Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 11 hodinami, Péťa napsal:

Poloviční zábava, dvojnásobná útrata? :myslim

Teda kdyby tě Miník slyšel... 😉😂

Tak vem i drahušku Martinku... 😂😂😂 ve třech to bude lepší, ne...? 😁

Vyvez je teslou za Poděbrady na oběd..., nebuď labuď.. 😂

Odesláno

@Weri 605 To ale překrucuješ má slova :P Já vůbec nepsal o Miníkovi :P Ten mě opravdu nenapadl ;) Ale teď jsem se dozvěděl, že Martina bude pravděpodobně v lázních a to ona mívá takové hloupé nápady, jako že třeba za ní mám jet na víkendovou návštěvu 😮

A Netopýrem bych stejně nemohl jet, protože to je listopad, v podstatě zima a to přeci nemůžu dojet, protože mi nevystačí baterky. Nebo to auto cestou shoří. Nebo se stane nějaká jiná tragédie, která je pro elektromobily běžná a děje se pořád a každému :D :D :D

Odesláno

Tak teď už jsi v pasti. Žena v lázních - nebudeš jí tam o víkendu otravovat, když si může od tebe odpočinout. A těch 140 km Tesla dojede,  ikdyby mrzlo jak na severním pólu a vše ostatní jsou jen výmluvy...:aut

Odesláno

Já sem ale nepsala s Martinkou.. jen prostě že nemusíš jet sám... 😁

Joo a to co píšeš, jak dojde baterka a shoří a tak.., tak to se děje dycky jen v lednu nebo únoru... 😂

Odesláno

Nevíte někdo místní do kdy bude uzavřena silnice v Lustenicich?

Minulý týden jsem jel do lokality Zelená a z Kolína jsem musel přes D10 a zpátky přes Újezdec a nebýt půl 9 a tma tak se v tom lese otočím, to byla šílená cesta

Tak bacha pro ty co pojedou od jihu a východu!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...