Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: nemec.cb

Myslím si že potrestání Komisaře není oprávněné.Měl možnost své příspěvky mazat a tak toho využil.

Proč ste nezareagovaly když to udělal poprvé?natož pak podruhé.

Jsem pro zrušení trestu.Neni vina nemůže být ani trest.

Ošetřete si to v pravidlech.Výmluva "s něčím podobným jsme ani nepočítaly"je k smíchu když to Komisař udělal třikrát!

no vedenie ho upozornovalo po prvom mazani tusim.tak neviem o com rozpravas

Odesláno

. . . .

Nevím proč smazal SVÉ příspěvky,ale měl tu možnost a tak ji využil.

Jenže tím, že smazal SVÉ příspěvky zničil práci spousty dalších lidí a znehodnotil tak i smysl většiny vláken - ještě pořád si myslíš, že tohle je normální???

Zamezení mazání je tu právě kvůli tomu, abychom předešli dalším podobně jalovým nápadům

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

. . . .

Nevím proč smazal SVÉ příspěvky,ale měl tu možnost a tak ji využil.

Jenže tím, že smazal SVÉ příspěvky zničil práci spousty dalších lidí a znehodnotil tak i smysl většiny vláken - ještě pořád si myslíš, že tohle je normální???

Zamezení mazání je tu právě kvůli tomu, abychom předešli dalším podobně jalovým nápadům

poslední k tomuto tématu:souhlasím se zamezením mazání,ale nesouhlasím s trvalým zamezením přístupu komisaře.Toď vše k danému.Snad jen kandidovat nehodlám(mam svejch starosti dost).

Odesláno

Pánové, tohle jste komisarovi neměli dělat (mám na mysli trv. zamezení přístupu). Je pravda, že své příspěvky mazat nemusel, navíc když byl na to upozorňován, ale jak tu už zaznělo, jen využil možnost!!! Tak tuto možnost zrušte, když je to takový problém!!! Jen bych chtěl uvést, že komisar svými příspěvky zde pomohl spoustě lidí vyřešit jejich problém. Navíc mnohým z nás i osobně pomohl a pomáhá s problémy na našich vozidlech. Já osobně jsem mu velice vděčný za ochotu udělat mi na vozidle cokoliv, co je v jeho silách a bez nároku na finanční odměnu!!! A myslím, že by o tom mohli hovořit, resp. napsat další, např. OK406, MPavel, Neon a snad i další. Mimochodem komisar tímto fórem tak trochu žil, vždyť tu byl snad každý den. Chci tímto požádat vedení PC, aby se nad svým rozhodnutím ještě jednou zamyslelo a komisari byl změněn trest na dočasný.

Odesláno

Přemýšlím, co vedlo Komisaře k mazání příspěvků. Ví to vedení fóra? Určitě by to vyjasnilo situaci. Já osobně jsem byl rád za věcné a znalé příspěvky Komisaře. Nevím, co Komisaře přimělo k takovému jednání ale myslím, že si ani neuvědomil, že smazáním svých příspěvků ublížil především všem, kterým tak obětavě pomáhal. Je mi líto téhle situace a byl bych rád, kdybychom se dokázali všichni povznést nad "žabomyší války" a vzali rozum do hrsti, vždyť nám všem jde přeci o dobrou věc. Prosím vedení tohoto fóra, aby se chovalo jako "osvícený panovník" a vyzvalo Komisaře k diskusi o problému. Vždyť každý problém se dá řešit - jen se musí chtít.

Odesláno

a) Co k mazání příspěvků Komisaře vedlo opravdu netušíme

b) Nesouhlasíme s tím, že by nevěděl nebo si neuvědomil, že smazáním příspěvků celé fórum rozbije - už po prvním smazání to přece bylo zcela jasné a když zhruba před měsícem smazal své příspěvky podruhé, minimálně jeho největší kamarád OK 406 se mu to snažil vysvětlit (včetně mě na minisrazu v Týně i Jirky Pošíka přes U2U)

Jsme přesvědčeni, že Komisař je svéprávný a že mohl předpokládat, že tahle jeho akce bude mít od nás takovou reakci - a věřte, že mě samotného to co se stalo velice mrzí, nicméně je pravda, že kdyby tohle udělalo víc členů, tak to tu celé můžeme zabalit. Takže za rozhodnutím vedení si prostě stojíme, v minulosti dostali někteří též trvalý zákaz a nikdo se nad tím nepozastavoval, takže holt všem stejným metrem.

