Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Světla po nastartování.Jde to u 406?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

Jen já blbec dával za automat.rozsvěceč 1300 plus práci:grr,to nasere,stačily usraný dvě kila,a bylo to v klidu

Já to mám i na novém modelu přes tyto 2 relátka a max.spokojenost.......je to supr nápad.....:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Původně zaslal: Burisek

Jen já blbec dával za automat.rozsvěceč 1300 plus práci:grr,to nasere,stačily usraný dvě kila,a bylo to v klidu

Já to mám i na novém modelu přes tyto 2 relátka a max.spokojenost.......je to supr nápad.....:potlesk

nojo jsi šťastný člověk,ale já taky jezdím skvělím autem a jsem spokojen :papa

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Teprve včera jsem se stavil na vrakovišti a koupil ta dvě relátka a vyměnil je za žlutou a modrou záslepku. Problém je, že po nastartování (s vypnutým spínačem světel) se rožnou jen parkovačky a potkávací světla zůstanou zhasnutá (musím je zapnout spínačem na páčce). Nevíte někdo, kde je, může být zakopaný kůň? (Jak byste postupovali - prosím pište laicky a polopatě:-)

Odesláno
Původně zaslal: kajk

Teprve včera jsem se stavil na vrakovišti a koupil ta dvě relátka a vyměnil je za žlutou a modrou záslepku. Problém je, že po nastartování (s vypnutým spínačem světel) se rožnou jen parkovačky a potkávací světla zůstanou zhasnutá (musím je zapnout spínačem na páčce). Nevíte někdo, kde je, může být zakopaný kůň? (Jak byste postupovali - prosím pište laicky a polopatě:-)

Protože jsi z Olomouce mohu se prosím zeptat kde jsi sehnal ty relátka a za kolik? Mně se to před rokem sehnat za rozumný peníz nikde nepodařilo.

Odesláno

Táta si teď koupil 406ku a taky jsem mu dodělával automatické svícení. U něj jsem narazil na podobný problém - bylo to tím, že neměl relátka na mlhovky (to je ten pár relátek před těmi na světla) - asi je to nějak vzájemně propojené.

Takže jsem tam musel dodat 2 páry a už mu to svítí samo... :super

Odesláno

Tak už vím, proč to asi nefunguje - já blbec jsem ty relátka nezkontroloval a teď jsem zjistil, že na každém je prostřední kolík ulomený. :nevim

To Leo: Relátka jsem koupil na vrakovišti v Nedvězí, ale měl tam už poslední 2, takže tam radši nedřív zavolej.

Odesláno

Tak už vím, proč to asi nefunguje - já blbec jsem ty relátka nezkontroloval a teď jsem zjistil, že na každém je prostřední kolík ulomený. :nevim

A jsou určitě ulomený? Taky to můžou být nepoužité vývody, připravené pro jiný typ relátka ve stejném pouzdře.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

tady je to relé jak má vypadat zespoda

Tak tak fotky relátka jsou hned na 1 stránce tohoto příspěvku. :papa

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: stalmik

já například nemám ani ty patice pod palubkou.. takže mam smůlu..

a díval ses dobře??je to hned vedle relé mlhovek,zatím jsem se nesetkal ,aby to tam nebylo i na mojí bejvalce to tam bylo a byla rok 95;)

přikládám foto že nekecám:D

[upravil dne 28/4/08 honza406]

post-0-14109600328518_thumb.jpg

Odesláno

Teď jsem se vrátil z vrakoviště v Nedvězí a už svítím i já! Ty relátka opravdu nebyla vadná, ale jeden kontakt na každém schválně chyběl. Například v sekci Ford měli všechna taková. Takže kdyby měl ještě někdo zájem, ať jede do sekce Mazda. Mají tam rozebranou 206tku a z ní mám druhé relátko (první ještě vyhrabal v sekci Peugeot). Ještě jsou tam ty relátka minimálně 3. Jedno stojí 50,-, takže pohoda.:super

[upravil dne 28/4/08 kajk]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...