pavelu96 Odesláno 11. prosinec 2024 Odesláno 11. prosinec 2024 Tak finální účet za sraz jsem uzavřel teprve dnes pozdravem z Mú Hlinsko. V obci Dřeveš si tamní Mú nainstaloval radar a byla mi naměřena okamžitá rychlost 56 km/h a vyměřena pokuta 700 Kč... No, jelikož jsem jel už tak pozdě a se zasraným sklem, tak jsem asi přehlédl značku a po odečtu tolerance jsem tam asi těch 53 km/h vlítnul Tak snad z toho budou mít na úřadě radost a dostanou to jako Vánoční prémie Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 2 Citovat
MJSytic Odesláno 11. prosinec 2024 Odesláno 11. prosinec 2024 Že by tuten? 60 na tacho už je moc no pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. prosinec 2024 Odesláno 11. prosinec 2024 před 12 minutami, pavelu96 napsal: Tak finální účet za sraz jsem uzavřel teprve dnes pozdravem z Mú Hlinsko. V obci Dřeveš si tamní Mú nainstaloval radar a byla mi naměřena okamžitá rychlost 56 km/h a vyměřena pokuta 700 Kč... No, jelikož jsem jel už tak pozdě a se zasraným sklem, tak jsem asi přehlédl značku a po odečtu tolerance jsem tam asi těch 53 km/h vlítnul Tak snad z toho budou mít na úřadě radost a dostanou to jako Vánoční prémie Tak to je snad první dědina kde to berou hákem už od 51km/h, to bych se kroutil jak žížala teda a platit by se mi to nechtělo. Pepito, pavelu96, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 11. prosinec 2024 Odesláno 11. prosinec 2024 před 33 minutami, pavelu96 napsal: Tak finální účet za sraz jsem uzavřel teprve dnes pozdravem z Mú Hlinsko. V obci Dřeveš si tamní Mú nainstaloval radar a byla mi naměřena okamžitá rychlost 56 km/h a vyměřena pokuta 700 Kč... No, jelikož jsem jel už tak pozdě a se zasraným sklem, tak jsem asi přehlédl značku a po odečtu tolerance jsem tam asi těch 53 km/h vlítnul Tak snad z toho budou mít na úřadě radost a dostanou to jako Vánoční prémie Kačky vem čert, hlavě že je to bez bodů Citovat
radim.1008 Odesláno 11. prosinec 2024 Autor Odesláno 11. prosinec 2024 Před hodinou, pavelu96 napsal: Tak finální účet za sraz jsem uzavřel teprve dnes pozdravem z Mú Hlinsko. V obci Dřeveš si tamní Mú nainstaloval radar a byla mi naměřena okamžitá rychlost 56 km/h a vyměřena pokuta 700 Kč... No, jelikož jsem jel už tak pozdě a se zasraným sklem, tak jsem asi přehlédl značku a po odečtu tolerance jsem tam asi těch 53 km/h vlítnul Tak snad z toho budou mít na úřadě radost a dostanou to jako Vánoční prémie ber to jako dobrý skutek. Přispěl jsi na chudé. Před lety jsem měl po vánočním večírku pozdrav ze Židlochovic. Takže vítej do klubu. pavelu96, Pepito a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 11. prosinec 2024 Odesláno 11. prosinec 2024 před 1 hodinou, pavelu96 napsal: byla mi naměřena okamžitá rychlost 56 km/h a vrahu !! Pepito, pavelu96 a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 11. prosinec 2024 Odesláno 11. prosinec 2024 Ano, přiznávám - 6 lidí jsem ohrozil, 3 omezil a jednoho - zesměšnil... PaKr, Weri 605, radim.1008 a 4 další ohodnotil 7 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.