Burisek Odesláno 17. říjen 2007 Odesláno 17. říjen 2007 Jen já blbec dával za automat.rozsvěceč 1300 plus práci:grr,to nasere,stačily usraný dvě kila,a bylo to v klidu Citovat
Přema Odesláno 17. říjen 2007 Odesláno 17. říjen 2007 Původně zaslal: Burisek Jen já blbec dával za automat.rozsvěceč 1300 plus práci:grr,to nasere,stačily usraný dvě kila,a bylo to v klidu Já to mám i na novém modelu přes tyto 2 relátka a max.spokojenost.......je to supr nápad..... Citovat
Burisek Odesláno 17. říjen 2007 Odesláno 17. říjen 2007 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Burisek Jen já blbec dával za automat.rozsvěceč 1300 plus práci:grr,to nasere,stačily usraný dvě kila,a bylo to v klidu Já to mám i na novém modelu přes tyto 2 relátka a max.spokojenost.......je to supr nápad..... nojo jsi šťastný člověk,ale já taky jezdím skvělím autem a jsem spokojen Citovat
kajk Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Teprve včera jsem se stavil na vrakovišti a koupil ta dvě relátka a vyměnil je za žlutou a modrou záslepku. Problém je, že po nastartování (s vypnutým spínačem světel) se rožnou jen parkovačky a potkávací světla zůstanou zhasnutá (musím je zapnout spínačem na páčce). Nevíte někdo, kde je, může být zakopaný kůň? (Jak byste postupovali - prosím pište laicky a polopatě:-) Citovat
Přema Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 pokud tam máš ty patice a dal jsi tam relátka tak to musí svítit.....zkus ty relátka jestli jsou v pořádku jak psal Peta.... Citovat
Leo Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Původně zaslal: kajk Teprve včera jsem se stavil na vrakovišti a koupil ta dvě relátka a vyměnil je za žlutou a modrou záslepku. Problém je, že po nastartování (s vypnutým spínačem světel) se rožnou jen parkovačky a potkávací světla zůstanou zhasnutá (musím je zapnout spínačem na páčce). Nevíte někdo, kde je, může být zakopaný kůň? (Jak byste postupovali - prosím pište laicky a polopatě:-) Protože jsi z Olomouce mohu se prosím zeptat kde jsi sehnal ty relátka a za kolik? Mně se to před rokem sehnat za rozumný peníz nikde nepodařilo. Citovat
VIP3R Odesláno 26. duben 2008 Odesláno 26. duben 2008 Původně zaslal: kajk Teprve včera jsem se stavil na vrakovišti a koupil ta dvě relátka a vyměnil je za žlutou a modrou záslepku. Problém je, že po nastartování (s vypnutým spínačem světel) se rožnou jen parkovačky a potkávací světla zůstanou zhasnutá (musím je zapnout spínačem na páčce). Nevíte někdo, kde je, může být zakopaný kůň? (Jak byste postupovali - prosím pište laicky a polopatě:-) Táta si teď koupil 406ku a taky jsem mu dodělával automatické svícení. U něj jsem narazil na podobný problém - bylo to tím, že neměl relátka na mlhovky (to je ten pár relátek před těmi na světla) - asi je to nějak vzájemně propojené. Takže jsem tam musel dodat 2 páry a už mu to svítí samo... Citovat
kajk Odesláno 27. duben 2008 Odesláno 27. duben 2008 Tak už vím, proč to asi nefunguje - já blbec jsem ty relátka nezkontroloval a teď jsem zjistil, že na každém je prostřední kolík ulomený. To Leo: Relátka jsem koupil na vrakovišti v Nedvězí, ale měl tam už poslední 2, takže tam radši nedřív zavolej. Citovat
Péťa Odesláno 27. duben 2008 Odesláno 27. duben 2008 Původně zaslal: kajk Tak už vím, proč to asi nefunguje - já blbec jsem ty relátka nezkontroloval a teď jsem zjistil, že na každém je prostřední kolík ulomený. A jsou určitě ulomený? Taky to můžou být nepoužité vývody, připravené pro jiný typ relátka ve stejném pouzdře. Citovat
Guest servisman Odesláno 27. duben 2008 Odesláno 27. duben 2008 tady je to relé jak má vypadat zespoda Citovat
Dave_k Odesláno 27. duben 2008 Odesláno 27. duben 2008 Původně zaslal: honza406 tady je to relé jak má vypadat zespoda Tak tak fotky relátka jsou hned na 1 stránce tohoto příspěvku. Citovat
stalmik Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 já například nemám ani ty patice pod palubkou.. takže mam smůlu.. Citovat
Guest servisman Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: stalmik já například nemám ani ty patice pod palubkou.. takže mam smůlu.. a díval ses dobře??je to hned vedle relé mlhovek,zatím jsem se nesetkal ,aby to tam nebylo i na mojí bejvalce to tam bylo a byla rok 95;) přikládám foto že nekecám:D [upravil dne 28/4/08 honza406] Citovat
kajk Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Teď jsem se vrátil z vrakoviště v Nedvězí a už svítím i já! Ty relátka opravdu nebyla vadná, ale jeden kontakt na každém schválně chyběl. Například v sekci Ford měli všechna taková. Takže kdyby měl ještě někdo zájem, ať jede do sekce Mazda. Mají tam rozebranou 206tku a z ní mám druhé relátko (první ještě vyhrabal v sekci Peugeot). Ještě jsou tam ty relátka minimálně 3. Jedno stojí 50,-, takže pohoda. [upravil dne 28/4/08 kajk] Citovat
mmmb Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Prosím o radu, takto vypadají moje pojistky, kde ty relé přijdou zapojit? Citovat
genzer Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 to vypada na novy model,uz to ma BSI,takze to nejde Citovat
genzer Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: kadaver Ja mam BSI a ide mi to..) nepovidej.mas to aktivovane v BSI?nebo jak,povidej Citovat
mmmb Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 přema má rok 2000 a tomu to jde ikdyž má BSI, tak jak to je Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.