně a oni takhle. To se přeci nedělá:bojim Když se jim to nelíbí mohli to říct nějak slušně a ne takhle.:grr

Jak se říká: Pro dobrotu na žebrotu.;)

Odesláno
Původně zaslal: @re

Původně zaslal: Pája Rybišár

Přesně tak,,,já jsem taky členmem Peugeot.eu,ale s tímhle nemám nic společnýho a nikdy v životě bych si to nedovolil..:bojim:aut

přesně tak, nelze soudit všechny... věřím že naprosto v pohodě, jen ta jejich "velitelka" to trošku přehnala... Ať přijedou, čím více, tím lépe... Bude alespoň super spařka :P

No aby to nakonec nedopadlo tak, že přijedou a pak se tam s nima naprosto brutálně opijeme...

Víš jak se to říká - co se škádlivá, rádo se mívá...

Si to docela umím představit, jestli přijede ta jejich velitelka a bude tam Vitty s jeho ovocem... :)

Odesláno

a vite jak to je .....

kazdy dobry skutek bude po zasluze potrestan :) bohuzel, plati dnes a denne

PS: jeste ze nejedu, bo kdybych prijel citrosem, tak by me asi ta skupinka vyprala z parkoviste nez bych stihl vystoupit..soude dle toho prispevku by to asi tak bylo :)

[upravil dne 27/8/2007 rimmer]

Odesláno

Právě jsem byl požádán "koordinátorem srazu" .eu klubu, abych přeposlal interní poštu mezi jím a mnou - takže tak činím

Ahoj o ničem žadnem, dopisu co ti psala žaneta jsem nevěděl,a nesouhlasím s tím . Připada mi to zbytečné se nějak odlišovat od jedny značky v kterych všichni oba dva cluby jezdíme. - prosím o moji interní poštui co jsem ti napsal aby jsi přeposlal do diskuze k vam.Zaroven se OMLOUVAM VŠEM Z CLUBU .COM

I já se tedka budu rozhodovat zda tam pojedu, když tam pojedu tak na tento sraz sam za sebe, a za naši celosvětovou značku peugeot ¨já si myslím že dale bychom spolu měly vychazet ve všem a ne se hadat.Pokud stím souhlasíš, a pokud mě dovolite přijet,prosim nekoukejte na nas zkrz prsty.Děkuju koordynator Peugeot405 - ondra.

Doplněno ještě tímhle výmluvnějším dopisem

Milá žanet,

To co jsi napsala do diskuze Medvedovi,nikdy jsme na srazu nikde nikdy ještě nebyli,rad se tam podivam a rad bych se snima i o zažitky poradil, ale tedka si myslim že se na mě budou dívat zkrz prsty, že jsem koordynator z EU. Řeknu ti to jinak , měla by jsi to stahjnout co jsi napsala, protože jsi to napsala moc tvrdě,tady medvědovi je už o něco více let, a i já když jsem si to dneska přečetl byl jsem z toho překvapenej, takže tedka přemýšlím že na sraz nepojedu.Budu si to dlouho rozmýšlet,tento klub nam mohl poradit së srazama, a mi se hlavne nikdy nevyrovname clubu.com - oni jsou tady dele než mi.Byl jsem nadšenej že poznam další club,další lidi a hlavně další peugeotaci,tedka tam máme takovou pověst,že raději ani nemáme jezdit.Tak já raději budu toho nazoru at se každej rozhodne sam za sebe, a na ten sraz v červeným kostelci se rozhodne a jede tam každy sam za sebe.A tímto dopisem, se chci omluvit za naš klub.eu všem z comu, rad bych přijel.

Moje reakce

Nemáme problém s tím, aby KDOKOLI z Vás na náš sraz PŘIJEL (klidně i jako kolona zástupců "konkurenčního" .eu klubu). Problém mám (a myslím, že jsem ho pojmenoval dost jasně)s tím, jak jste na svých stránkách náš sraz prezentovali - teda konkrétně s vyjádřením Zanetti, kde jasně napsala, že na sraz s takovým programem ONA jet nehodlá. Myslím si OPRAVDU že ANI NEMUSÍ.

Takže Tvou reakci za chvilku překopíruju na náš web a myslím, že když budete v pohodě a nebudete náš sraz nějak narušovat, budete vítáni. Pokud se Vám něco líbit nebude, klidně se seberte a odjeďte, ale kritizujte prosím až když opravdu bude co. Určitě se necítíme jako někdo, kdo má 100% patent na rozum a určitě i u nás je co zlepšovat, ale jistě chápeš, že naše výhrady ke způsobu komunikace, který byl nastolen - jsou oprávněné.

Vypadá to, že někteří z .eu klubu mají podobné smýšlení jako já a že tedy nejsme názorově vyloženě protichůdní - myslím, že pokud Ondra dorazí, třeba ho naše pojetí klubu přesvědčí, kde je pohoda a kde má smysl něco dělat.

[upravil dne 27/8/2007 Medvěd]

Odesláno

tak to je jiná , ale jak jsem psal výše neházel jsem všechny do jednoho pytle a je vidět že jsem se nespletl .

Ondro -rádi tě poznáme a i ostatní členy .eu:papa

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

tak to je jiná , ale jak jsem psal výše neházel jsem všechny do jednoho pytle a je vidět že jsem se nespletl .

Ondro -rádi tě poznáme a i ostatní členy .eu:papa

Přesně tak, rádi Vás uvidíme... čím více dobrých lidí, tím lépe :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...