Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak šikmý stání není pod sněhem vidět, ale přímo před hospodu se vejde tak 5 - 6 kousků, napodýl proti tomu tak 2 - 3 a pak je eště vlevo od vjezdu plac cca 6 aut, myslím, že se vejdem.. :)

jsou tu šipky, ale asi si vezměte vlastní, tady se hraje ňákej hospodskej mač dneska (Vetřelci x Kanárci) a hroty už vypadaj poněkud unaveně.. 😂 ale prej má náhradní...

platit se dá hotově, kartou i qr kódem, kdyby náhodou... :)

Všechno už tady ví, takže ráno vyfasujete konzumáky, stravenky a asi rači pásky na ruku.. to ještě uvidíme...

do hotelu Slavie prosím najíždět kolem 16:00.. budete si moct dát třeba polévku na zahřátí nebo grog a klidně už rovnou i objednaná jídla.. rautík dáme cca na 18:30, aby kolem 19:30/20:00 mohl přijít Pežíšek a už ste jenom se spokojenejma pupíčkama užívali večer... 😊 a ijá 🫏 😅

těším se na všechny zejtra v 9:30 na Oflendě...!!! A já se du seznamovat s místní hospodskou "honorací" 😂

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno

Ježiš... 😱

MJeji..!!! 😂 to mi nedělej tohle... 😂

Jinak od Humpolce směr Hlinsko je vtipný rozcestí.. 😉Screenshot_20241122_145025_Mapycz.jpg

A místy trochu sněží... 😅 a lokálně namrzá... někde občas solej..., tak hlavně opatrně... 😊

Odesláno

Tak já a Tom nedorazíme...  :( Oba nás skolila pánská smetelná nemoc rýma jak trám!!! 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...