Radek Hurvajz Odesláno 23. říjen 2006 Odesláno 23. říjen 2006 Původně zaslal: Ajdamek Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Ajdamek Souhlas 0.34 promile není nic na zabití. Bych chtěl vidět, kdyby každej řidič po ránu foukal, tak by nás tady moc nejezdilo. Možná by si se divil co dokáže i tohle málo. Třeba reakce zpožděná až 2 sec. při součtu všech aspektů, může znamenat že tě ten s těmi 0.34 prostě přejede na přechodu. To zpoždění bude dáno podle postavy a zvyklosti řidiče na alkohol. Každopádně, když jedu po ránu a vím, že mám ještě něco v sobě, tak podle toho jedu. A neříkej mi, že jsi takhle ještě nejel. Asi jsem divnej ale nejel. Přesně to je tak, pokud chlastám auto je doma a druhej den nejedu protože je mi hrozně a nikdy bych za volant nesedl po chlastačce, nebo vím že pojedu a nepiju. [upravil dne 23/10/06 Radek Hurvajz] Citovat
Ajdamek Odesláno 23. říjen 2006 Odesláno 23. říjen 2006 Já nemůžu zavolat do práce, že nepřijedu, prostě tam musím dorazit. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. říjen 2006 Odesláno 23. říjen 2006 No nevím, podle mě na tom ráno po noční budu hůř než s 0.34 promile v krvi, asi půjdu domů pěšky Nejsem zastáncem zbytkového alkoholu, ale kolikrát jsou horší lidi s telefonem u ucha v jedný ruce a v druhý bageta Jj, telefoňáci a bageťáci ty sou taky dobrý, a nejvíc když lověj okurku na rohožce pod pedálama:D:D:D A dělám jen noční a ráno jsem v pohodě. [upravil dne 23/10/06 Radek Hurvajz] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. říjen 2006 Odesláno 23. říjen 2006 Původně zaslal: Ajdamek Já nemůžu zavolat do práce, že nepřijedu, prostě tam musím dorazit. No to já taky, ale pokud by se mi takovýho něco zvrtlo (jako že nezvrtne, ale co kdyby) tak do ty práce stejně nemůžu a musím tam zavolat. Protože pokud tam pujdu, i s tím zbytkem, tak tam mužu taky hodně rychle skončit:( Citovat
oddie Odesláno 23. říjen 2006 Odesláno 23. říjen 2006 Když nemůžu ráno zavolat do práce, že nepřijdu, tak je dobré nebýt de.il a nevožírat se jako prase. Citovat
Ajdamek Odesláno 23. říjen 2006 Odesláno 23. říjen 2006 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Ajdamek Já nemůžu zavolat do práce, že nepřijedu, prostě tam musím dorazit. No to já taky, ale pokud by se mi takovýho něco zvrtlo (jako že nezvrtne, ale co kdyby) tak do ty práce stejně nemůžu a musím tam zavolat. Protože pokud tam pujdu, i s tím zbytkem, tak tam mužu taky hodně rychle skončit:( To já bych tam spíš skončil kdybych tam nedorazil, zbytkáč nevadí, pokud to není nijak zvlášť poznat Citovat
Ajdamek Odesláno 23. říjen 2006 Odesláno 23. říjen 2006 Původně zaslal: oddie Když nemůžu ráno zavolat do práce, že nepřijdu, tak je dobré nebýt de.il a nevožírat se jako prase. Já se neožírám jako de.bil. Ale i po pár pivech je ráno zbytkáč a člověk je v pohodě. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. říjen 2006 Odesláno 23. říjen 2006 Původně zaslal: Ajdamek Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: Ajdamek Já nemůžu zavolat do práce, že nepřijedu, prostě tam musím dorazit. No to já taky, ale pokud by se mi takovýho něco zvrtlo (jako že nezvrtne, ale co kdyby) tak do ty práce stejně nemůžu a musím tam zavolat. Protože pokud tam pujdu, i s tím zbytkem, tak tam mužu taky hodně rychle skončit:( To já bych tam spíš skončil kdybych tam nedorazil, zbytkáč nevadí, pokud to není nijak zvlášť poznat No vono těžko říct, pokud ti někdo udělá kontrolu při příchodu do práce, tak nevim nevim. A já pokud jdu večer do práce tak prostě musim bejt uplně bez, prostě s tou kontrolou musím počítat a nedám si ani kdyby se měl někdo urazit, pokud to nechápe tak ať se klidně urazí Citovat
