Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak finální účet za sraz jsem uzavřel teprve dnes pozdravem z Mú Hlinsko. V obci Dřeveš si tamní Mú nainstaloval radar a byla mi naměřena okamžitá rychlost 56 km/h a vyměřena pokuta 700 Kč...

No, jelikož jsem jel už tak pozdě a se zasraným sklem, tak jsem asi přehlédl značku a po odečtu tolerance jsem tam asi těch 53 km/h vlítnul :bacha:roll

Tak snad z toho budou mít na úřadě radost a dostanou to jako Vánoční prémie :papa

Odesláno
před 12 minutami, pavelu96 napsal:

Tak finální účet za sraz jsem uzavřel teprve dnes pozdravem z Mú Hlinsko. V obci Dřeveš si tamní Mú nainstaloval radar a byla mi naměřena okamžitá rychlost 56 km/h a vyměřena pokuta 700 Kč...

No, jelikož jsem jel už tak pozdě a se zasraným sklem, tak jsem asi přehlédl značku a po odečtu tolerance jsem tam asi těch 53 km/h vlítnul :bacha:roll

Tak snad z toho budou mít na úřadě radost a dostanou to jako Vánoční prémie :papa

Tak to je snad první dědina kde to berou hákem už od 51km/h, to bych se kroutil jak žížala teda a platit by se mi to nechtělo.

Odesláno
před 33 minutami, pavelu96 napsal:

Kačky vem čert, hlavě že je to bez bodů

Odesláno
Před hodinou, pavelu96 napsal:

ber to jako dobrý skutek. Přispěl jsi na chudé. :D Před lety jsem měl po vánočním večírku pozdrav ze Židlochovic. :roll  Takže vítej do klubu. :D :papa 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...