Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo jmenuje se Bauset, jsem si vzpoměl. No uvidim co s tím pujde udělat, právě se mi nechce tam nahňahňat kupu silikonu a pak zjistit že to nesedí, to by mě z toho servisu hnali až by to museli od toho silikonu čistit.

presne tak sa to vola.nebol som si isty tak som to radsej nevypustil na plac.sa mi to zdalo podobne ako nejaky stavebny material (najnovsie sa zaujimam o to);)

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

No tak je to jasný, stačí lít vodu sem a jak protéká pod tesněním tak se hned objeví kapka přesne tam jak je to vidět na předchozích fotkách. Jde ta guma vyndat?? Skoušel jsem to a jde jen dolní roh a dál je to přilepený, tak nevim. Nebo ví někdo co stojí přetěsnění okna v servisu?

Ahoj Radku,

keby bolo po mojom takby som si skocil preverit niekde k solidnemu automechanikovi ci je nutne sklo vymenit alebo len presilikonovata. Ostatne reci potom su uz len polemika.

Ak je nutne celu gumu vymenit tak chod to toho. Inac zostava varianta two presilikonovat. Ok?

[upravil dne 18.2.07 ajven]

Odesláno

No tak mi to dnes nedalo a ještě chvilku jsem laboroval co s tím, jen tak jsem si řekl že bych mohl zatáhnout ty tmelený spoje na zkoušku barvou. Tak jse to odmastil očistil zatahnul štětečkem barvou a nechal zaschnout, pak jsem vzal 2L lahev vody a vylil ji tam co předtím, a ono nikde ani nekáplo. Pak jsem vzal ještě 2 kyble vody a dobrý, vypadá to že už tam neteče, nechce se mi tomu ani věřit. Prostě to zatykalo pod ten tmel mezi plechy. Uvidim jak to bude po nějakym dešti, ještě tam zpět to vytlumení a podlahu dávat nebudu, a v každym případě to přebrousim a pořádně zatahnu tmelem.

[upravil dne 18/2/07 Radek Hurvajz]

post-0-1410959528547_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Takže to nebude těsněním okolo zadního okna?:o:o:o

No zatím to tak vypadá, planej poplach no. No kéž by to opravdu bylo jen tady, ještě nekřičím hurá ale vypadá to že by to mohlo byt dobrý;)
Odesláno
Původně zaslal: Alekk

Koukám, že voda v kufru netrápí jen mě. Z obou stran mi teče voda, natýká až k rezervě. Nejdřív jsem všechno zatěsnil, co jsem našel (odstrojil všechny koberečky...až jsem z toho měl plný prostor u rezervy vody...kvalitní bazének, tak jsem zase tu záslepku zespoda prodloubnul-vytekly tak 4 litry:( Teď mě čeká o víkendu další pokus o zatěsnění...nechám se zavřít s baterkou do kufru a se silikonem, a mladá bude provozovat silný déšť:)

Celeu podlahu z toho mám plísňově bílou....:o

Tak přes víkend jsem vyndal zadní lampy, gumové těsnění které by mělo přiéhat na kasly bylo celé mokré, nechal jsem vysušit, šoupnul jsem tam silikon a doufám, že bude pokoj! K neuvěření co dokáže natéct vody do kurfu, přes zad. světla:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Alek

Původně zaslal: Alekk

Koukám, že voda v kufru netrápí jen mě. Z obou stran mi teče voda, natýká až k rezervě. Nejdřív jsem všechno zatěsnil, co jsem našel (odstrojil všechny koberečky...až jsem z toho měl plný prostor u rezervy vody...kvalitní bazének, tak jsem zase tu záslepku zespoda prodloubnul-vytekly tak 4 litry:( Teď mě čeká o víkendu další pokus o zatěsnění...nechám se zavřít s baterkou do kufru a se silikonem, a mladá bude provozovat silný déšť:)

Celeu podlahu z toho mám plísňově bílou....:o

Tak přes víkend jsem vyndal zadní lampy, gumové těsnění které by mělo přiéhat na kasly bylo celé mokré, nechal jsem vysušit, šoupnul jsem tam silikon a doufám, že bude pokoj! K neuvěření co dokáže natéct vody do kurfu, přes zad. světla:mrk

No mě se taky nechce věřit tomu kudy tam teklo mě:myslim

Před chvilkou jsem se byl kouknout, v noci pršelo a v kufru je sucho:D:mrk

[upravil dne 19/2/07 Radek Hurvajz]

Odesláno

A taková to byla \"blbost\". Hlavně, že budeš mít v kufru sucho a do fóra to přineslo další užitečnou informaci, ku lze se do kufru dostat voda.:myslim

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdravim chalani oprasim teda tuto temu mam tiez teda vodu v kufri samozrejme ale len v tej diere ako je rezerva vsetko okolo je suche cele som to prekutral a nic tak neviem poradte...

Odesláno
Původně zaslal: Rafko

Zdravim chalani oprasim teda tuto temu mam tiez teda vodu v kufri samozrejme ale len v tej diere ako je rezerva vsetko okolo je suche cele som to prekutral a nic tak neviem poradte...

No pokud to pročteš celý tak se dozvíš víc možností, nejčastější jsou asi světla
  • O 4 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

taky jsem měl vodu v kufru, nejvíc na pravý straně, kde to bylo pěkně nacucaný, teklo zadníma světlama, použil jsem též silikon, ale kastlu v místě dotyku jsem lehce namazal vazelínou, aby se daly světla opět demontovat

• O 3 roky později...
Odesláno
:o jeden den jsem taky zjistil, že můžu místo rezervy chovat rybky. Měl jsem mokré i zadní sedáky. Po dešti, když jsem otevřel kufr tak jsem viděl prou vody jak mi teče do kufru. Koupil jsem sedej karosářskej silikon a napatlal jsem ho na těsnění zadních světel. Po pár dnech ale zase voda v kufru. To jsem už použil umělej déšť a bylo to hned jasný. Na jedné straně byl navíc po vyndání světla vydrolenej origo tmel a tudy to taky teklo. To už jsem se naprdl a zapřel jsem obě strany venku i vevnitř. Teď když tejden pršelo a koukl jsem do kufru a po rybníčku ani památky. :super
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

ahoj tak mam taky problem uz jsem se to snazil opravit ale auto bylo asi bourane na zadek jak svina ty spary mezi kufrem a autem vubec nejsou videt ale byl tam naprasklej kit tak jsem ho oloupal a zalepil to po svem ale porad nekudy u praveho dolniho rohu okna tece. Nema nekdo nejakej napad posilam aktual foto

imag0080x.th.jpg

imag0079b.th.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Tiež som mal vodu v kufri ,som tomu nechápal. No hľadal som, skúšal, :D a našiel :D. Tieklo to cez : keď vkládaš svetlo a chceš ho prišrubovať tak tam na tých šrubách su tie gumené podložky, a tie netesnili. Dal som tam ešte silikon a bol kľud, konečne suchý kufor.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...