ozzy56 Odesláno 3. srpen 2025 Autor Odesláno 3. srpen 2025 (upraveno) tohle o autě můžu po roce a půl potvrdit, auto jede super, motor a převodovka jako v článku, spotřebu mám 5.5 litru, předjíždění--zrychlení--opravdu pecka, aspoň já takové auto dosud neměl, max. rychlost mám v TP 204km/h, tak se ta maximálka nějak neshoduje..., stačilo mi loni 180 a hned 2000 pokuta , s autem jsem spokojený i když najedu na skůtru pomalu stejně jako autem https://www.garaz.cz/clanek/reportaze-tip-na-rodinny-vylet-polsky-aquapark-fala-nadchne-plavce-i-milovniky-toboganu-deti-nebudou-vedet-kam-driv-zajit-21015093 Upraveno 3. srpen 2025 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy Pepito a Péťa ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. srpen 2025 Autor Odesláno 13. srpen 2025 dneska při cestě pro vodu postupka , když jsem zaparkoval Péťa, miroska, jirka307 a 3 další ohodnotil 6 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. říjen 2025 Autor Odesláno 28. říjen 2025 dnes jsem se byl odpoledne vyblbnout, samozřejmě sám , normálně jezdím v modu My Sense--asi prostřední, tak jsem přepnul na mod Sport auto očividně ožije, že přístrojovka a okolí zčervená beru jako chu*ovinu, ale těch 160 koní na 1330 kg je pak fakt poznat hlavně na zrychlení , zkusil jsem potom i Eko mod a to je katastrofa--asi 100 koní z motoru někam uteče Charlie 1, Pepito a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. říjen 2025 Odesláno 28. říjen 2025 ja mam standardne rezim eco , na sport prepinam jen kdyz potrebuju z krizovatky rychleji vystartovat nebo nekde rychleji predjet . pak je tam jeste rezim smart ale zatim jsem na to nesahl Citovat
ozzy56 Odesláno 28. říjen 2025 Autor Odesláno 28. říjen 2025 fakt Eco ?? ale to pak vůbec nejede a to nejsem žádný závodník--jen čas od času mě chytne rapl Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. říjen 2025 Odesláno 28. říjen 2025 jj, ale jede to normalne mi prijde a casteji prepina na ciste elektro ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 27. únor Autor Odesláno 27. únor dnes II. garančka, prohlídka komplet, olej, filtry, desinfekce, umyté, navoněné , najeto 16 tisíc a třetí olej ku*wa už to přehaňam celkem 8200.- Kč, a lákali mě na nový Grandis, ale ještě je brzo Péťa, pavelu96 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. únor Odesláno 28. únor prvni generace Grandisu byla ztratova u nas, tenkrat se prodalo tak 10 ks v čr , a prevazne snad jen ve dvou barvach jen . se divim ze ten nazev oprasily .novej je hezkej tak treba se jim zadari, pocitam ze to bude T- benzin s elektrem , tenkrat to tu bylo jen v dvoulitrove nafte a to pod oznacenim DID byla schovana prekopana fauvé klasika ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 28. únor Autor Odesláno 28. únor nynější Grandis je SUV--kopie Renaultu Symbioz, jak to nějaký ten rok Mitsubishi dělá , vlasně natažené ASX o 17 cm se vším všudy, včetně motorů atd., https://autaprozeny.cz/wp-content/uploads/2026/01/138-Cenik-CZ-Grandis-0126.pdf Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno Čtvrtek v 14:01 Autor Odesláno Čtvrtek v 14:01 (upraveno) nejprve musím napsat, že jsem letos měnit auto nechtěl, proč taky, když ho mám 2 roky a najeto 17 tisíc a žádná chyba , jenže v únoru na garančce jsem se v šourůmu ometal kolem Grandise a hned na mě naběhl prodejce, že jsem už u nich koupil a tak mi dají super slevu, pokud to vyměním , tak mu říkám, že se budou muset ukázat, protože jinak neprodají a já nekoupím..., zkrátím to--zbylo jen bla bla bla..., ale když jsem se vrátil domů, brouk v hlavě začal hryzat logicky jsem se zaměřil na Renault, vždyť Symbioz je vlastně originál a Grandis jeho klon, vyrábějí se na jedné lince, naštěstí kolem naší osady je prodejců mraky, tak jsem začal pátrat, slevy měl letos Rendek opravdu super (super slevy mělo více výrobců), ale až ve třetím šourůmu jsme si plácli hned první den a to proto, že dali solidní výkupní cenu, ale hlavně ji drželi (smluvně) po celou dobu, než auto přišlo z továrny , já se s tím zatím nikde nesetkal..., čekal jsem dva a půl měsíce..., takže jsem koupil auto, aniž bych v něm jel , ale Symbioz je vlastně o 17 cm natažený Captur (ASX), takže nebylo o čem..., vybral jsem si tentokrát základní model Evolution, mild hybrid 1.3 turbobenz.,140 koní, MAN 6, podle mých nároků má všechno, co potřebuju, ale bohužel 4. auto v mojí oblíbené červené metalíze nebude, manželka vybrala modrou--je pravda, že Renolta a ani modré auto jsme nikdy neměli, ale prostě s tou barvou jsem prohrál (myslel jsem si, že su doma větší Boss ) no a poslední mínus je to female logo--tohle budu muset pomalu rozchodit, bo mi taky nic jiného nezbyde , bohužel motor co jsem měl v ASX o výkonu 160 koní do Symbiozu nemontují, ale do Capturu a ASX ano--paradox dnešní doby..., dneska cesta na chajdu se spotřebou 4.9 u nového auta a jede to taky dobře , celá výměna mě stála dva důchody, to bych byl osel, abych nevyměnil Upraveno před 11 hodinami uživatelem ozzy56 Péťa, pavelu96, Medvěd a 11 další ohodnotil 14 Citovat
ozzy56 Odesláno před 15 hodinami Autor Odesláno před 15 hodinami tak jsem pod to dneska lehnul, ať vidím jak to zespod vypadá--samý plast..., a dost mě překvapilo ukončení výfukového potrubí před levým zad. kolem , to jsem ještě na osobáku neviděl, no a mají zas ušetřený metr trubky... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno před 14 hodinami Odesláno před 14 hodinami Jo, tohle je ideální výfuk na měření emisí. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno před 12 hodinami Odesláno před 12 hodinami Jako gratulka k novému povozu. Přesně takhle má vejfuk ukončené i Sandero. Tuhle sem měl jedno asi půlroční na zvedáku pán že mu cosi brblá na vejfuku a volal jestli se na to můžu podívat a říkám mu však je to pod zárukou tak jeďte do Dacie a on že tam volal a řekli mu že za deset dní a on že potřebuje kamsi jet a má strach aby něco nebylo úplně špatně tak sem vlezl pod auto zezadu a říkám hele ale tady asi chybí kus vejfuku a až když sem byl pod zadní nápravou tak sem si všimnul že končí před ní. ozzy56, RichVa a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.