Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

tohle o autě můžu po roce a půl potvrdit, auto jede super, motor a převodovka jako v článku, spotřebu mám 5.5 litru, předjíždění--zrychlení--opravdu pecka, aspoň já takové auto dosud neměl, max. rychlost mám v TP 204km/h, tak se ta maximálka nějak neshoduje..., stačilo mi loni 180 a hned 2000 pokuta 🙈, s autem jsem spokojený i když najedu na skůtru pomalu stejně jako autem  🙉😂  https://www.garaz.cz/clanek/reportaze-tip-na-rodinny-vylet-polsky-aquapark-fala-nadchne-plavce-i-milovniky-toboganu-deti-nebudou-vedet-kam-driv-zajit-21015093

Upraveno uživatelem Péťa
Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy
  • O 2 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

dnes jsem se byl odpoledne vyblbnout, samozřejmě sám 😉, normálně jezdím v modu My Sense--asi prostřední, tak jsem přepnul na mod Sport 👍 auto očividně ožije, že přístrojovka a okolí zčervená beru jako chu*ovinu, ale těch 160 koní na 1330 kg je pak fakt poznat hlavně na zrychlení 👍, zkusil jsem potom i Eko mod a to je katastrofa--asi 100 koní z motoru někam uteče 🙈😂

Odesláno

ja mam standardne rezim eco , na sport prepinam jen kdyz potrebuju z krizovatky rychleji vystartovat nebo nekde rychleji predjet . pak je tam jeste rezim smart ale zatim jsem na to nesahl 😁

• O 3 měsíce později...
Odesláno

dnes II. garančka, prohlídka komplet, olej, filtry, desinfekce, umyté, navoněné 👍, najeto 16 tisíc a třetí olej 🙈 ku*wa už to přehaňam 😂 celkem 8200.- Kč,   a lákali mě na nový Grandis, ale ještě je brzo😉  

Odesláno

prvni generace Grandisu byla ztratova u nas, tenkrat se prodalo tak 10 ks v čr ,😁 a prevazne snad jen ve dvou barvach jen . se divim ze ten nazev oprasily .novej je hezkej tak treba se jim zadari, pocitam ze to bude T- benzin s elektrem , tenkrat to tu bylo jen v dvoulitrove nafte a to pod oznacenim DID byla schovana prekopana fauvé klasika 😁

• ozzy56 changed the title to Moje Mitsubishi + Renault
Odesláno (upraveno)

nejprve musím napsat, že jsem letos měnit auto nechtěl, proč taky, když ho mám 2 roky a najeto 17 tisíc a žádná chyba  👍,  jenže v únoru na garančce jsem se v šourůmu ometal kolem Grandise a hned na mě naběhl prodejce, že jsem už u nich koupil a tak mi dají super slevu, pokud to vyměním 😯, tak mu říkám, že se budou muset ukázat, protože jinak neprodají a já nekoupím..., zkrátím to--zbylo jen bla bla bla..., ale když jsem se vrátil domů, brouk v hlavě začal hryzat🙉

logicky jsem se zaměřil na Renault, vždyť Symbioz je vlastně originál a Grandis jeho klon, vyrábějí se na jedné lince, naštěstí kolem naší osady je prodejců mraky, tak jsem začal pátrat, slevy měl letos Rendek opravdu super (super slevy mělo více výrobců), ale až ve třetím šourůmu jsme si plácli hned první den a to proto, že dali solidní výkupní cenu, ale hlavně ji drželi (smluvně) po celou dobu, než auto přišlo z továrny 👍, já se s tím zatím nikde nesetkal..., čekal jsem dva a půl měsíce...,  takže jsem koupil auto, aniž bych v něm jel , ale Symbioz je vlastně o 17 cm natažený Captur (ASX), takže nebylo o čem..., vybral jsem si tentokrát základní model Evolution, mild hybrid 1.3 turbobenz.,140 koní, MAN 6, podle mých nároků má všechno, co potřebuju, ale bohužel 4. auto v mojí oblíbené červené metalíze nebude, manželka vybrala modrou--je pravda, že Renolta a ani modré auto jsme nikdy neměli, ale prostě s tou barvou jsem prohrál (myslel jsem si, že su doma větší Boss ) 🙈😂

no a poslední mínus je to female logo--tohle budu muset pomalu rozchodit, bo mi taky nic jiného nezbyde :myslim , bohužel motor co jsem měl v ASX o výkonu 160 koní do Symbiozu nemontují, ale do Capturu a ASX ano--paradox dnešní doby...,  dneska cesta na chajdu se spotřebou 4.9 u nového auta 😯 a jede to taky dobře 😉, celá výměna mě stála dva důchody, to bych byl osel, abych nevyměnil :myslim

DSCN0001.JPG

DSCN0008.JPG

DSCN0014.JPG

DSCN0017.JPG

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

tak jsem pod to dneska lehnul, ať vidím jak to zespod vypadá--samý plast..., a dost mě překvapilo ukončení výfukového potrubí před levým zad. kolem 😯, to jsem ještě na osobáku neviděl,  no a mají zas ušetřený metr trubky...🙈

renault2.JPG

Odesláno

Jako gratulka k novému povozu. Přesně takhle má vejfuk ukončené i Sandero. Tuhle sem měl jedno asi půlroční na zvedáku pán že mu cosi brblá na vejfuku a volal jestli se na to můžu podívat a říkám mu však je to pod zárukou tak jeďte do Dacie a on že tam volal a řekli mu že za deset dní a on že potřebuje kamsi jet a má strach aby něco nebylo úplně špatně tak sem vlezl pod auto zezadu a říkám hele ale tady asi chybí kus vejfuku a až když sem byl pod zadní nápravou tak sem si všimnul že končí před ní.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   1 registrovaný uživatel

• Vytvořit...