Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• Radek Hurvajz changed the title to Kamion předjížděl policii
Odesláno

rekl bych, ze v te dodavce mohl stipat prdeli petku drat...  Kamion odstavit, ridici pokutu a zakaz dalsi jizdy, zbytek at si poresi spedice, tu by to stalo tolik, ze by tlacila na rididce, aby toto nedelali.... :D 

Odesláno

Jj, dobře mu tak . Celých sedm roků,  co těch cca 40 kiláků překopávájí ze čtyřpruhu na plnohodnotnou dálnici jsem taky několikrát zažil,  že mě někdo předjel zákaz nezákaz. Jako upřímně,  říkám,  že já bych tam platil za rychlost,  ale když dojedu pomalejšího, tak jedu v pohodě za ním.  Navíc,  teď už to staveniště má jenom asi 4 kiláky, to už je projeté skoro hned. Ještě doplním,  s tou mojí rychlostí,  že jedu víc,  pokud vidím "pracovní klid" , pokud vidím nějaký pohyb, tak zpomalím klidně i pod limit.  Byly tu totiž místa,  kde sundali asfalt a tak dlouho se nic dalšího nedělo,  že tam byly i metr vysoké nálety:roll

Odesláno
před 2 hodinami, davidse napsal:

To není tak strašné, mě předjízděli v rychlosti 140 km/h na dálnici FM-OVA z pravé strany

když byl protisměr plný, tak co jiného měli dělat ??   tam se předjíždí jak to vyjde a podle auta  😂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...