Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Taky jsem s tím celkem bojoval, tuhle radu jsem dostal od detailera, čistit nejlíp nějakým lihovým čističem max 50% alkoholu/lihu a mít 2 utěrky- spíš chlupatější než tenké. 
Čistit ne v chladu, ani na přímém slunci. Nejdřív jakoby nahrubo a pořádně namokro. Klidně 4x tu první utěrku postupně přeložit vždy na čistou stranu. Až pak nakonec vzít druhou a dočistit najemno nejlíp proti světlu a minimum čističe

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

Hlavně prát bez aviváže, jinak se těch fleků nezbavíš nikdy.

Já si pamatuji kdysi klasickej Iron a klasický noviny, nejlepší bylo Rudý právo, to byly okna že to vypadalo že tam není sklo.

Mimochodem Iron se prodává do dneška

Odesláno

Používám obyčejný Clin na skla a zrcadla, a dvě pleny-jedna umytí a tou druhou-suchou leštím.Stejně jako okna v bytě. akorát tam je větší spotřeba plín

Odesláno (upraveno)

Berner čpavek obsahuje, ale mejeme tím okna na ještěrkách, na svých osobních autech a žádný fleky tam nemáme. Ještěrky mají palubku plastovou, auta různé, měkčená guma, kůže, plast,textil.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Chci ještě napsat že čelní sklo čistím mikrovláknovou utěrkou 1x za měsím a 3-4 do roky použivám čistič skel + ještě utěrku, ostatní skla stačí čistit 3-4 do roka nejhorší je to přední sklo

Odesláno (upraveno)

Hele používám K2 na čištění klimy, na mytí kol a vždycku jsem před tím četl recenze, všichni to jen chválí, a je pravda že to fakt funguje. Není duvod nevěřit že bude fungovat i toto na čištění skel. To že nenapišou složení je divný jen v tom že se to normálně prodává i bez toho, protože podle legislativy by to tam být mělo, nebo jestli stačí to "Aniontové povrchově aktivní látky a parfémy"?

Třeba k tomu Rotonu je to normálně dohledatelný - https://dwn.alza.cz/manual/136271
hRPBh5.jpeg?fl=res,350,350,1%7Cwebp,80RG8Bv7p.jpeg?fl=res,350,350,1%7Cwebp,80

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...