sampon Odesláno 8. srpen 2025 Odesláno 8. srpen 2025 Zdravím Vás, měl bych prosbou. Da se někde z druhovýroby koupit nový silový kabel, ten silný akumulátor startér. Koncovka byla celá zoxidovaná a mechanikovi to zůstalo v ruce. Trn kabel, co je silný jako malíček. Nemám teď auto u sebe abych to lépe popsal. Děkuji Citovat
P607Olda Odesláno 8. srpen 2025 Odesláno 8. srpen 2025 Vezmi původní, zajdi tam, kde vyrábějí rozvaděče, kabel ti vyrobí i s lisovanými oky na konci. Materiál se kupuje v obchodě elektromateriálem, např. zde jmenuji SMS nebo EMAS. (Jména se mění, stejně jako majitelé). Citovat
sampon Odesláno 8. srpen 2025 Autor Odesláno 8. srpen 2025 @P607Oldadík. Jiná možnost asi nebude. Citovat
Milan+ Odesláno 8. srpen 2025 Odesláno 8. srpen 2025 Nejjednodušší možnost je vrakoviště,tam si jich vybereš mraky. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. srpen 2025 Odesláno 8. srpen 2025 Upřímně automechanik by měl bejt schopnej vyrobit, nebo nechat vyrobit, kabel nový. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
sampon Odesláno 8. srpen 2025 Autor Odesláno 8. srpen 2025 @ChouLuposles mi odkaz? Je li to možné... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 8. srpen 2025 Odesláno 8. srpen 2025 Musíš do peugeotu, říct jim VIN a co přesně chceš. Online to nekoupíš. Citovat
sampon Odesláno 4. leden Autor Odesláno 4. leden (upraveno) Navážu na toto vlákno, kabely jsem si udělal nový, mechanik mi to vyměnil a zapojil. Chci se zeptat Traveller 2.0 HDI 130kw, výměna startéru. Máte na to nějaký fígl? Asi mi odešel a ten přístup je tragédie. Z vrchu nic a ze spod si zlomí člověk ruce. Co vše je nutné odmontovat abych měl přístup ke šroubům i k závitu konektoru. Dík Jura Upraveno 4. leden uživatelem sampon Citovat
MJSytic Odesláno 4. leden Odesláno 4. leden Našel jsem jen Experta a šli cestou spodem a výfuk dolů Citovat
jarokare Odesláno 4. leden Odesláno 4. leden před 3 hodinami, MJSytic napsal: Našel jsem jen Experta Michale , to bude 1.6 , dvoulitr má starter vepředu a není to žádná raketová věda - vyndáš filtrbox a dávkovač vzduchu , odpojíš kabely starteru a 3 šrouby , které ho drží a vycukneš ho vrchem ven (akorát budeš mít odřenej pupek , bo je hluboko ) sampon, MJSytic a VojtouNerCZ ohodnotil 3 Citovat
sampon Odesláno 13. leden Autor Odesláno 13. leden Startér vyměněn, všechny trable spojené se startováním prozatím odstraněny. Děkuji všem. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.