Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V niektorých diag, je priamo 30 pin redukcia na PP adaptér, lebo 30 pin na 16 pin OBD nie sú rovnaké.

Taky mam doma a je mi naprd.

Pozri nejaké čínske obchody, kde sú fotky , a pri niektorých je extra redukcia na 30 pin.

Odesláno

P307 r.v. 04/2005

diagbox 7.57 / diagbox 5.43 / PP2000 09A v.21.14

nespusti diagnostiku PP2000 teda prazdne okno - bez volieb (teda nabehne klasicka obrazovka PP2000 a v nej obrazok Interface zeleny a tlacitko OK na ktore ked kliknem tak nic) cakal som asi 30min ze ci nieco nabehne ale ziadne polozky tam nenabehli

v Diagbox-e funguje normalne

Odesláno

Je to OK,nové verzie majú oklieštený PP2000.Verzie 6.1 ešte majú plný PP2000,Ak debatujeme o 7.57,alebo máš aj 5.43?-je to nejak nejasné ako si to napísal.

Odesláno

skusal som to na tychto verziach diagboxu

v Notebooku diagbox 7.57 (W7 32bit)

v PC co mam v garazi diagbox 5.43 (WXP)

a skusal som aj samostatnu instalaciu PP2000 09A v.21.14 na PC

vysledok ten isty

Odesláno (upraveno)

nepomohlo, vid obr. tam sa to zasekne a koniec

napadlo ma aku verziu Java nainstalovat ?? ci to nebude v tom

v PC na W7 mam 8.25

v PC na XP mam 7.71

post-12645-0-11417300-1421106030_thumb.j

Upraveno uživatelem Sonnic
Odesláno

No konecne som prisiel na to preco mi to nefunguje

koli tomuto programu: Actual Multiple Monitors v8.2.2

akonahle som ho ukoncil PP2000 nabehol, len zaujimave je natom to ze Lexiu3 normalne spustilo ale PP2000 sa vzdy zasekol

:)

Odesláno (upraveno)

nebola ziadna hlaska to by som si vsimol, a v garazi mam zapojene dva monitori takze by som videl ze je nieco na druhom, vyzera to tak ze sa nespusti ak je ten
program spusteny, zatial som to otestoval vypnutim programu a zacnem testovat ake nastavenie PP2000 vadi

v motebooku som mal tiez nainstalovany Actual Multiple Monitors (Win7), tak som rozdelil disk a doinstaloval som si k Win7- WinXP + SP3 a vsetky aktualizacie, potom som nainstaloval PP2000 v25 tusim a normalne sa spustila potom som doinstaloval Lexiu3 v48 tiez sa spustila tak som rozmyslal co je inak ked som instaloval WinXP - PC v garazi a Notebook teda rovnakým sposobom (a napadlo ma ze v robote mam tiez Actual Multiple Monitors na kompoch a jedna aplikacia sa tiez nechcela spustit koli tomuto programu)

Upraveno uživatelem Sonnic
Odesláno

Dá se zjistit ale museli by to zapsat v peugeot při  servisu do diagnostiky a to budou možná tak 2 roky a pak už chodil do jineho servisu takže nezjistí kolik je reálně km  .Jen ted nevím kde to přesně hledat v pp2000 nebo lexii diagnostice. Jinak já to mam na win xp v notebooku.

Když se mažou chyby tak se musí vždy napsat km jinak nejdou smazal chyby takže třeba to tam někde bude záleží na jakou chodil diag jestli vubec

Odesláno

cawte hosi, potrebujem poradit. Chcem si domontovať tempomat resp. uz ho aj mam ale potrebujem ho aktivovat v pocitaci. Mam DiagBox 7.57 (na Win8 64x) a všetko ide bez problémov. Diagbox s autom komunikuje a vsetko co som zatial skusal slo iba v ramci DiagBoxu. Pozeral som na nete ako sa da aktivovat tempomat a vsetky videa su z prostredia PP2000. A tu sa dostavam k problemu. Comp mi PP2000 nespusti. Neviem teraz, obsahuje DiagBox uz nejaku verziu PP2000? Pretoze ak si chcem PP2000 nainstalovat, tak sa mi instalacia ani nespusti. Preto instalacia/update su mi k nicomu... proste to nejde a nespustí to. Daju sa tieto veci ako napr. tempomat aktivovat aj cez DiagBox? Asi nie co? Co mam spravit aby som ten PP2000 rozbehal? On sa tvari ako keby v compe ani nebol... 

Odesláno

Ahoj, proč to neuděláš v diagboxu? Pod DB jede jak PP2000, tak i Lexia. Ovšem při verzi 7.57 už nejspíš PP2000 pro P308 bude hodně ořezán, nebo už nebude vůbec v nabídce. Proto ho asi nemůžeš spustit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...