Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás, měl bych prosbou. Da se někde z druhovýroby koupit nový silový kabel, ten silný akumulátor startér. Koncovka byla celá zoxidovaná a mechanikovi to zůstalo v ruce. Trn kabel, co je silný jako malíček. Nemám teď auto u sebe abych to lépe popsal. Děkuji 

Odesláno

Vezmi původní, zajdi tam, kde vyrábějí rozvaděče, kabel ti vyrobí i s lisovanými oky na konci.

Materiál se kupuje v obchodě elektromateriálem, např. zde  jmenuji SMS nebo EMAS. (Jména se mění, stejně jako majitelé).

• O 4 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

Navážu na toto vlákno, kabely jsem si udělal nový, mechanik mi to vyměnil a zapojil. Chci se zeptat Traveller 2.0 HDI 130kw, výměna startéru. Máte na to nějaký fígl? Asi mi odešel a ten přístup je tragédie. Z vrchu nic a ze spod si zlomí člověk ruce. Co vše je nutné odmontovat abych měl přístup ke šroubům i k závitu konektoru. Dík Jura

Screenshot_2026-01-04-11-56-33-111_com.android.chrome-edit.jpg

Upraveno uživatelem sampon
Odesláno
před 3 hodinami, MJSytic napsal:

Našel jsem jen Experta

Michale , to bude 1.6 , dvoulitr má starter vepředu a není to žádná raketová věda - vyndáš filtrbox a dávkovač vzduchu , odpojíš kabely starteru a 3 šrouby , které ho drží a vycukneš ho vrchem ven (akorát budeš mít odřenej pupek , bo je hluboko :D)

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...