jozefsv Odesláno 17. únor 2007 Odesláno 17. únor 2007 Jo jmenuje se Bauset, jsem si vzpoměl. No uvidim co s tím pujde udělat, právě se mi nechce tam nahňahňat kupu silikonu a pak zjistit že to nesedí, to by mě z toho servisu hnali až by to museli od toho silikonu čistit. presne tak sa to vola.nebol som si isty tak som to radsej nevypustil na plac.sa mi to zdalo podobne ako nejaky stavebny material (najnovsie sa zaujimam o to) Citovat
ajven Odesláno 18. únor 2007 Odesláno 18. únor 2007 Původně zaslal: Radek Hurvajz No tak je to jasný, stačí lít vodu sem a jak protéká pod tesněním tak se hned objeví kapka přesne tam jak je to vidět na předchozích fotkách. Jde ta guma vyndat?? Skoušel jsem to a jde jen dolní roh a dál je to přilepený, tak nevim. Nebo ví někdo co stojí přetěsnění okna v servisu? Ahoj Radku, keby bolo po mojom takby som si skocil preverit niekde k solidnemu automechanikovi ci je nutne sklo vymenit alebo len presilikonovata. Ostatne reci potom su uz len polemika. Ak je nutne celu gumu vymenit tak chod to toho. Inac zostava varianta two presilikonovat. Ok? [upravil dne 18.2.07 ajven] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. únor 2007 Autor Odesláno 18. únor 2007 No tak mi to dnes nedalo a ještě chvilku jsem laboroval co s tím, jen tak jsem si řekl že bych mohl zatáhnout ty tmelený spoje na zkoušku barvou. Tak jse to odmastil očistil zatahnul štětečkem barvou a nechal zaschnout, pak jsem vzal 2L lahev vody a vylil ji tam co předtím, a ono nikde ani nekáplo. Pak jsem vzal ještě 2 kyble vody a dobrý, vypadá to že už tam neteče, nechce se mi tomu ani věřit. Prostě to zatykalo pod ten tmel mezi plechy. Uvidim jak to bude po nějakym dešti, ještě tam zpět to vytlumení a podlahu dávat nebudu, a v každym případě to přebrousim a pořádně zatahnu tmelem. [upravil dne 18/2/07 Radek Hurvajz] Citovat
OK406 Odesláno 18. únor 2007 Odesláno 18. únor 2007 Takže to nebude těsněním okolo zadního okna?:o:o Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. únor 2007 Autor Odesláno 18. únor 2007 Původně zaslal: OK406 Takže to nebude těsněním okolo zadního okna?:o:o No zatím to tak vypadá, planej poplach no. No kéž by to opravdu bylo jen tady, ještě nekřičím hurá ale vypadá to že by to mohlo byt dobrý Citovat
Alek Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 Původně zaslal: Alekk Koukám, že voda v kufru netrápí jen mě. Z obou stran mi teče voda, natýká až k rezervě. Nejdřív jsem všechno zatěsnil, co jsem našel (odstrojil všechny koberečky...až jsem z toho měl plný prostor u rezervy vody...kvalitní bazének, tak jsem zase tu záslepku zespoda prodloubnul-vytekly tak 4 litry:( Teď mě čeká o víkendu další pokus o zatěsnění...nechám se zavřít s baterkou do kufru a se silikonem, a mladá bude provozovat silný déšť Celeu podlahu z toho mám plísňově bílou.... Tak přes víkend jsem vyndal zadní lampy, gumové těsnění které by mělo přiéhat na kasly bylo celé mokré, nechal jsem vysušit, šoupnul jsem tam silikon a doufám, že bude pokoj! K neuvěření co dokáže natéct vody do kurfu, přes zad. světla:mrk Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 19. únor 2007 Autor Odesláno 19. únor 2007 Původně zaslal: Alek Původně zaslal: Alekk Koukám, že voda v kufru netrápí jen mě. Z obou stran mi teče voda, natýká až k rezervě. Nejdřív jsem všechno zatěsnil, co jsem našel (odstrojil všechny koberečky...až jsem z toho měl plný prostor u rezervy vody...kvalitní bazének, tak jsem zase tu záslepku zespoda prodloubnul-vytekly tak 4 litry:( Teď mě čeká o víkendu další pokus o zatěsnění...nechám se zavřít s baterkou do kufru a se silikonem, a mladá bude provozovat silný déšť Celeu podlahu z toho mám plísňově bílou.... Tak přes víkend jsem vyndal zadní lampy, gumové těsnění které by mělo přiéhat na kasly bylo celé mokré, nechal jsem vysušit, šoupnul jsem tam silikon a doufám, že bude pokoj! K neuvěření co dokáže natéct vody do kurfu, přes zad. světla:mrk No mě se taky nechce věřit tomu kudy tam teklo mě Před chvilkou jsem se byl kouknout, v noci pršelo a v kufru je sucho:D:mrk [upravil dne 19/2/07 Radek Hurvajz] Citovat
