Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To není řešení. Dávat člena rodiny pryč.... Mám snad poslouchat někoho kdo mi nemá co rozkazovat? Až si pořídíme dítě, tak co, taky jej pak dám pryč když mi bude brečet a kreténovi to bude vadit?

Přece nemůže celému domu rozkazovat jeden člověk - soused, který je stejný nájemník jako my.

Právnička mi řekla, že jak budu mít cokoliv doložené videem, fotkou či emailem, mám ho ihned udat - podat trestní oznámení. Tak čekáme kdy udělá chybu..

My pro jistotu psa venčíme mimo pozemek a máme klid.. Asi ale začnu pořádat nějaké party, aby zažil teprve hluk.

Odesláno

Vzhledem k přetlaku nabídky nájemního bydlení a tím i možnosti si z té nabídky vybírat bych si prostě a jednoduše vybral bydlení jinde, kde se nemusím s nikým dohadovat. Bitý na tom bude akorát majitel. Vždy je to především o tom, co za to stojí a co ne, a abych si plýtval životní energií na nějaké zbytečné boje, když mám možnost volby, tak to fakt nemám zapotřebí.

Odesláno (upraveno)

jo, to bude rozumné, možná až budete mít miminko a pořídí si pejska do baráku jiný soused, tak změníš názor, a možná taky ne--dnes je svět založený na tom, co Já Já Já :myslim , ten druhý je kretén...

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Já chápu, jak to myslíte....

Máme 4+1, parkování na pozemku pod kamerou a za plotem.

Prostorný a krásný byt za 9tis kč měsíčně včetně všech služeb. 

Takovou cenu nám nedá prostě nikdo a nikde... Proto se bytu jen tak vzdát nechceme a ano, jde trochu i o naše sebevědomí, ego. Že prostě se nenecháme vyštípat nějakým zmetkem, který si něco řekne a tak to bude. Chci ať takový člověk silně narazí a někdo ho nějak potrestá. Prostě aby spravedlnost dolezla i na něj...

Odesláno

Néééé :) jen ho pevně vedeme a učíme. Možná sem tam zaknučí doma, ale ne tak že to jde slyšet na celý barák :) navíc soused doma není cca stejně jako my a když jsme doma, tak pes je v klidu :) chodíme ven a doma si hrajeme, zkrátka hluk jako štěkot a kvílení fakt nehrozí :) takže proto nechápeme o co mu jde.. Nám to potvrdila i sousedka, že sice máme měsíc psa doma ale doteď ani nevěděla, že ho máme.

Odesláno

Z mého pohledu je pes v bytě nsfstanfart a pokud se se sousedem nedohodneš, je ON ve výhodě. Dítě je samozřejmě úplně jiná situace.

Odesláno

V jaké výhodě? Já za psa platím městu.

Mu může být úplně šumák co doma mám. Podle rad právničky se nemám bát. Vyhodit mě z bytu nikdo nemůže, to by pes musel 14 dnů během kontrolního měření dělat pravidelný a trvalý hluk o určitých DB a to nehrozí :) 

Navíc se hygienický úřad nezabývá tímto problémem, kdy v rodinném domě někomu vadí pes - denně by neřešili nic jiného než stovky stížností. Tohle mám od právničky i policistů.

Odesláno

Hele když jsem s bývalkou začínal tak jsme bydleli v Neratovicích kde jsme měli pronajatý byt. A v našem vchodu byli dva takový exoti. jeden přímo na vedle "našeho" bytu a druhý v přízemí proti výtahu. Oba byli asi celkem neškodní resp. moc se neprojevovali. O tom vedle nás jsme skoro nevěděli do té doby než se v baráku měli okna a stoupačky. Protože on nedal jediný souhlas k výměně oken ve svém bytě.  Až po nějaké době se družstvu podařilo se ho zbavit a když vyklízeli ten byt tak za náma přišel šéf té firmy aby jsme raději na dva dny odjeli někam jinam. Z bytu vytahaly asi 6 kontejnerů různýho harampádí. A smrad by se dal taky lopatou přehazovat.

