petr307 Odesláno 31. srpen 2007 Odesláno 31. srpen 2007 Původně zaslal: Kdo Já se vážně divím a to VŠEM. Vysvětlete mi o co tu jde. Čtu tady plamenné výzvy k přijmutí Komisare zpět a zrovna tak plamenné odmítnutí. A to vše, jako by Komisar stál za dveřmi do P-C a žmoulal v ruce čepici, jako by byl nervózní, jestli ho pustí dovnitř, či ne. Ale když se za ty dveře podíváte, tak tam NIKDO nestojí. Proč se tady vzájemně šavlujete ve jménu a proti někomu, kdo o to vůbec nestojí, jak ostatně sám několikrát zdůraznil. Dokola tu čtu, jak hodně lidem (kolika?) pomohl a hodně lidem (kolika?) uškodil. A že by měl dostat šanci. Proboha dostal tolik šancí - napomenutí a varování, že se dá nazvat recidivistou. Vzájemně se tu do sebe pouštíte a vyčítáte si tohle a tamto a PROČ? Vždyť o to nestojí. nakonec po těchto žabo-myších válkách se vedení rozhodne, že ho přijme a může se od něj doslechnout: túdle - kašlu na vás. Má to smysl? Nechte to spát. Hodnotí se tu, jak ho pořád přemýláte, ale kdyby se tohle téma neotevřelo, tak vesele spí a nikdo by o něm nemluvil, ani v dobrém, ani ve špatném. jo! Citovat
OK406 Odesláno 31. srpen 2007 Odesláno 31. srpen 2007 Původně zaslal: oddie Nikdo nikde nepíše, že se něco nesmí. Využíváš svého práva k svobodě slova a projevu - využívej. Ale nediv se, že jej využívají i jiní, a jej použijí i k zhodnocení toho, co děláš. Nic není špatného na demokracii a diplomacii - já jen podotýkám, že ty sám si jí ohýbáš a oháníš se s ní jen tehdy, kdy se ti to hodí do krámu, nic víc. A vzhledem k oné svobodě slova a projevu mám na takovéto hodnocení plné právo. Jednáš úplně a nachlup stejně jako oni lobbysti či různé zájmové skupiny - kteří také většinou jednají v souladu se zákonem (pokud zrovna neuplácejí), a přesto se z jejich jednání lekdy můžete/můžeme pos***. Nic víc, nic míň. Klidně si dál využívej onoho svého práva na svobodu slova a projevu - ale počítej s tím, že jej budou používat i ostatní a že tě budou zcela logicky hodnotit právě podle toho, co napíšeš. Ale ani náznakem nikoho nenapadám(e). Nevím, z jakého důvodu mě zahrnuješ do zájmových skupin, kterými nemám nic společného!! Pokud se nemýlím, tak je jedná o skupiny, kde je mimo jiné i finanční částka pro danou věc! Ale tady o to nejde!! Citovat
Kdo Odesláno 1. září 2007 Odesláno 1. září 2007 Původně zaslal: OK406 .... Nevím, z jakého důvodu mě zahrnuješ do zájmových skupin, kterými nemám nic společného!! To byl asi příměr. Oldo, tohle přeci nemyslíš vážně? Ptáš se, proč tě zahrnují do jakýchkoliv zájmových skupin? Tebe? De facto autora té ankety a iniciátora oživení vláken, v kterých se téma opětovného přijetí Komisara znovu a znovu probírá? Neber to jako osobní útok na tebe, ale jako pro nezaujatého pozorovatele daný fakt. Polož si jednoduchou otázku. Kdo napsal první příspěvek s prosbou o jeho opětovném přijetí? Až si odpovíš na tuto otázku, budeš znát i odpověď na to, proč v jedné zájmové skupině jsi. [upravil dne 1.9.07 Kdo] Citovat