OK406 Odesláno 19. únor 2007 Odesláno 19. únor 2007 A taková to byla \"blbost\". Hlavně, že budeš mít v kufru sucho a do fóra to přineslo další užitečnou informaci, ku lze se do kufru dostat voda. Citovat
Rafko Odesláno 14. březen 2007 Odesláno 14. březen 2007 Zdravim chalani oprasim teda tuto temu mam tiez teda vodu v kufri samozrejme ale len v tej diere ako je rezerva vsetko okolo je suche cele som to prekutral a nic tak neviem poradte... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. březen 2007 Autor Odesláno 14. březen 2007 Původně zaslal: Rafko Zdravim chalani oprasim teda tuto temu mam tiez teda vodu v kufri samozrejme ale len v tej diere ako je rezerva vsetko okolo je suche cele som to prekutral a nic tak neviem poradte... No pokud to pročteš celý tak se dozvíš víc možností, nejčastější jsou asi světla Citovat
Rafko Odesláno 10. duben 2007 Odesláno 10. duben 2007 No chalani vyzera to teda tiez na tie zadne svetla pomoze vymena tesnenia ci je to len zasa docasne riesenie? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. duben 2007 Autor Odesláno 10. duben 2007 Původně zaslal: Rafko No chalani vyzera to teda tiez na tie zadne svetla pomoze vymena tesnenia ci je to len zasa docasne riesenie? Těsnění tam nech, očisti ho a přidej silikon, a je to. Citovat
Rafko Odesláno 10. duben 2007 Odesláno 10. duben 2007 a kam dat ten silikon neviem ako to spravit nemas nejaku foto? aby som videl ako to vyzera :-) Vies ja som taky neskuseny v tomto Citovat
JirkaB Odesláno 22. duben 2007 Odesláno 22. duben 2007 taky jsem měl vodu v kufru, nejvíc na pravý straně, kde to bylo pěkně nacucaný, teklo zadníma světlama, použil jsem též silikon, ale kastlu v místě dotyku jsem lehce namazal vazelínou, aby se daly světla opět demontovat Citovat
Kub4n Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 jeden den jsem taky zjistil, že můžu místo rezervy chovat rybky. Měl jsem mokré i zadní sedáky. Po dešti, když jsem otevřel kufr tak jsem viděl prou vody jak mi teče do kufru. Koupil jsem sedej karosářskej silikon a napatlal jsem ho na těsnění zadních světel. Po pár dnech ale zase voda v kufru. To jsem už použil umělej déšť a bylo to hned jasný. Na jedné straně byl navíc po vyndání světla vydrolenej origo tmel a tudy to taky teklo. To už jsem se naprdl a zapřel jsem obě strany venku i vevnitř. Teď když tejden pršelo a koukl jsem do kufru a po rybníčku ani památky. Citovat
ThorR Odesláno 26. květen 2010 Odesláno 26. květen 2010 Taky mi nejak posledni dobou tece do kufru sorry za OT [upravil dne 26.5.2010 ThorR] Citovat
Vítek1 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 ahoj tak mam taky problem uz jsem se to snazil opravit ale auto bylo asi bourane na zadek jak svina ty spary mezi kufrem a autem vubec nejsou videt ale byl tam naprasklej kit tak jsem ho oloupal a zalepil to po svem ale porad nekudy u praveho dolniho rohu okna tece. Nema nekdo nejakej napad posilam aktual foto Citovat
markus818 Odesláno 23. prosinec 2010 Odesláno 23. prosinec 2010 Tiež som mal vodu v kufri ,som tomu nechápal. No hľadal som, skúšal, a našiel . Tieklo to cez : keď vkládaš svetlo a chceš ho prišrubovať tak tam na tých šrubách su tie gumené podložky, a tie netesnili. Dal som tam ešte silikon a bol kľud, konečne suchý kufor. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.