Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/ostatni/vmware-workstation/

To je škoda, už jsem nad tím začal uvažovat. Líbilo se mi jak jsi napsal, že se ty instalace dají kopírovat mezi počítači. To by potom stačilo udělat jednu pořádnou instalaci, kterou by si všichni stáhli a nemusely by se tu řešit problémy, že to někomu nejede. Ale když je to placené, tak to zůstane jenom hezkou představou :mad: .

Odesláno

Dobré programy nie sú zadarmo.....záleží na tvojej šikovnosti ako získaš kľúč.(Aj windowsy sú dobré :aut )

Ináč tá inštalačka diagbox s windowsom má cca 12GB,takže na nejaké free sťahovanie zo serverov na nete asi dosť náročné.Ale napr. na prenos z kľúča na kľúč v pohode.Odskúšané.Mám tie súbory v zálohe a v pohode ich spustím na ktoromkoľvek PC. 

Odesláno

este taka otazka,

ten nainstalovany DiagBox mi dost spomaluje pocitac. Odpozoroval som, ze nejake subory alebo nieco sa zapina pri spustani PC. Ale pri instalovani nebola moznost volby, spustit pri starte PC, alebo ina. Nespusti sa teda samotny Diag. program, ale nejake sucasti.  Pri spusteni win mi to ukaze na par sekund cierne okna informujuce o spustani suborov exe. Viete ako to nejako doladit? Lebo to fakt zpomaluje sakramentsky NTB... Zatial som to komplet odinstaloval, a NTB ide ako zamlada :D

Odesláno

Start - spustit - MSCONFIG - pri spustení (startup)- všetko čo je tam odznačiť - reštart. Najviac spomaluje program PP2000,ktorý potom beží na pozadí . 100%pomôže.

Odesláno

celkom nechapem... Ked stlacim start tak tam moznost spusitn nieje... Ozrejmis mi ten postup? Inak aj ten DiagBox smrad jeden bezi na pozadi...

Odesláno (upraveno)

Pod tlačítkem START měly starší Win přístupný "příkazový řádek", Win7 mají řádek pro hledání - napiš tam MSCONFIG (a případně odklepni "enter") nebo na MSCONFIG klikni ve výsledcích toho hledání ;)

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

No ja som ho uz komplet odinstaloval, takze NTB slape ako divy. Ale uz mi prisiel druhy NTB s 32bit sys., tak tam ho (diagbox) nainstalujem, a uvidim, co to bude robit...

Odesláno

jarda.simkanin, není to full chip, je to verze B, můžeš ji používat do verze Diagboxu 5.29. Pokud to chceš používat jenom na starší auta cca do roku 2010, tak ano, ale maximálně za cca 1500,- Kč.

Odesláno

http://www.aliexpress.com/item/PP2000-V25-Lexia3-Lexia-3-V48-Diagbox-7-40-Serial-921815C-With-Original-Full-Chip-Lexia/1848455975.html?spm=2114.01020208.3.37.5mwrHn&ws_ab_test=searchweb201556_2,searchweb201644_2_505_506_503_504_301_10020_502_10001_10002_10017_10010_10005_10006_10011_10003_10021_10004_10022_10009_10008_10018_10019,searchweb201560_2,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_6450&btsid=d11e0c24-0057-4bd0-8520-d96612ab2617

Az na ten maly konektor to vypada jako original. Nevi nekdo k cemu tam je? Hodnoceni od kupujicich dobry, cena asi taky slusna. Co myslite bude to dobra koupe? Nekde jsem tu cetl, ze existuje nekolik verzi (full chip), nikde jsem se nedopatral jaky je mezi nima eventuelne rozdil, tak jestli nekdo vi, budu rad za objasneni. Diky.

Odesláno

popest, je to normální Lexia full chip C za slušný peníz. Nevím jaký konektor myslíš, ale všechny lexie vypadají jako originál. Rozdíl se pozná až uvnitř.

Odesláno

Ahaa, ok diky. Je mozny, ze to je nejaky servisni rozhrani na programator. Jeste otazka mozna nekdo bude vedet. Co je pravda na tom, ze se do RJ ukladaji pristupy pres diag? Jde o to, ze mam 308 1.6 e-HDi 82kW a je koupena s 12mes. zarukou Citroen select, tak bych o ni nerad prisel kdyby neco.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...