Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

na x64 ten PP2000 nenainstalujes ani sa ti nespusti a to ani v ramci Diagboxu, na 308 musis pouzit priamo Diagbox pretoze aj keby si  PP2000 pustil je tam tak osekany, ze je tam len pre paradu. Ideal pre Planet je XP alebo potom vselijake kreacie s virtualizaciou pod x64 tak ale toto je tu uz popisane, treba pozriet

skor si najdi video ako to aktivovat v Diagboxe, pre teba je to lahsia cesta

Odesláno

Keďže diagbox obsahuje PP2000 ,nieje možné urobiť dve inštalácie rovnakého softu na jednej partícii.V prípade ,že by si trval na PP2000 ,tak rozdel disk ,nainštaluj tam XP alebo W7 a potom veselo PP2000. Druhá možnosť ,odinštalovať diagbox a nainštalovať čiste PP2000.  

Odesláno

Ďakujem chlapci ;-) čítal som tu toho veľa a vedel som že na XPčku to pôjde. No chcel som skúsiť rozbehnúť to aj na Win8 s použitím režimu kompatibility. Ale ako napísal ,,baffy,, nedá sa inštalovať druhý PP2000 ak už sa mi predtým jeden nainštaloval spolu s DiagBoxom....  Siahol som preto po virtualnom rieseni, hodil som si tam WinXP a nainštaloval PP2000. Mám však veľký problém pokiaľ chcem vykonať diagnostický test, prípadne aktivovať tempomat. Vždy mi vyskočí chyba. DiagBox nemá problém, prečíta a zapíše všetko čo sa dá, PP2000 mi však vždy vypisuje jednu a tu istu chybu. Viete mi poradiť v tomto?

chyba.jpg

Odesláno

Tak tenhle klíček rozdělat bez rozlámání asi nepujde, jedine pod přístrojovku schovet celej klíč a koupit jinej, ale kdyby to šlo vypnout diagnostikou, bylo by to lepší  :)

Odesláno

Nevzpomínám si, že by někde byla tato možnost. Ono zkoušet s dia nějaká kouzla okolo imobilizéru by se nemuselo vyplatit. Můžeš krásně znepojízdnit auto. V každém případě musíš mít kartičku s kódem na odblokování BSI.

Odesláno

nevím co řešíš,strašný problém ,zajdi do servisu peugeot  a kup origo klíč podle vin. Když něco pose... tak to bude drahý . Klíč stojím podle typu vystřel. dálka kolem 3000kč ,normalní dálka 1600kč. Ob. klíč bez dálky 800kč. Tak co je lepší . Koupit klíč ,nebo zablokovat BSI a pak počítat koruny a drbat si hlavu 

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Prosím o radu, i když se netýká Lexie. Díky tomuto linku jsem zprovoznil diagnostiku na P 407 SW a pomocí ní jsem diagnostikoval několik závad včetně načipování nových klíčů. Teď má auto i diagnostiku syn.

Máte někdo znalosti a přehled o diagnostice pro MB C 220 CDI, které mám nyní? Píši to sem proto, neboť si myslím, že má někdo široký záběr a zná podobnou levnou diagnostiku i pro MB. Na foru pro MB se ještě levná dia neřeší.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Prosím o radu, i když se netýká Lexie. Díky tomuto linku jsem zprovoznil diagnostiku na P 407 SW a pomocí ní jsem diagnostikoval několik závad včetně načipování nových klíčů. Teď má auto i diagnostiku syn.

Máte někdo znalosti a přehled o diagnostice pro MB C 220 CDI, které mám nyní? Píši to sem proto, neboť si myslím, že má někdo široký záběr a zná podobnou levnou diagnostiku i pro MB. Na foru pro MB se ještě levná dia neřeší.

jediny co mohu poradit je vybrat si tady ... peclive čist aby to umelo  co potrebujes  ..

------------http://www.aliexpress.com/wholesale?initiative_id=RS_20150406093237&SearchText=mercedes+diagnostic+tool

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj sem tu nový a pořídil sem si 407 2.0hdi a chtěl bych mít vlastní diagnostiku,dejte mi sem prosím někdo odkaz na dia co bude umět moje auto a klidně i čínu atd. dík moc,já sem toto téma pročítal ale nějak se v tom ztrácím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...