Odesláno

Nerad se připojuji do této diskuze, jelikož jsme s Komisar kamarádi a někdo by to mohl brát jako můj nestranní pohled na danou věc. Ale mě to nedá. Musím plně souhlasit s vedením P-C, že za smazání příspěvků (bezdůvodně), i když si byl Komisar vědom toho, že tím úplně ztrácí příspěvky ve kterých psal smysl. Netrestejme jej za to, že smazal ale za to, co svým jednáním způsobil za škody. Je plně dospělí a svéprávní. Pokud je někde skulinka v pravidlech klubu, jak někteří členové uvádějí, tak on ji využil. A to není nikde ve světě trestné, pokud někdo využije nedostatku v zákoně. Ale na druhou stranu ale musel vědět, co svým smazáním příspěvku způsobí. Je pravda, že to udělal několikrát. Dobře, tak jej nějak potrestejme ale v mezích. Na druhou stranu ale jak píší někteří: Ladman, Miku, nemec.cb, Dalick a další, že by měl mít jen dočasný zákaz. Proto vedení P-C prosím, aby se nad daným trestem pozastavilo a zamyslelo se nad tím, že je tu řada členů, kteří se Komisar zastávají a uvádějí silné podněty a i důkazy o tom, jak Komisar pomohl jak radou tak i fyzicky. Nechci zde za nikoho orodovat a ani mi to nepřizpůsobí ale Komisar má srdce pro značky Peugeot a žije jim. Jak už zde bylo napsáno, je to jeho domov a žije zde 365 dní v roce. Na druhou stranu udělal opakovaně něco, co neměl. Ruku na srdce kolik je tu takových, jako je Komisar. Nechci zde psát, co všechno udělal (funkčnost pp u ŘJ Bosch a Sagem a mnoho dalších)a kolika členům pomohl (jejich jména nepíši záměrně, abych se ji nikterak nedotkl jelikož nevím jejich názor na celou věc). Je třeba trestat ale s citem. Znovu opakuji že za nikoho neoroduji a zároveň se omlouvám, za můj delší příspěvek. Věřím, že jsme dobrovolné občanské sdružení na podkladech demokracie. Tak toho prosím využijme. A nechtějme po někom, aby se zde zpovídal ze svých soukromých problémů. Děkuji

Odesláno

nikdo nechce,aby se zde zpovidal ze svych soukromych problemu verejne, ale vedeni by to vysvetlit mel, pokud stoji o to aby uvazovali o snizeni trestu. a pochybuji, ze bez omluvy a vysvetleni o tom bude nekdo uvazovat. ve vyjadreni jeho mladeho "pritele" nula to zrovna pokorou nehyrilo.

jak pises o demokraciji i ta ma sve hranice, pak je anarchie.

je tu i jine reseni- kdyz chtel dotycny zmizet ,ten clovek tu prestal vlastne existovat,tak mu to bylo umozneno,a naporad! at prijde zpet jako nekdo jiny,nikdo mu nebude predhazovat jeho chybu,protoze trest dostal.

Odesláno

Ještě bych rád uvedl, že přeci nelze stavět do jedné řady člověka, co tu smaže svoje příspěvky a individum, co tu ostatním vyhrožuje a nadává (mám na mysli toho Citróna, či jak se jmenuje). Přeci nelze trestat takové dva diametrálně odlišné případy stejně. Ještě takový nápad. Co uspořádat takový plebiscit, či elektronickou petici nebo jak to nazvat, a to tak, že by se na téma, zda komisare vrátit nebo vyloučit, vyjádřili ostatní na fóru. Výsledek by byl závazný pro všechny a již by se k tomuto tématu nikdo nemusel vracet a uvádět argumenty a protiargumenty, neboť většina rozhodne tak či onak. Vedení PC by tímto ukázalo velkorysost a v neposlední řadě i demokratičnost.

[upravil dne 1/7/07 Ladman]

Odesláno

Souhlasím s Ladmanem, prosím vedení o zvážení možnosti referenda-ankety, zda-li by mohlo být Komisari odpuštěno, neboť jak praví klasik: HLAS LIDU HLAS BOŽÍ! Asi všichni víme, že Komisar udělal něco nesprávně ale kdos bez viny, hoď kamenem! A už dost-páč mluvím jak bible!:mad: Prostě si myslím, že je to škoda přijít o fajn člověka. Howg!:roker

Odesláno

Takže za předsedu tohoto sdružení napíšu asi tolik - to, co Komisař provedl a jak se mu povedlo fórum rozházet, to je věc která nám všem opravdu vadí.

Nicméně, abyste netvrdili, že jsem hluchý k přání členů nebo dokonce že nejsem demokratický, vyvolám diskuzi ve vedení klubu ve věci případ Komisař - to, co vedení odhlasuje ale bude závazné (o referendu opravdu nepřemýšlím - mohlo by se totiž mohlo týkat pouze řádných členů - viz.

Výhody, které jsme pro platící členy připravili.

