Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ferinko2 my dal link na ulozto kde ma byt funkcni diagbox,no pri instalacii kde skoci siva obrazovka kde v inych instalaciach boli kody vyplnene jeden bol not need code a fole bol 02ffffff tak tu sa to nevyplni automaticky a rucne ked zadam tak hodi error 11

Odesláno

Ve funkcni instalacce mas vetsinou podrobny navod, jak presne postupovat, bod po bodu. Byva vetsinou ve slozce s instalackou, kterou stahnes- soubor typu notepad.txt nebo word soubor.

Odesláno (upraveno)

Ferinko2 my dal link na ulozto kde ma byt funkcni diagbox,no pri instalacii kde skoci siva obrazovka kde v inych instalaciach boli kody vyplnene jeden bol xxxxxxxxxxxxxxxx a dole bol xxxxxxxxxxxxxxx tak tu sa to nevyplni automaticky a rucne ked zadam tak hodi error 11

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Warez
  • O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Veľmi sa ospravedlňujem , ale pred dávnejším časom tu bol aj príspevok ako zálohovať aktiváciu Diagboxu. Dajak strácam nádej , že to tu nájdem. Keby náhodou niekto tušil kde to je bol by som povďačný (aj keď si za to nič nekúpi).

Ďakujem

Našiel som ......netrhajte sa.

Upraveno uživatelem ferinko2
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj. Tak jsem se dočetl, že lexia běží na 16bit a proto jsou problémy na 64 bit WIN 10, 8. Jaký máte zkušenosti s těmi OBD autodiag a která je pro Peg rv.2010 asi nejlepší volba? Nemusí vypalovat vejfuk. Díky

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

VojtouNerCZ:  Jen se zeptám na té   verzi 9 dají se tam normálně povolavot funkce přes Diag plácnu např. tempomat? Nemusí to být připojeny na server PSA ? Nebo jak to je?  V např. 7.57 můžeš být offline a tyto věci si tam nakonfiguruješ . Díky 

Upraveno uživatelem Stosun
Odesláno

Přes virtual to jde samozřejmě taky. Ale osobně jsem s tím měl nějaké problémy + teda i přes poměrně slušné specifikace notebooku (i7 8 jader, 16gb ram), byl diagbox ve virtuálu zpomalený, zasekaný a padal. 

Jinak vše mi nastavit jde. + už jsem párkrát využil i na novější auta :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...