Pepito Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 Tak tomu říkám smůla. Ale dobře mu tak, a ještě si na policajty zablikal ať uhnou. https://www.novinky.cz/clanek/krimi-sileny-hazard-ridice-kamionu-pri-predjizdeni-u-noveho-jicina-zachytila-kamera-40527638 BubakGS ohodnotil 1 Citovat
davidse Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 To není tak strašné, mě předjízděli v rychlosti 140 km/h na dálnici FM-OVA z pravé strany Citovat
sitler Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 rekl bych, ze v te dodavce mohl stipat prdeli petku drat... Kamion odstavit, ridici pokutu a zakaz dalsi jizdy, zbytek at si poresi spedice, tu by to stalo tolik, ze by tlacila na rididce, aby toto nedelali.... Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 Sitler - dle info v článku se řešilo na místě 4500 Kč + 6 bodů Citovat
PaKr Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 Jj, dobře mu tak . Celých sedm roků, co těch cca 40 kiláků překopávájí ze čtyřpruhu na plnohodnotnou dálnici jsem taky několikrát zažil, že mě někdo předjel zákaz nezákaz. Jako upřímně, říkám, že já bych tam platil za rychlost, ale když dojedu pomalejšího, tak jedu v pohodě za ním. Navíc, teď už to staveniště má jenom asi 4 kiláky, to už je projeté skoro hned. Ještě doplním, s tou mojí rychlostí, že jedu víc, pokud vidím "pracovní klid" , pokud vidím nějaký pohyb, tak zpomalím klidně i pod limit. Byly tu totiž místa, kde sundali asfalt a tak dlouho se nic dalšího nedělo, že tam byly i metr vysoké nálety Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
sitler Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 @Medvěd to jsem cetl no, smesne Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 26. červen 2025 Autor Odesláno 26. červen 2025 před 2 hodinami, davidse napsal: To není tak strašné, mě předjízděli v rychlosti 140 km/h na dálnici FM-OVA z pravé strany Kdo Tě předjížděl z prava? Policajti? Medvěd ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 před 2 hodinami, davidse napsal: To není tak strašné, mě předjízděli v rychlosti 140 km/h na dálnici FM-OVA z pravé strany když byl protisměr plný, tak co jiného měli dělat ?? tam se předjíždí jak to vyjde a podle auta Citovat
Medvěd Odesláno 26. červen 2025 Odesláno 26. červen 2025 před 7 minutami, Pepito napsal: Kdo Tě předjížděl z prava? Policajti? Možná myslel kamion Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.