Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Větší a hezčí si ho musíš udělat sám🙂, u vás na to jdou opatrněji,jsem zvědav kolik mi taky letos vyměří,loni to skočilo asi o 95%,už to cca 4 roky platím na poloviny z jejich vůle. A přibyla garáž navíc.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Tak snad ty peníze navíc šlechta dobře využije :D 
@Milan+ to snad raději ne. Za větší a hezčí se pak platí zase jiným potřebným institucím ;) 

Odesláno

´Mně-nám zlevnili-vloni 746kč, letos 745kč!! Jen jestli se na FÚ nespletli . 

předchozí roky nwn , to jsem navíc platil ještě 1/8 za nemovitost v Mostkovicích + své bydlení v JH a. doklady jsem si neschovával, pže s při dluhu (opomenutí vždy FÚ ozval) a poslední dvě  už mám páč jsem si založil DS. Třeba zápis v katastru jsem měl třetí den v DS zatímco  moji to samé přišlo písemně až za skoro 1/4 roku!!!

Odesláno

Jen takový dotaz,to píšete daně jen z toho kde bydlíte,nebo ze všeho co vlastníte,nějak mi to nesedí,tak je asi u nás draho. Už mám hrůzu co letos dorazí.😬

Odesláno

Jo garáž jsem tady taky v listopadu koupil,na JC sakra dobře,už mohla být 4x pryč,je tam kamarád co jí dohodil,přes zimu jsem mu to slíbil gratis,tak se ze složenky už děsim. Leze to všude nahoru,co se dá dělat.

Odesláno (upraveno)

@Charlie 1

Samo ,že to zaplatim.

Ty jsi tady ukazoval les ,kde děláš a ten v dani není? 

Já si na vše musel vydělat,mě nikdo z daní neplatí.

Proto mě zaráží ty částky.

Upraveno uživatelem Milan+
Odesláno

Platíš z každé nemovitosti, co nahlásíš, že máš. To, že si něco koupíš, neznamená, že ti to automaticky naúčtují. To nějaký čas trvá, než na to někdo přijde a bude to chtít zpětně :aut

Odesláno

no tak každopadně si to určuje každy město samo vyhlaškou, čím větší tím se platí víc potřebují naplnit kasu no....

to je asi za vše co je pod tým rodným číslem na katastru ne?

Odesláno
před 11 hodinami, MJSytic napsal:

Platíš z každé nemovitosti, co nahlásíš, že máš. To, že si něco koupíš, neznamená, že ti to automaticky naúčtují. To nějaký čas trvá, než na to někdo přijde a bude to chtít zpětně :aut

To musíš vždy k lednu nahlásit,stejně to za Tebe udělá advokát,co to tam vloží do katastru, zpětně už je blbý,už můžou dát pálku. Ono je to rychlé.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...