Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Vyměněna baterie, když auto den stálo, vybila se. Nyní už OK. Vypadá to, že se po týdnu ježdění odvzdušnil systém a už nezmizí voda. Od pondělí najeto 1500km a spotřeba se ustálila na 8.4l, což je slušný. Auto je objednáno na montáž LPG. A zjistil jsem, že to má tempomat. Luxusní v kombinaci s automatem. Hlavně proti předfaceliftu vidím na displeji, jakou rychlost nastavuji. 

A hatchback se prodal do Brna, kde bude brázdit silnice dál :)

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Co obouvaswza Kormorány? Me road performance přijdou lehce nestabilní na mokru, mám pocit, že se strašně brzo začnou hrnout ven ze zatáčky.

Odesláno (upraveno)

jojo, ty nízké dlouhé čumáky..., já si nájezdy kdysi vyráběl na P 406 a dlouho jsem měřil  :), musely být dlouhé myslím jeden metr, aby byla výška cca 30 cm a nikde to nedřelo, ale pasují na všechna auta co jsem měl (zatím)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Dělali jsme to podle hatchbacku. Ten najel. Swčko tam ale jinak nedostanu. Měl jsem možnost metr slzičkového plechu, který byl "navíc" v práci i s naohejbáním. Kdybych to dělal teď, udělal bych to celý šikmo místo té plochy nahoře. 

Odesláno

@Roman Bazi to ale moc nezvedneš? :myslim

Kamarád má tyhle drobečky :D:mrk a ta rovná část se dá případně ještě zvednout, akorát mají dvě nevýhody. První je ta, že se 406 škrtám nárazníkem a druhá je horší manipulace. 

IMG_20240614_172930.jpg

Odesláno

Dnes jsem se vrhl na výměnu mřížky nárazníku. Bohužel to už někdo předemnou znásilnil a některé úchyty zavařil, tak jsem musel taky. Jsou polámané oba držáky nárazníku pod světly, ty musím objednat nové. Klíček dlouho nevydržel, občas jde, občas ne, občas jen odemyká, občas jen zamyká. Nejspíš je v háji něco na desce. Takže tu taky novou. 

20240615_180309.jpg

Odesláno

Klíma přestala chladit, tak tam někde asi ďoura bude. Posledních pár dní to z výdechů syčelo. Tak se bude hledat. Naštěstí už jsou skoro prázdniny, takže se auto defacto odstaví, než zas začne škola. Jinak to jezdí fajn, hltá kilometry, automat řadí stále krásně. 

Přišly díly na comm modul, budu opravovat. 

Odesláno

Na moment jsem se dostal k autu a zjistil, že půlka chladí a půlka topí, takže klapky. Ještě jsem se ženský ptal, jestli se tohle náhodou neděje. Ne, nechladí, topí xD Chladiva jr dost, žádný únik, nikde nic pohledově, ani čuchačkou. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...