BobyD Odesláno 23. říjen 2006 Odesláno 23. říjen 2006 No v motozurnalu delali dokonce jakesi testy kdy nechali ridice pit alkohol a vzdycky po urcite davce je nechali ridit a zjistili ze mnozstvi mam pocit asi prave odpovidajici jednomu nebo dvou pivum maji spise povzbudivi ucinek a nesnizeje schopnost soustredeni proto je take v nekterych zemich povolena hladina alkoholu az 0,5 promile [cca 2 piva]neomlouvam to kdo ma 0,34 vetsinou nikoho na prechodu neprejizdi samozrejme jinak je to pokud ma 3,4;) Citovat
Péťa Odesláno 23. říjen 2006 Odesláno 23. říjen 2006 Tak uz toho nechte! Marest urcite sveho dotazu lituje, treba ho i smaze. Rozhodne to je kravina jezdit s alkoholem v krvi, ktera se neda omluvit. Ale reakce napr. BOSSCZ vypovida o tom, ze na tom je podstatne hur, nez marest. Citovat
BOSSCZ Odesláno 23. říjen 2006 Odesláno 23. říjen 2006 Původně zaslal: Peta Tak uz toho nechte! Marest urcite sveho dotazu lituje, treba ho i smaze. Rozhodne to je kravina jezdit s alkoholem v krvi, ktera se neda omluvit. Ale reakce napr. BOSSCZ vypovida o tom, ze na tom je podstatne hur, nez marest. No tak tys to rozsekl Možná sem to krapec přepískl, a hůř na tom sme všichni protože kuli takovejm co bouraj pod vlivem zavedli od 1.7.2006 tu fantastickou věc [upravil dne 23/10/06 BOSSCZ] Citovat
Fusion Odesláno 23. říjen 2006 Odesláno 23. říjen 2006 Původně zaslal: BOSSCZ Původně zaslal: Peta Tak uz toho nechte! Marest urcite sveho dotazu lituje, treba ho i smaze. Rozhodne to je kravina jezdit s alkoholem v krvi, ktera se neda omluvit. Ale reakce napr. BOSSCZ vypovida o tom, ze na tom je podstatne hur, nez marest. No tak tys to rozsekl Možná sem to krapec přepískl, a hůř na tom sme všichni protože kuli takovejm co bouraj pod vlivem zavedli od 1.7.2006 tu fantastickou věc [upravil dne 23/10/06 BOSSCZ] Jestli si myslíš že je to kvůli těm co baourají tak seš úplně na omylu... Původně zaslal: BOSSCZ Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: BOSSCZ No maximálku jsem zkoušel a je to krapec za hranici 200km/h což podle techničáku odpovídá Tak nevím co je chytřejší, jestli chlast nebo 200 ale myslím že je lépe prve zamést před vlastním prahem než bude někoho posílat do kytek. No tak ono je rozdíl chlastat a nabourat nebo si zkusit maximálku na přehledným a neobydleným úseku silnice kde se můžu maximálně tak umlátit sám ale at si to už každej přebere jak chce Jinak ty seš asi ten co jezdí podle předpisů a nikdy jsi nezkoušel kolik ti to jede co? Já podle předpisů nejezdím, k tomu sem se tu už několikrát přiznal. Když se tu řešil bodovej systém tak sem psal, že se nebudu jak ovečka přidávat ke všem a jezdit 40-45 v padesátce. Taky se ve městě nepásám. To mě může víš co. Ale taky znám meze svoje, svýho auta. A tadle moje celá filozofie mýho řízení v provozu se dá obhájit 5 lety za volantem bez nehody a od začátku bodovýho systému sem nedostal jedinou pokutu (spíš mě přijde že policie je od té doby nějaká schovaná, alespoň v Brně a okolí), jednu pokutu za rychlost před tím (60 v 50ce), jednu pokutu za alkohol (0,26prm) a asi milionem pokut za parkování. Já se nesnažím tvrdit, že řízení pod vlivem ani 200 je v pořádku, naopak sem asi první kdo se tu před nějakou dobou přiznal k nadýchání zbykáče 0,26, z čehož sem se taky poučil. A 200 nejezdím protože mě prdl motor ve 180 a stejnak není kde jezdit víc jak 150. Jedinej důvod proč sem odpověděl na tvůj přispěvek je ten, že tu moralizuješ a (byť jen sarkasticky) přeješ někomu smrt, přitom sám ty zákony porušuješ. Pokud bysme tu mluvili jenom podle zákonů tak - řízení vozidla bezprostředně po požití alkoholu nebo v takové době po požití alkoholu, po kterou je řidič ještě pod jeho vlivem, je-li zjištěný obsah alkoholu v těle řidiče vyšší než 0,3 ‰, nebo řízení vozidla bezprostředně po užití jiné návykové látky nebo v takové době po užití jiné návykové látky, po kterou je řidič ještě pod jejím vlivem = 6 bodů + 10-20tkč, překročení nejvyšší dovolené rychlosti stanovené zákonem nebo dopravní značkou o 40 km/h a více v obci nebo o 50 km/h a více mimo obec = 5 bodů + 5-10tkč. Pokud sem správně pochopil tys ji překročil o 110km/h. V obou případech můžou odebrat ŘP na 6-12m. