Guest DD Odesláno 25. červen 2006 Odesláno 25. červen 2006 Za volant chlast nepatri a toho se drzim. Nicmene za tech 10 let byla jedna okolnost, kdy jsem za volantem pod vlivem sedel. Pritelka nedokazala vjet do garaze, tak jsem po panaku vizoura ujel cca 7 metru a zaparkoval (na vlastnim dvorku). Citovat
Béďa Odesláno 25. červen 2006 Odesláno 25. červen 2006 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Béďa njn, za vsechno se plati jinak se nam oteplilo o policajti zacinaj vylezat z ukrytu a to docela dost Dobře informované zdroje (které si nepřály být jmenovány) tvrdí, že kvůli úniku informací o chystané dopravně-bezpečnostní akci, začala tato o dva dny dříve, tedy již dnes (resp. včera, měla by prý být v termínu 24.6.-30.6.). jj, to souhlasi Citovat
Neon Odesláno 25. červen 2006 Odesláno 25. červen 2006 Původně zaslal: Fusion Už vidím jak budu odteď ukazovat doklady a výbavu, dýchat a nevíc testovat proti drogám, jenom protože sem mladej \"fósek\". Myslím, že já jsem taky adept...:super Holt mlaďasové Citovat
Estintore Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 Tak se mi zdá, že nikdo kdo požil a poté řídil sem nemá odvahu to sem napsat, protože všichni píšete, že nikdy..... mno to je jedině dobrý názor. Já když jsem byl mladý, tak jsem byl natolik nezodpovědný, že jsem za volant usedl nažranej jako tygr Naštěstí se nic nestalo a já se dopracoval k zodpovědnosti a ani s kapkou.......... Citovat
vector Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 Původně zaslal: Estintore Tak se mi zdá, že nikdo kdo požil a poté řídil sem nemá odvahu to sem napsat, protože všichni píšete, že nikdy..... mno to je jedině dobrý názor. Já když jsem byl mladý, tak jsem byl natolik nezodpovědný, že jsem za volant usedl nažranej jako tygr Naštěstí se nic nestalo a já se dopracoval k zodpovědnosti a ani s kapkou.......... Ty mi přídeš, jak v Pupendu, když vysvětloval synkovi co je to onanie. Ne každej sednul za volant ožralej, já vím, že se to těžko chápe, ale měl by ses s tím smířit. Citovat
Dakaros Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 Alkohol za volantem silně odsuzuju a doufám, že odsuzovat budu! A drogy ještě víc, už jen proto, že mi ,,vzali\" 70% kamarádů! Za tři roky svý řidičský praxe sem jel jednou pod vlivem dvou panáků vodky! Nevím, jestli se to počítá jako krajní nouze, ale spíš né! Měl jsem narozky a celá široká rodinka popíjela, no a pak odjela část rodiny domů a po 10min volali, že jsou 4km od nás a autí, že prý stávkuje! Ty 4km jsem nejel, ale soused, kterej v tu dobu byl jedinej vstřízlivej odmítnul jít pěšky 300m k mojemu autu, tak jsem musel vlézt do auta ject 300m pro kámoše, předat mu auto a vrátit se s ním 300m pro zbytek rodiny s mehanikem. Auto jsme stejně neopravily! Jinak z kontrol policajtů mam noční můry! Přesto, že mam autí v celkem dobrym tech stavu, mam celou výbavu, spoustu nářadí, vždycky se na mě ty parchanti vozej jak na autodromu! Posledně jsem dostal seřváno za použití mlhovek v mlze! Prý musí být mlha tak silná, že neni vidět ani na metr, no a vono bylo vidět tak na 10m! Předtím mě totálně seřvaly za modrý podsvícení předku auta (což trochu chápu) a když mi chtěl dát pokutu a já neměl peníze (vracel jsem se v neděli kolem půl 12 v noci domů, vysátej po weekendu) tak na mě začal řvát, jak si to představuju u sebe nemít peníze! Nakonec jsem musel odstříhat všechny kabely v motoru! To už jsem málem brečel:-) Citovat
Kurt Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 Původně zaslal: vector Ty mi přídeš, jak v Pupendu, když vysvětloval synkovi co je to onanie. Výstižný!! Pro ty, co nepamatují: http://meteleskublesku.cz/media/36/snd/13.mp3 Citovat
Ota Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 Já měl v r. 2001 nezaviněnou havárku po asi půl litru vína (bylo kolem 13h), jakmile jsem nadýchal 0,38 promile (a navíc se k tomu bohužel i přiznal), najednou se na mě snažili všechno hodit, fíci i ženská co to zavinila, takovou degradaci osobnosti už bych nechtěl zažít, po uzavření šetření na místě mě odvezli na Míčánky, kde jsem znova dýchal, chodil se zavřenýma očima po čáře a dotýkal se ukázováčkem nosu, pak mi odebrali krev. V krvi naměřili nulu. Ve správním řízení jsem následně dostal výstrahu. Pojišťovna mi škodu uhradila. Strávil jsem tak \"příjemné\" nedělní odpoledne (asi do 18hod) v zajímavé společnosti PČR. Myslím, že to, že v novém zákoně není alespoň 0,3 (lépe 0,5) promile (v dechu) není dobře. V západní Evropě tento limit existuje a nikde ho zatím rušit nehodlají. Tolik moje zkušenost a názor. Citovat
Medvěd Odesláno 27. červen 2006 Odesláno 27. červen 2006 To Ota Kdybys ten alkáč měl i v krvi - bohužel by to bylo posuzováno jako spáchání závažnějšího přestupku než případné zavinění nehody a ještě (pokud by viník byl trochu zběhlý) by viník mohl přetransformovatsvou vinu na Tebe s tím, že jsi jel díky alkáči nečitelně a on Tvé jednání nemohl předvídat. Dále je údajně kdesi v zákoně klauzule, že řidič má povinnost snažit se případnou nehodu maximálně odvrátit - a vzhledem k alkoholu je Tvá reakční schopnost posunuta do jiných dimenzí, takže zase smolík. No a vztah pojišťovny k alkoholovým řidičům je také velice přátelský, takže Ti gratuluju, že už jsi při odběru neměl nic - jinak bych Ti ty problémy určitě nezáviděl. Citovat
Dave_k Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 Trochu . Nejen lidé mají problém s alkoholem. :-D http://web.volny.cz/magazin/drby/neuveritelne/clanek/~volny/IDC/51156/pelikani-zadrzeni-kvuli-opilstvi.html Citovat
bubakkaja Odesláno 28. červen 2006 Odesláno 28. červen 2006 tak to ja jsem tady asi nejvetsi lump.kdyz mi bylo osmnact zridil jsem se jako hovado jel domu s kamaradama a chteli mne stavet cetnici kterym jsem zacal ujizdet nasledoval zataras se dvema autama ktery jsem objel nasledoval dalsi zataras se trema autama ten sem chtel objet na polni cestu ale jelikoz byla zima auto stalo na miste a hrabalo a za mnou byli ti tri.prisel cetnik vytahl mne z auta a zbili mne snad vsichni kteri se te honicky zucastnili.byla z toho pokuta 7150kc(chodil jsem jeste do skoly)a akaz rizeni na 2 roky(ktery jsem nedodrzoval),po polovine trestu a zaplaceni pokuty jsem dostal z5 ridicak.auto byl FORD TAUNUS 2.3V6 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.