. Vlastnit a používat kartičku řádného člena

. Být uveden v seznamu členů s možností uvedení detailního popisu a vkládání obrázků

. Využívat slevový a partnerský program (slevy v klubovém e-shopu i u našich partnerů)

. Psát články na klubové stránky

. Aktivně se účastnit na dění v klubu, vč. hlasování na zasedání členské schůze

. Stahovat návody a jinou dokumentaci ze sekce Download na klubových stránkách

. Nahlížet do hospodaření sdružení

. Používat e-mail ve tvaru: vaseprezdivka@peugeot-club.com

Většina řádných členů Komisaře osobně nezná a vzhledem k tomu, že by se referenda nemohla účastnit většina jihočeské za Komisaře bijící frakce bychom mohli být snadno napadnutí z nevěrohodnosti celé akce.

Takže nám dejte dejme tomu do Šebetova čas, pak budeme informovat o dalším vývoji celé této nepříjemnosti.

[upravil dne 1/7/2007 Medvěd]

Odesláno

myslis, ze par urazlivejch prispevku od jakehosi individua ma na chod a funkcnost klubu stejny vliv jako smazani pres 4000 prispevku od aktivniho clena?????

nevim jak to bylo, ale pokud byl varovan, tak vedel, cemu se tim cinem vystavuje. pokud ho k tomu vedlo neco smysluplneho, co melo puvod zde na klubu, vim, ze neni problem se vedeni ci adminum ozvat, aby s tim neco udelali.

Odesláno

Už jsme s Medvědem o tom spolu telefonicky hovořili a rozumě jsme si celou věc řekli. Medvěd je rozumní předseda a taky tak na to nahlíží. Ale ted je na druhé straně na Komisar, aby napsal medvědovi. Nikdo po něm nechce, aby zpovídal či rozebíral své problémy. Věřím, že vedení P-C v čele s Medvědem bude celou věc řešit s chladnou hlavou . Děkuji

Odesláno
Původně zaslal: Ladman

... Ještě takový nápad. Co uspořádat takový plebiscit, či elektronickou petici nebo jak to nazvat, a to tak, že by se na téma, zda komisare vrátit nebo vyloučit, vyjádřili ostatní na fóru. ...

To se tedy udály věci, zatímco jsem byl na dovolené :( Referendum (anketa) je nesmysl, protože by tam hlasovali převážně jen ti, kteří by chtěli komisare vrátit. Ostatní, kterým to je jedno, by asi nehlasovali. Takže výsledek by byl zkreslený.

Odesláno
Původně zaslal: Ladman

Ještě takový nápad. Co uspořádat takový plebiscit, či elektronickou petici nebo jak to nazvat, a to tak, že by se na téma, zda komisare vrátit nebo vyloučit, vyjádřili ostatní na fóru. Výsledek by byl závazný pro všechny a již by se k tomuto tématu nikdo nemusel vracet a uvádět argumenty a protiargumenty, neboť většina rozhodne tak či onak. Vedení PC by tímto ukázalo velkorysost a v neposlední řadě i demokratičnost.

[upravil dne 1/7/07 Ladman]

No myslím že kdyby to bylo poprvé tak by se o tom uvažovat dalo, jelikož se to stalo opakovaně i přes varování vedení clubu tak to podle mne jaksi postrádá smysl.

Možná bych malinko komisaře přirovnal k "podnikateli" V.Koženému (obrazně). Prostě jen využil příležitosti a možnosti, ale co tím dokazuje netuším. :myslim

Prostě se tady na tomto fóru sází na to že sem píšou lidé kteří chtějí, nebo nabízejí pomoc a nebo jen tak potlachat a drží se nepsaných pravidel slušnosti. Pokud je překročí tak jsou na to myslím slušně upozorněni a pokud to nerespektují dál tak se jim to holt musí dát najevo jinak. :papa

Odesláno

Dnes jsme opět vyloučení Komisara probírali ve vedení klubu a dospěli jsme k názoru, že vyloučení je zcela oprávněné a za tímto rozhodnutím si plně stojíme. Jde o to, že Komisarovi se svým smazáním příspěvků podařilo poškodit většinu threadů a svým činem znehodnotil práci většiny členů Peugeot-clubu. Večer mi od něj dorazil poněkud zmatený mail, ze kterého jsem pochopil, že

a) necítí sebemenší důvod komukoli z vedení vysvětlit, co ho k třetímu smazání příspěvků vedlo

b) nemá zájem, abychom jakkoli jeho vyloučení dále řešili, prostě i on to bere jak to je

Takže berte vyloučení Komisara jako skutečnost, pokud někomu pomohl, pak pomohl podstatně menšímu počtu lidí, než svým mazáním poškodil.

Dále cítím povinnost upozornit, že po této zkušenosti se doplnila pravidla pohybu ve fóru, a to tak, že příspěvek lze smazat nebo editovat do 60 minut od jeho napsání - pokud budete chtít příspěvek upravit později, pak už jen přes adminy

To je k celému nepříjemnému případu vše a doufám, že toto téma co nejrychleji zastíní mnohem příjemnější zážitky

[upravil dne 2/7/2007 Medvěd]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...