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. říjen 2006 Odesláno 23. říjen 2006 Původně zaslal: BobyD No v motozurnalu delali dokonce jakesi testy kdy nechali ridice pit alkohol a vzdycky po urcite davce je nechali ridit a zjistili ze mnozstvi mam pocit asi prave odpovidajici jednomu nebo dvou pivum maji spise povzbudivi ucinek a nesnizeje schopnost soustredeni proto je take v nekterych zemich povolena hladina alkoholu az 0,5 promile [cca 2 piva]neomlouvam to kdo ma 0,34 vetsinou nikoho na prechodu neprejizdi samozrejme jinak je to pokud ma 3,4;) Je dost rozdíl jestli vypije 2 piva a pojede, nebo má zbytkáč po prochlastany noci:o Citovat
Fx Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Fusion: Z jakého důvodu se ve městě nepoutáš? Citovat
BOSSCZ Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: BOSSCZ Původně zaslal: Peta Tak uz toho nechte! Marest urcite sveho dotazu lituje, treba ho i smaze. Rozhodne to je kravina jezdit s alkoholem v krvi, ktera se neda omluvit. Ale reakce napr. BOSSCZ vypovida o tom, ze na tom je podstatne hur, nez marest. No tak tys to rozsekl Možná sem to krapec přepískl, a hůř na tom sme všichni protože kuli takovejm co bouraj pod vlivem zavedli od 1.7.2006 tu fantastickou věc [upravil dne 23/10/06 BOSSCZ] Jestli si myslíš že je to kvůli těm co baourají tak seš úplně na omylu... Původně zaslal: BOSSCZ Původně zaslal: Fusion Původně zaslal: BOSSCZ No maximálku jsem zkoušel a je to krapec za hranici 200km/h což podle techničáku odpovídá Tak nevím co je chytřejší, jestli chlast nebo 200 ale myslím že je lépe prve zamést před vlastním prahem než bude někoho posílat do kytek. No tak ono je rozdíl chlastat a nabourat nebo si zkusit maximálku na přehledným a neobydleným úseku silnice kde se můžu maximálně tak umlátit sám ale at si to už každej přebere jak chce Jinak ty seš asi ten co jezdí podle předpisů a nikdy jsi nezkoušel kolik ti to jede co? Já podle předpisů nejezdím, k tomu sem se tu už několikrát přiznal. Když se tu řešil bodovej systém tak sem psal, že se nebudu jak ovečka přidávat ke všem a jezdit 40-45 v padesátce. Taky se ve městě nepásám. To mě může víš co. Ale taky znám meze svoje, svýho auta. A tadle moje celá filozofie mýho řízení v provozu se dá obhájit 5 lety za volantem bez nehody a od začátku bodovýho systému sem nedostal jedinou pokutu (spíš mě přijde že policie je od té doby nějaká schovaná, alespoň v Brně a okolí), jednu pokutu za rychlost před tím (60 v 50ce), jednu pokutu za alkohol (0,26prm) a asi milionem pokut za parkování. Já se nesnažím tvrdit, že řízení pod vlivem ani 200 je v pořádku, naopak sem asi první kdo se tu před nějakou dobou přiznal k nadýchání zbykáče 0,26, z čehož sem se taky poučil. A 200 nejezdím protože mě prdl motor ve 180 a stejnak není kde jezdit víc jak 150. Jedinej důvod proč sem odpověděl na tvůj přispěvek je ten, že tu moralizuješ a (byť jen sarkasticky) přeješ někomu smrt, přitom sám ty zákony porušuješ. Pokud bysme tu mluvili jenom podle zákonů tak - řízení vozidla bezprostředně po požití alkoholu nebo v takové době po požití alkoholu, po kterou je řidič ještě pod jeho vlivem, je-li