Přejít na obsah

petrhrt

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

Vše od uživatele petrhrt

  1. Ahoj, tak to je super...prosím Tě mohl by jsi zaslat tel nebo nějaký kontakt na tebe, že bychom se osobně domluvili...Díky P.
  2. Myslíš Jistebník u OV....To by nebyl problém dojet...
  3. petrhrt

    Diagnostika lexia

    Ahoj, není tady někdo z okolí Ostravy, kdo by mi spároval nový klíč? Petr
  4. Díky za typ. Koukám, že to forum je docela staré....nemáš náhodou nějaký kontakt ?
  5. Ahoj, sháním někoho, kdo by mi spároval nový klíč s ŘJ... předem díky za každý tip.Petr
  6. Ahoj chlapi, hledám někoho kdo by mi mohl naparovat novy klíček.okolí Ostrava,FM,Nový jičín
  7. petrhrt

    ztráta kliče s DO

    Ahoj všem, předem děkuji za odpovědi. Jen mi nějak nesedi to párování DO s autem. to je opravdu tak složité.U Fordu stačí udělat nějaké kombinace s pootočením klíče a je to spárovano.Já osobně bych viděl problém spíše v imo.
  8. Ahoj chlapi, podařilo se mi ztratit vystřlovací klíč s DO.Zůstal mi jen obyčejný bez DO. Jaké jsou možnosti nějak získat tento klíč a napárovat.Návštěva peugeot nepřipadá v úvahu...ta cena :-( Všem díky za rady.
  9. No chlapi...nejake reseni me napada,ale hned jak bude pekneji tak to zkusim..Urcite dam vedet jak jsem dopadnul.Ja mam r.v. 2004
  10. přesně jsi to tipnul...mám RD4 a barevný display....přišli jste na nějaké řešení.. ?? Pokud je plus trvale připojen,tak to nastavení drží,ale po odpojení spadne...to musí mít nějaké řešení... diag mi píše chybí plus napětí na hodinách - trvale.
  11. Ješte jsem ten display nerozdělával,ale zítra se na to mrknu a písnu..
  12. Ahoj chlapi, měl bych dotaz.Koupil jsem 407čku a má nad rádiem barevný display místo původního oranžového. Bohužel má problém,že nedrží datum a čas a nastavení display. Když jsem vyndal rádio, tak jsem našel jeden plusový drát,který by připojen do zapalovače a při zapnutí klíčku display se zapne.Ovšem tento jedíný drát zároveň drží jako by paměť display.Domnívám se,že by měl být ještě jeden,který je trvale připojen na plus a drží nastavení display. Díky za každou radu.
  13. Ahoj Všem, nemá tady někdo poblíž Frenštátu p.R. diagnostiku pp2000 na aktivaci některých funkcí ? Děkuji za odpověď
×
×
  • Vytvořit...