pavelu96 Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 (upraveno) @Honza1987 tak to už by stačilo! Z tvých 17ti příspěvků se muselo 7 upravovat a nějak řešit. Trochu se tu porozhlédni, projdi si témata fóra a přečti si prosím pravidla https://www.peugeot-club.com/guidelines/ Základ je necitovat přímo předchozí příspěvky a nepsat další - pokud chceš něco doplnit do posledního, tak použij tlačítko "Upravit", pokud chceš citovat víc příspěvků použij tlačítko "+" - ale necituj přímo předchozí příspěvky! Předejdeš tím zbytečným chybám, nedorozuměním a ušetříš práci týmu moderátorů. Děkuji za pochopení Upraveno 8. leden 2025 uživatelem pavelu96 Doplnění Citovat
Guest Honza1987 Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 Už stejne mizím….zjistil jsem co jsem chtěl. Zdar Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 @Honza1987a nejsi trochu .....?? Až budeš chtít něco příště, tak víš co ti tady tak akorát, že? Citovat
radim.1008 Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 (upraveno) @Honza1987 mizet nemusíš, stačí dodržovat pravidla. Upraveno 8. leden 2025 uživatelem radim.1008 Citovat
Guest Honza1987 Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 (upraveno) Tak tady v tom aby se pes vyznal kde máš odpovídat. Je to nepřehledný… Upraveno 8. leden 2025 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
radim.1008 Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 (upraveno) Když chceš odpovědět na přímo předchozí příspěvek, napíšeš text normálně pod něho. Když chceš odpovědět na příspěvek výše, třeba dva, tři zpětně, tak klikneš na tvoje "oblíbené" citovat. Citovat a Odpovědět není to samé. Díky za moderátory, že to zkusíš a přečteš si ty pravidla fóra, na která tě upozornil moderátor @pavelu96. Upraveno 8. leden 2025 uživatelem radim.1008 Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Akoc Odesláno 8. leden 2025 Odesláno 8. leden 2025 @Honza1987 Takto je to ešte názornejšie (PC verzia): Radek Hurvajz, radim.1008 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Hafity Odesláno 10. leden 2025 Odesláno 10. leden 2025 Možná tuším, proč @Honza1987 použil označení "nepřehledné".... Trklo mně to až když jsem se kouknul na výřez fóra od kolegy @Akoc.... Nám, co jsme zde často to zřejmě ani nepřijde, ale poslední dobou se mi zdá, že přibývá zásahů moderátorů ohledně citování.... Na tom výřezu je pod příspěvkem řádek "+/Citovat/Nahlásit, pod ní řádek se stránkami a teprve potom je řádek "Odpovědět na toto téma".... Možná by pomohlo umístit "Odpovědět" na tlačítko vedle tlačítka "Nahlásit", nebo aspoň prohodit řádky se stránkami a odpovědí.... Ještě jednou podotknu, že častým návštěvníkům to asi ani nepřijde, ale pro nováčky to může být matoucí.... Péťa a Akoc ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 10. leden 2025 Odesláno 10. leden 2025 @Hafity Asi máš pravdu. Kdyby tam bylo ještě tlačítko "Odpovědět", které by jen hodilo kurzor do pole pro odpověď, asi by to pomohlo @Schreek lze to udělat? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. leden 2025 Odesláno 10. leden 2025 (upraveno) To by ale muselo být jen u posledního příspěvku, jinak když to bude u každého bude to matoucí, budou si myslet že odpovidají na ten konkretní příspěvek. Navíc, pohybuju se křížem krážem po více forech a všude je to takto jak to mame tady, prostě dole je okno pro odpověď. Upraveno 10. leden 2025 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96, radim.1008, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
ozzy56 Odesláno 10. leden 2025 Odesláno 10. leden 2025 nechal bych to tak, jede to tak roky a nema problema , naučili se to všichni ... Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 11. leden 2025 Odesláno 11. leden 2025 Taky s tím nemám problém, jen se mi zdá, že poslední dobou vidím častěji zásah moderátora s textem "Necituj předchozí příspěvek...." To by ale posoudili spíš modi.... Citovat
slimboy Odesláno 11. leden 2025 Odesláno 11. leden 2025 Stacilo by schovat tlacidlo "Citovat" prave len pri poslednom prispevku v teme a problem vyrieseny na vecne casy. A k teme: Kupovat PureTech na kratke trasy po meste naozaj nie je dobry napad nielen kvoli remenu, ale aj kvoli karbonu. Urcite treba ist do TSI. Napr. taky VW Touran 1,5 TSI asi splna vsetko co treba. Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
rhinos Odesláno 13. duben 2025 Odesláno 13. duben 2025 rozhlížím se po nástupci Citroen C4 Grand Picasso 1.6HDi A je fakt ,že 5008 SUV se mi líbí od začátku. Ale co tak koukám tak v mém rozpočtu je jen 1.2PT a nebo jsem narazil na 1.5 1.2 asi nebrat co? Jako rozvody dělat v podstatě s mým nájezdem minimálně 20000 co dva roky se mi nechce Výkon asi taky nic moc ,ale to nemá ani ta 1.6HDi u Citronu. Nebo se zbytečně bojím? Citovat
ozzy56 Odesláno 13. duben 2025 Odesláno 13. duben 2025 já bych se s tím autem nejdříve svezl, což není v bazaru žádný problém, nepíšeš sice, jaký výkon má ta tvoje 1.6 HDi, ale pokud obvyklých cca 80 kw, tak ti budou asi vyhovovat oba motory (1.2PT i 1.5 HDi), je tu o nich napsáno hafo informací, pro koupi se musíš už rozhodnout sám... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.