nemec.cb Odesláno 1. září 2007 Odesláno 1. září 2007 Takže vážení. 1. dotyčný "komisař" NENÍ žádnou kapacitou, co se aut týče, je tak maximálně horlivým nadšencem, který nadto ještě trpí potřebou se vyjadřovat pokud možno ke všemu, takže jeho "rady" vykazovaly poměrně velké procento chybovosti - což byl i momi jiné důvod pro to, že se do něj někteří lidí nevybíravě trefovali. Co se týče "kapacit" zde na fóru, je zde řada lidí podstatně znalejších, ale především o dost soudnějších. A na rozdíl od drtivé většiny vás zaslepených fanoušků mám kvalifikaci toto posoudit, takže případné ublížené výkřiky dobře zvažte. 2. neudělal "chybu". Resp., možná jednou, také byl poté na ní upozorněn. Jenže poté, co byl upozorněn, přesto několikrát zcela úmyslně poškozov al fórum - opakovaně přes upozornění, že bude vyloučen. Pokud se někdo chová takhle, je mi líto - varován byl dokonce víckrát, než bylo nutné, přesto jej to nepoučilo. Člověk, co sem leze především poškozovat fórum, tu prostě nemá co dělat. Tečka. 3. pokud má zájem to napravit, umožnit mu dočasný přístup??? Tuto možnost dostal už 3x. Je to snad málo???? 4. znemožnění mazání příspěvků není žádný "výborný tah", ale řešení z nouze, výrazně omezující a buzerující všechny ostatní členy - prostě kvůli jednomu *** několik tisíc lidí přišlo o funkčnost ve fóru, umožňující třeba editaci nebo smazání neaktuálního inzerátu, nebo editaci názvu již vyřešeného dotazu pro přehlednost. Už jen kvůli tomu jsem já osobně pro to, povolit opět plnou editaci příspěvků, a už jen tohle omezení několik tisíc ostatních členů je pro mě důvodem v žádném případě neměnit názor na zablokování přístupu někoho, kdo OPAKOVANĚ škodí. 5. kolik lidí se ptá a zastává? Zas tak moc vás není - skupinka zaujatých, co jej znáte "osobně", a rvete se za něj hlava nehlava, neschopni posoudit situaci nezávisle a z obou stran. Ano, jste hodně vidět, plníte to tu úspěšně požadavky na návrat, takže to vypadá, že jsou tu "všichni" pro návrat - ale jen protože té zbylé většině, které to přineslo spíš škodu než užitek, je to šumák a nic sem psát nebudou. Chyby lze napravovat, pokud člověk dostane šanci - tenhle člověk dostal šancí víc než dost, a POKAŽDÉ je zneužil k poškozování fóra. Takže, já jsem zcela zásadně proti dávání dalších a dalších šancí, i kdyby to byl sebevětší machr (jako že není - viz výše), protože škody způsobené fóru jsou mnohonásobně vyšší než přínos, který jsem kdy přinesl (a následně stejně zničil). S pozdravem Oddie ad 1:Co ti dáva právo se nad nás vytahovat a nazývat nas zaslepenýma fanouškama? Když jsem řešil technický problém,tak mi sním pomohl hádej kdo,tys to ale nebyl. Ten konec poslední věty má bejt výhrůžka? ad 2:V podstatě stebou souhlasím,akorát si myslím,že před trvalým zamezením měl dostat dočasné. ad 3: Poněkud MIMO MÍSU. ad 4:Souhlas,co se týče mazání a editace příspěvku. ad 5:Několik nás je,máme jinej názor na danou věc,a už nás urážiš že nejsme schopni posoudit situaci. Nejsem zaujatej,jen měl dostat dočasné zamezení přístupu. To je vše k tvému příspěvku KAPACITO. Vpravidlech se Komisar ptal,co se stane když smaže své příspěvky.Odpověd je zajímavá.Jsem pro zmírnění trestu,a obnovení editace a mazání. [upravil dne 1/9/07 nemec.cb] Citovat
Kdo Odesláno 1. září 2007 Odesláno 1. září 2007 Nechcete opravdu sebrat poslední zbytky soudnosti a PŘESTAT?? Každý má právo na svůj názor, ale je třeba znát určitou hranici. Kde byl počátek? Jestli odpustit Komisarovi. To co tu teď řešíte s tím má pramálo společného, dohadujete se o slohu, o formulacích, o tom, kdo co napsal, jak to myslel a jestli to je pravda a jestli to mohl napsat, nebo ne. Vůbec bych se nedivil, kdyby to Komisar četl a měl radost, jak jste krásně rozhádaní. Takové rejpnutí do vosího hnízda. Je fakt až s podivem, jak vám to dlouho vydrží. Kdyby to nějaký admin zase zamknul, tak je za chvíli zase klid a pohoda a nikdo by se nevracel k tomu, že se mu vlastně nelíbí co někdo napsal někdy o někom. Pokuste se tohle vlákno už projednou ignorovat i bez silového zásahu admina a uvidíte, že jde pokračovat dál i bez stále dokola omýlaných faktorů. Tady se stejně už nic nového nedozvíme. Nebo ano? Ještě něco?? Edit: Kromě toho si přečtěte název tohodle vlákna, které jste zaplácali touto hodnotnou diskuzí. Jedno vlákno vám admin zamkne, tak hurá do jiného a jedéééém dál...... [upravil dne 1.9.07 Kdo] Citovat
