sitler Odesláno 16. leden Odesláno 16. leden nejen v praze ... v parduvicich iu hradci je to stejny. par minut se klouzes na uplne prazdnym parkovisti u zavrenyho marketu a uz tam mas mestaky, co prijeli na udani nejakyho idiota (coz potvrdili, ze je to na udani a ze proste prijet museli) Medvěd ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 16. leden Autor Odesláno 16. leden (upraveno) Véno - pokud si dobře pamatuju, tak první stěžovatel byl pan starosta z Modravy, tj. na Šumavě a ten to klouzání na prázdném obecním parkovišti možná řešil už minulou zimu Ale ty tuny šikanózních článků se objevily až letos v souvislosti s těma klouzajícíma se cajtama Vlasltně ne - to, že jsou za klouzání na sněhu postihy od PČR i MP se psalo nejdřív, poprask kolem toho videa vznikl páč " Hele, voni můžou a nás pokutujou" Upraveno 16. leden uživatelem Medvěd Citovat
P206blau Odesláno 16. leden Odesláno 16. leden Jo byly časy, kdy se na Lipně dalo přefrčet po ledě z Frymburku na Frýdavu a pak ještě někde v Černé v Pošumavý na druhý břeh. To muselo být dobrodrůžo,když pod váma je min 20 m vody. Citovat
Vena garážmistr Odesláno 16. leden Odesláno 16. leden před 3 hodinami, Medvěd napsal: Véno - pokud si dobře pamatuju, tak první stěžovatel byl pan starosta z Modravy, tj. na Šumavě a ten to klouzání na prázdném obecním parkovišti možná řešil už minulou zimu Ale ty tuny šikanózních článků se objevily až letos v souvislosti s těma klouzajícíma se cajtama Vlasltně ne - to, že jsou za klouzání na sněhu postihy od PČR i MP se psalo nejdřív, poprask kolem toho videa vznikl páč " Hele, voni můžou a nás pokutujou" Ano ten Šumavskej starosta si stěžoval už loni ale co vím já tak hlavně na to že nejen že se kloužou na parkovišti ale i cestou k němu v běžném provozu což je tedy i za mě přes čáru ano pokud sklouznutím řeší řidič krizovku beze všeho ale pokud se klouže v běžném provozu cíleně tak to je přes čáru bez pardonu. OK406 a Medvěd ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 17. leden Odesláno 17. leden Zas jak se to vezme. Kluci od nas se klouzali i na horsky silnicce, ale byli ve spojeni a vedeli, ze proste z protivky nic neprijede, protoze na druhym konci cesty bez krizovatek stoji kluk a dava jim echo, ze muzou jet ze maj cisto a nic ji tam nejede. Pepito a OK406 ohodnotil 2 Citovat
OK406 Odesláno 18. leden Odesláno 18. leden @sitler Máš plnou pravdu. Za mě byli zimy, že i rybníky v zimě zamrzlý a led dostatečně silný!!! To se to pak klouzalo s ostatními řidiči. A když někdo zapadl, tak se mu pomohlo ze závěje. A nepamatuji si, že by nás někdo udal. Musel to být pohled, jak se klouzali normální auta s vozidly PČR. Samozřejmě večer či v noci. Věděli jsme, že nikdo to nebude zkoušet na normální silnici!!! A to bylo pro mě důležité!! Navíc vše bylo daleko od obytné zóny! Ale hlavně žádný upravený hlasitý výfuk!!! A Jak napsal učitel národů Jan Ámos Komenský: ,,škola hrou"!!! A to si myslím v tomto případě platí stoprocentně!!! Ale stačí jeden ,,bez mozek" a problém je na světě!!! A novináři? To je kapitola sama o sobě!!! Jsem pro bezpečné klouzání . Jen kdyby bylo místo a počasí. A vždy používat hlavu!!! Bohužel, doba se změnila a lidi také. Je to horší než dříve! Přibývá udaní a lidské zášti! Ale co z toho mají udavači?! ..... ozzy56 a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 18. leden Odesláno 18. leden @OK406 Co z toho maji? Skodolibou radost, ze se jim povedlo nekomu zkazit naladu. Je to totiz bavi, skodit, sikanovat.. Citovat
ozzy56 Odesláno 18. leden Odesláno 18. leden ohledně bonzáctví si přečti něco kolem 2.světové války--češi a francouzi udávali nejvíc... takže nic nového jinak ohledně klouzání na vodních plochách je to tak, že lidi ztratili pud sebezáchovy, viz. letošní situace na Lipně, kdy se propadla rolba..., prý to nebyla chyba rolbaře , tak joo, asi za to můžu já v ostravě, třeba matky s kočárkama na 5cm ledu , podle mého asi chtějí lidi nasměrovat na cvičné plochy, abys za klouzání zaplatil..., protože prachy, prachy Péťa ohodnotil 1 Citovat
OK406 Odesláno 18. leden Odesláno 18. leden (upraveno) @sitler A nebo jen ukazují svoji hloupost a že sami nic nedovedou či svoji neschopnost. Kam ten svět spěje. A pak se divíme, že že je tolik nehod, když se každý spoléhá na asistenty v autě. @ozzy56 Psal jsem, že dříve byla zima. A na víc rybáři vyvrtávali do ledu díry skrze kyslík pro ryby. Takže se vědělo, jaká je tloušťka ledu + se jezdilo na večer či v noci, kdy byla jasná obloha a mrzlo. V současné době bych se na rybník bál stoupnout. Natož vjezd autem či motorkou. Za časů moji školní povinné docházky, zamrzala i Vltava, takže se na ní bruslilo i jezdili na motorkách s lyžařem na laně. Upraveno 18. leden uživatelem OK406 Pepito ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 18. leden Odesláno 18. leden (upraveno) mno dříve..., zima je každý rok , taky cosik pamatuju a vím, že každou zimu mráz a sníh nebyl, to jen naše hlava si to tak maluje..., rozdíl mezi tehdy a dnes je v tom, že převážná část obyvatelstva má v hlavě nas.ráno--jinak by nešli na 5cm led..., to je hlavní změna Upraveno 19. leden uživatelem ozzy56 Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.