Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zimní klouzání na zasněžených plochách - co dělat proti momentální novinářské vlně odporu?

Recommended Posts

Odesláno

nejen v praze ... v parduvicich iu hradci je to stejny. par minut se klouzes na uplne prazdnym parkovisti u zavrenyho marketu a uz tam mas mestaky, co prijeli na udani nejakyho idiota (coz potvrdili, ze je to na udani a ze proste prijet museli)

Odesláno (upraveno)

Véno - pokud si dobře pamatuju, tak první stěžovatel byl pan starosta z Modravy, tj. na Šumavě a ten to klouzání na prázdném obecním parkovišti možná řešil už minulou zimu

Ale ty tuny šikanózních článků se objevily až letos v souvislosti s těma klouzajícíma se cajtama

Vlasltně ne - to, že jsou za klouzání na sněhu postihy od PČR i MP se psalo nejdřív, poprask kolem toho videa vznikl páč " Hele, voni můžou a nás pokutujou"

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Jo byly časy, kdy se na Lipně dalo přefrčet po ledě z Frymburku na Frýdavu a pak ještě někde v Černé v Pošumavý na druhý břeh.  To muselo být dobrodrůžo,když pod váma je min 20 m vody.😃

Odesláno
před 3 hodinami, Medvěd napsal:

Véno - pokud si dobře pamatuju, tak první stěžovatel byl pan starosta z Modravy, tj. na Šumavě a ten to klouzání na prázdném obecním parkovišti možná řešil už minulou zimu

Ale ty tuny šikanózních článků se objevily až letos v souvislosti s těma klouzajícíma se cajtama

Vlasltně ne - to, že jsou za klouzání na sněhu postihy od PČR i MP se psalo nejdřív, poprask kolem toho videa vznikl páč " Hele, voni můžou a nás pokutujou"

Ano ten Šumavskej starosta si stěžoval už loni ale co vím já tak hlavně na to že nejen že se kloužou na parkovišti ale i cestou k němu v běžném provozu což je tedy i za mě přes čáru ano pokud sklouznutím řeší řidič krizovku beze všeho ale pokud se klouže v běžném provozu cíleně tak to je přes čáru bez pardonu.

Odesláno

Zas jak se to vezme. Kluci od nas se klouzali i na horsky silnicce, ale byli ve spojeni a vedeli, ze proste z protivky nic neprijede, protoze na druhym konci cesty bez krizovatek stoji kluk a dava jim echo, ze muzou jet ze maj cisto a nic ji tam nejede.

Odesláno

@sitler Máš plnou pravdu. Za mě byli zimy, že i rybníky v zimě zamrzlý a led dostatečně silný!!! To se to pak klouzalo s ostatními řidiči. A když někdo zapadl, tak se mu pomohlo ze závěje. A nepamatuji si, že by nás někdo udal. Musel to být pohled, jak se klouzali normální auta s vozidly PČR😃.  Samozřejmě večer či v noci. Věděli jsme, že nikdo to nebude zkoušet na normální silnici!!! A to bylo pro mě důležité!! Navíc vše bylo daleko od obytné zóny! Ale hlavně žádný  upravený hlasitý výfuk!!! A Jak napsal učitel národů Jan Ámos Komenský: ,,škola hrou"!!! A to si myslím v tomto případě platí stoprocentně!!! Ale stačí jeden ,,bez mozek" a problém je na světě!!! A novináři? To je kapitola sama o sobě!!!  
Jsem pro bezpečné klouzání . Jen kdyby bylo místo a počasí. A vždy používat hlavu!!! Bohužel, doba se změnila a lidi také. Je to horší než dříve! Přibývá udaní a lidské zášti! Ale co z toho mají udavači?! .....

Odesláno

ohledně bonzáctví si přečti něco kolem 2.světové války--češi a francouzi udávali nejvíc... takže nic nového :myslim

jinak ohledně klouzání na vodních plochách je to tak, že lidi ztratili pud sebezáchovy, viz. letošní situace na Lipně, kdy se propadla rolba..., prý to nebyla chyba rolbaře :), tak joo, asi za to můžu já v ostravě, třeba matky s kočárkama na 5cm ledu 😯,      podle mého asi chtějí lidi nasměrovat na cvičné plochy, abys za klouzání zaplatil..., protože prachy, prachy  

Odesláno (upraveno)

@sitler A nebo jen ukazují svoji hloupost a že sami nic nedovedou či svoji neschopnost. Kam ten svět spěje. A pak se divíme, že že je tolik nehod, když se každý spoléhá na asistenty v autě. 
@ozzy56 Psal jsem, že dříve byla zima. A na víc rybáři vyvrtávali do ledu díry skrze kyslík pro ryby. Takže se vědělo, jaká je tloušťka ledu + se jezdilo na večer či v noci, kdy byla jasná obloha a mrzlo. V současné době bych se na rybník bál stoupnout. Natož vjezd autem či motorkou. Za časů moji školní povinné docházky, zamrzala i Vltava, takže se na ní bruslilo i jezdili na motorkách s lyžařem na laně.

Upraveno uživatelem OK406
Odesláno (upraveno)

mno dříve..., zima je každý rok :), taky cosik pamatuju a vím, že každou zimu mráz a sníh nebyl, to jen naše hlava si to tak maluje..., rozdíl mezi tehdy a dnes je v tom, že převážná část obyvatelstva má v hlavě nas.ráno--jinak by nešli na 5cm led...,   to je hlavní změna :myslim 

Upraveno uživatelem ozzy56

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...