Ad) pejsek v bytě, osobně bych si ho do bytu nepořizoval ale vím že jsou lidi kteří mají zvířátka rádi více jak já. Takže proč ne pokud na pejsana máš dost času aby jsi se mu mohl věnovat a je dobře cvičen z čehož plyne jeho poslušnost tak proč ne a pokud dá svolení majitel domu není co řešit. I když tuším že podle NOZ tě v tomto majitel domu / bytu nesmí omezovat.

Odesláno

Jak píšeš, nesmí mě teď omezovat a zvíře zakazovat.

Jinak pes je vážně cvičen prakticky denně. Poslouchá už teď na slovo (k noze, zůstaň, ke mě, sedni, lehni, pac, přines, pusť)... Chodí i na volno u nohy, nezajímá se o cizí psy a lidi pokud nemá povel "volno".

Uvidíme jak se to vyvrbí a snad udělá chybu. Kameru nainstaluji a pak podle mě z jeho strany ty schválnosti skončí. Já si také nestěžuji na to, že odmítá provádět týdenní úklid i na našem patře, kde my vždy uklízíme celý dům, tak jako ostatní nájemníci... Hledíme si svojeho zkrátka :)

Odesláno

Byt je pro LIDI. Pes má litat po zahradě a ne se trápit celodenním čekáním až se páneček vrátí z práce.

To není podle mě nejlepší názor :) pes má v bytě velký prostor na vyběhání - máme nezařízenou a prázdnou místnost 6x4 metrů, má hromadu hraček :) je sám od 6:00 do 15:00 jinak celou dobu s námi :)

Navíc máme teriéra do bytu, není vhodný na zahradu... Pes v žádném případě netrpí :)

Odesláno

Medvěde záleží i na povaze toho pesana. Některý se bude trápit čekáním i když bude venku na zahradě. Nehledě k tomu co si myslíš že to psisko doma bude dělat když je samo vůbec nic pokud má pravidelný řád tak možná bude chvilku po bytě bloumat ráno když jdou do práce a pak si zaleze na gauč kam 100% nesmí a bude celý den pospávat a když se pánečci náhodou domů vrátí dříve než je zvyklé tak se bude tvářit  v první moment jako že ono nic že na ten gauč ho někdo uložil a v druhý moment tak jako a co si to vůbec dovoluje ten dvounožec přijít dřív a vytrhávat mě z mého klidu.  Znám to z osobní zkušenosti bývalka má pudla. a přesně tohle dělal akorát že on je trochu magor a čím je starší tím víc se bojí doma sám.

Odesláno

Vena: souhlas, ale gauč má zakázaný a zavřený, nedostane se ani do postele, takže mu zbývá koberec, pelech a nebo podlaha. Pelech má 120cm dlouhý :D prostě by se tam vlezl 3x takže má takový svůj malý gauč :)

Odesláno

Mít rád člena rodiny pro mě zkrátka neznamená koupit si pro ukojení svého pocitu "dělání blaha" zvíře a to nechat většinu dne zavřený v bytě. Tím bych asi naší plodnou diskuzí opustil

Odesláno

Uvidíme jak se to vyvrbí a snad udělá chybu. Kameru nainstaluji a pak podle mě z jeho strany ty schválnosti skončí...

Když vše řešíš s právničkou (předpokláádm, že nějaká v rodině nebo v zaměstnání), poradila Ti také, jak ošéfovat kameru, aby jsi nebyl ve sporu s UOOU? Aby se to nakonec neobrátilo proti Tobě.

Mimochodem, není právník jako právník, obvykle se specializují. Právo je trestní, obchodní, rodinné, pracovní, správní,ústavní,... a já nevím jaké ještě. Veverka by určitě mohl vyprávět...

Odesláno

Byt je pro LIDI. Pes má litat po zahradě a ne se trápit celodenním čekáním až se páneček vrátí z práce.

Jsou psi, kteří se na zahradu nehodí a ani by tam nevydrželi (nepřežili).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...