zjištěný obsah alkoholu v těle řidiče vyšší než 0,3 ‰, nebo řízení vozidla bezprostředně po užití jiné návykové látky nebo v takové době po užití jiné návykové látky, po kterou je řidič ještě pod jejím vlivem = 6 bodů + 10-20tkč, překročení nejvyšší dovolené rychlosti stanovené zákonem nebo dopravní značkou o 40 km/h a více v obci nebo o 50 km/h a více mimo obec = 5 bodů + 5-10tkč. Pokud sem správně pochopil tys ji překročil o 110km/h. V obou případech můžou odebrat ŘP na 6-12m. Ale chlape já jel za prvý 200 naposled tak před půl rokem od tý doby co to platí tak se snažim to dodržovat a ještě sem neměl problém jinak a už vůbec tady nikomu nepřeju smrt páč to mělo pokud vim celý znamenat to že by panáček chtěl ještě kačky za pojistku takže sem mu naznačil i když možná z vostra že žádný nedostane. Nic víc nic míň Citovat
BOSSCZ Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Původně zaslal: Fx Fusion: Z jakého důvodu se ve městě nepoutáš? Protože smrt se nepoutá :D To psali na letáčku od Besipu:D Citovat
Hhonza Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Jak to tady pročítám, tak se nestačím divit, kolik lidí souhlasí s alkoholem za volantem (byť jen s malým množstvím). A hlavně mě zaráží, jaký ho..o lidi znají o zbytkovým alkoholu. Většina má představu, že jsou již v pohodě a jen ten alkohol v tý krvi se vykazuje ale že když se prospali 4 hodiny, tak jsou fit a reakce suprový. PROBERTE SE A ZJISTĚTE SI něco o tom zbytkáči, nemám chuť to tady rozepisovat. Citovat
BOSSCZ Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Původně zaslal: Hhonza Jak to tady pročítám, tak se nestačím divit, kolik lidí souhlasí s alkoholem za volantem (byť jen s malým množstvím). A hlavně mě zaráží, jaký ho..o lidi znají o zbytkovým alkoholu. Většina má představu, že jsou již v pohodě a jen ten alkohol v tý krvi se vykazuje ale že když se prospali 4 hodiny, tak jsou fit a reakce suprový. PROBERTE SE A ZJISTĚTE SI něco o tom zbytkáči, nemám chuť to tady rozepisovat. Nechlastám naštěstí vůbec, protože nemůžem chlastat oba já i auto takže nemusim nic zjištovat o zbytkáči Citovat
Dakaros Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 No, já osobně, když vypiju půlku piva (0,25l), tak se mi motá hlava jako prase, představa, že bych s tímhle musel řídit je hrozná. Posledně, co jsem řídil po chlastu bylo na kamarádový rozlučce se svobodou! Ve 12:00 v noci jsem měl poslední pivo, celkem asi 5piv a pár panáků! Pro někoho je to málo, alé já skoro nemoh chodit:) Ráno v devět jsem si před jízdou dýchal do trubky a byla krásně žlutá, ani náznak zelený tam nebyl! Nakonec jsem stejně vyjel až po jedenáctý. Tak to snad bylo v pohodě!! Citovat
Fusion Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Původně zaslal: Fx Fusion: Z jakého důvodu se ve městě nepoutáš? Přijde mě to při té rychlosti a tom tempu prostě zybtečný. Jednou sem vletěl do favoritu v 50 (samozřejmě sem brzdil takže to nebylo v 50) a nedávno sem vletěl s kamošem v 3 bavoru jak máš ty do stromu, protože je to magor, nicméně to bylo jak rána na kototočových autíčkách. Vím že nemřelo tolik a tolik lidí v padesátce ale to je osud. Původně zaslal: BOSSCZ Ale chlape já jel za prvý 200 naposled tak před půl rokem od tý doby co to platí tak se snažim to dodržovat a ještě sem neměl problém jinak a už vůbec tady nikomu nepřeju smrt páč to mělo pokud vim celý znamenat to že by panáček chtěl ještě kačky za pojistku takže sem mu naznačil i když možná z vostra že žádný nedostane. Nic víc nic míň Pochop že tě ale nepoučuju jak máš nebo nemáš jezdit, to mě vůbec nejde. [upravil dne 24/10/2006 Fusion] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.