Péťa Odesláno 2. březen Odesláno 2. březen (upraveno) Tak "do nás" Máte dotazy, připomínky, nápady? Upraveno 2. březen uživatelem Péťa Citovat
Péťa Odesláno 4. březen Autor Odesláno 4. březen (upraveno) Začnu Množství a velikost psů není nijak omezeno. 150,-Kč/noc/pejsek, stejná cena pro jezevčíka či dogu. Takže výmluvy na psy padají Dnes jsem jel okolo hotelu cca v 17:30 hod a parkoviště u hotelu bylo plné Upraveno 4. březen uživatelem Péťa OK406, Pepito a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 9. březen Odesláno 9. březen Veverka ja za 120,-, ale musí být dobře propečená kokosák, Weri 605, Péťa a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Péťa Odesláno 11. březen Autor Odesláno 11. březen Přihlašování spuštěno radim.1008 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 11. březen Autor Odesláno 11. březen A "soutěž " o prvního přihlášeného... . . . . . . . . ...vyhrává... . . . . . . . . @Pepito Gratulujeme, nic nedostaneš, je to čestné vítězství Weri 605, radim.1008, Pepito a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Pepito Odesláno 11. březen Odesláno 11. březen (upraveno) Děkujííííí Móóóóc si toho vážím. A proto že jste na mě takoví hodní tak jsem vám vytvořil objednávku tvarůžků. Upraveno 11. březen uživatelem Pepito Péťa, Weri 605, OK406 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Weri 605 Odesláno 11. březen Odesláno 11. březen Tak hurá.. ale příště už ti to připomínat nebudu.. Péťa, Pepito a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 11. březen Odesláno 11. březen před 7 hodinami, Péťa napsal: A "soutěž " o prvního přihlášeného... . . . . . . . . ...vyhrává... . . . . . . . . @Pepito Gratulujeme, nic nedostaneš, je to čestné vítězství Jeden můj oblíbený autor by napsal TO JE ALE NEČESTNÉ A NESPORTOVNÍ Citovat
Pepito Odesláno 12. březen Odesláno 12. březen @Medvěde to má být vtip? Asi tomu nerozumím co je na tom nečestné a nesportovní.. Citovat
pavelu96 Odesláno 12. březen Odesláno 12. březen @Pepito to bude pravděpodobně odkaz na tvorbu Jaroslava Foglara... Pepito a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 12. březen Odesláno 12. březen Ale stejně to nechápu co je na tom nečestné a nesportovní.. Citovat
Medvěd Odesláno 12. březen Odesláno 12. březen Jako že je nečestné a nesportovní Tvou mnohaletou snahu o prvenství neocenit Pepito ohodnotil 1 Citovat
KoudaK Odesláno 12. březen Odesláno 12. březen Užijte si to tam.. Já jsem tou dobou v Českém ráji na kolech...;-) Péťa ohodnotil 1 Citovat
skuci Odesláno 16. březen Odesláno 16. březen trošku se mi to tluče s jinou akcí ze soboty na neděli, ale uvidím, třeba jen na kukačku v sobotu a brzký odpolední přelet jinam Péťa, Pepito a OK406 ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 24. březen Autor Odesláno 24. březen Zítra večer odlétám za teplem, když se tady má ochladit. 5GB dat mimo EU mi snad bude stačit, ale nebudu aktualizovat srazové vlákno zase tak často. Klemoň, pavelu96, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 24. březen Odesláno 24. březen Užijte si dovolenou. Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. březen Odesláno 24. březen Tak si to užij. A hlavně se vrať Pepito, Péťa a Klemoň ohodnotil 3 Citovat
Péťa Odesláno 25. březen Autor Odesláno 25. březen Tak nakonec mám 15GB na týden. To dopadne Weri 605, Pepito, Klemoň a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.