Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám takový problém u P3008,r.v. 2010. Někdy zastavím, vylezu z auta, jdu ke kufru a je odemčený. Někdy je ovšem zamčený a já se musím vrátit do auta a odemknout tlačítkem na palubce. V čem by mohl být problém?

Odesláno

@ChouLu ze by ridic obcas vystupoval jinymy dvermi ze se mu kufr neodemkne ??
nevim jak u Peugeota ale u skodovky i popojeti s otevrenymy dvermi zamklo opet kufr a pote se muselo odemykat tlacitkem
jedine ze by jizdou spatne zabouchl dvere a auto si myslelo ze je ma otevrene - nebo mikrospinac v zamku a auto nevi ze ridic vystoupil ?

Odesláno

Tedy upřesním, vystupuji v garáži jako řidič, klíče nechávám v zapalování. Vždy stejné a někdy je odemčený a někdy ne. Něco blbne a nevím co.

Odesláno

Já mám zase peugeot 308 r.v.2013, 1.4 VTi benzín a kufr se mi odemkne asi po 5 vteřinách co zmáčknu tlačítko na kufru pro otevření, stejně tak když ho chci zavřít, musím zmáčknout tlačítko na kufru pro otevření, až pak mi ho jde zacvaknout. Co s tím? 🙂

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Nechci zakládat, tak použiju na podobný problém..

Vezla sem koberec, čuměl z kufru a samozřejmě se po rozjezdu auto (pro ty co nevidí podpis: 5008mpv 2010) nezamklo.. 

Rozhodila sem si tim asi ňákej systém a nevím jak to kde nahodit zpět..

Problém: zámky se po rozjezdu zamknou, ale když zastavím a otevřu dveře u řidiče - neodemknou se žádný další.., ani po vypnutí motoru.. po stisknutí tlačítka v autě nebo na klíči se teprve odemknou..

Dřív se odemklo vše když sem vzala za kliku.. 😊

V manuálu je toho namletýho vela, ale k tomuhle nic.. :(

díky za tipy... 😅

Odesláno (upraveno)

Zkoušela jsi funkci zamknutí po rozjezdu vypnout  a znovu zapnout? Mělo by se to dít po podržení zamykacího tlačítka v autě. Možná po vypnutí zkusit zamknout a odemknout a potom to znovu zapnout podržením.

Nebo jak piše Pavel, v menu je dvoukrokový odemykání, nejdřív dveře řidiče a druhým stiskem ostatní, tak jestli se to nezapnulo.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

To tlačítko v autě když dýl podržím, tak aktivuje/deaktivuje jen automatický zamykání při rozjezdu.. (škoda, že sem tohle nevěděla v sobotu.. 🤣)

Myslíte to nadstand. zamknutí...?

17392110346927353628837233520387.jpg

Odesláno (upraveno)
před 3 minutami, Weri 605 napsal:

Nadstand. zamknutí

To je něco jinýho. Ja myslel že by se to po vypnutí/zapnutí zamykání, když mezi tím zamkneš a odemkneš ručně mohlo třeba srovnat.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Ze zdi nooo... 😂 to eště zkusím v tom menu, jak psal Pavelu, ale jinak kleště a červenej drát... 😅

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...