Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,mám dotaz, mám Peug.2008 r.v.2019, 96 kw.Stáhnu okna do půlky , vylezu, zamknu a držím tlačítko, auto zamkne, okna nic-co dělám blbě.

Odesláno

Zrovna zavírání by snad měl umět každý, který má ty dvoufázový tlačítka na ovladači oken :myslim zkus sednout do auta, otočit klíček a každé okno sjet dolů a nahoru tak, že budeš držet tlačítko, a po dojetí koncové polohy chvíli počkáš, než pustíš. Mělo by to cvaknout a zapamatovat si koncové polohy. 

Nicméně když nad tím tak přemýšlím, předfacelift 307 mi to uměly obě s tímto dvoufázovým ovladačem, a facelift okna prostě nezavře, i když má stejný ovladač. 

Odesláno

A nedá se to aktivovat přes diag ? U svojí 307 jsem to v PP našel ( a funguje to), a to mám vzadu taky švihadla :roker

před 2 minutami, MJSytic napsal:

508 je stará pixla, ale okna umí na dálku otevřít i zavřít

Asi jdu shánět 508;)

Odesláno
před 7 minutami, MJSytic napsal:

to jsou ty nižší střední verze.

:) byla to právě vyšší verze, ale nee nejvyšší, mohl bych tě přesvědčit přes VIN, ale já těmahle cy*povinama nežiju, zkusil jsem to tehdy jen proto, že tady o tom někdo psal..., jinak by mě to ani nenapadlo

ale vlastně máš pravdu, musela to být nějaká mr*dka, bo tam nebyla ani podložka na levou nohu přestože měla automat, což mi nikdo v okolí nechtěl věřit, ani tady nee 😂

Odesláno

koukam na to a premyslim jak nad nadpisem tak celkovou diskuzi
co se vlastne resi - jestli se okna po zamceni zavrou
nebo po odemceni otevrou ??

a jen takovy dotaz neni mozny ze to staci jen nejak povolit v diagnostice ?
dotaz blby ale clovek nikdy nevi co ingenyri ve francii vymysleli

Odesláno

Abych to zkrátil-mám otevřená okna a po zamčení ovladačem a podržení tlačítka se auto zamkne ale okna se nezavřou.Jestli to jde povolit přes diag. nevím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...