Vvitty Odesláno 2. září 2007 Odesláno 2. září 2007 zacina to byt ponekud nudne, nechcete toho nechat? vemte si, ze mate obchod a prodavac nekolikrat nevybirave vyhodi zakaznika. po upozorneni v tom pokracuje, tak vyhodite vy jeho. budete taky uvazovat o tom brat ho zpatky..... Citovat
Driver Odesláno 2. září 2007 Odesláno 2. září 2007 Původně zaslal: Vvitty zacina to byt ponekud nudne, nechcete toho nechat? Vvitty má pravdu, už je to nuda, tohle je slepá diskuze, která nikam nevede. Běžte radši do sekce vtipy, tam je větší zábava... Citovat
PaloLM Odesláno 2. září 2007 Odesláno 2. září 2007 .........už ma to nebaví ani len otvoriť, nie to ešte aj čítať, myslím si že svoj potenciál využívajte na rozumnejšie témy! Citovat
Neon Odesláno 29. září 2007 Odesláno 29. září 2007 Původně zaslal: kobra ..... oni se ale vracej ..... Naštěstí to někdo máznul ... byl to zase pouze jenom výkřik do tmy ... Citovat
buml Odesláno 29. září 2007 Odesláno 29. září 2007 ja nevim, proc jsou taci, kteri to stale nedokazou pochopit:grr Proste neprizpusobivy nema mezi ostatnimi co delat:papa Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 Tak a život běží spokojeně dál, lid se mazlí se lvíčkem, jen by mu ruku neuhrizl:D Citovat
oni Odesláno 12. duben 2008 Odesláno 12. duben 2008 jaktoze kukikuk ma zamezen pristup,kdyz ho tady dost casto podkavam? zrovna ted je online Citovat
Kurt Odesláno 12. duben 2008 Autor Odesláno 12. duben 2008 Zřejmě chybička, měl zakázáno \"pouze\" přispívat. Citovat
f3Rd@ Odesláno 12. duben 2008 Odesláno 12. duben 2008 Původně zaslal: Kurt Děkuji za podporu. Pro zajímavost zpráva, kterou mi výše jmenovaný zaslal: Tak mi třeba zablokuj IP adresu jestli to dokážeš ješito z Chrudimy. Ale pak si pro tebe dojedu a uvidíš ten mazec. Jsem od tebe 10 minut jízdy daleko. Takovych uz tu bylo... Domlouvali se na me dva, tak jsem jim rekl, at klidne pridjedou, ze budu tam a tam u hotelu na kafe. Ze prej ze jo, ze prijedou. Sel jsem s kamosema na kafe... cekam a cekam... a cekam po 2 hodinach stejne nikdo neprijel a od te doby je klid. Citovat
Sova Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Každopádně p.Medvěd, ačkoli by mě znal, mě označil za tuzera a blbečka atd. Což mě velmi mrzelo, zvláště od moderátora fóra... O ten ban sem s chutí požádal... Citovat
MilanF1 Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Vidím,, že hyena je trestanec, rád bych znal za co, stačí, který bod pravidel porušil. ve vlákně trestanců ještě není. [upravil dne 14/11/11 22:14 od MilanF1] Citovat
koblih69 Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Vidím,, že hyena je trestanec, rád bych znal za co, stačí, který bod pravidel porušil. ve vlákně trestanců ještě není. [upravil dne 14/11/11 22:14 od MilanF1] Je... [upravil dne 14/11/11 22:16 od koblih69] Citovat
gronholmm Odesláno 14. listopad 2011 Odesláno 14. listopad 2011 Tady je první vysvětlení: A mezi potrestanými je: \"Uživatel já_pažitka (a jeho alter-ego hYena)- zamezení přístupu za porušení bodu 9 Pravidel.\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.