doctortom508 Odesláno 15. prosinec 2023 Odesláno 15. prosinec 2023 (upraveno) Ahoj, na 5008 se mi po zamceni nepriklapi zrcatka. Od zacatku me blblo takto zrcatko u spolujezdce. V seevisu vzdy udajne prehrali soft, pak to treba pul roku fungovalo. Naposledy .i rekli, ze to bude odo toho, jak do toho obcas nekdo tukne a ztrati to polohu a jde to pry nastavit ovladacem. Ale u 508 jsem nikdy tento problem nemel. Ted uz se nepriklopi ani jedno zrcatko pri zamceni. Ovladacem to jde. Jenze uz mam jen prodlouzenou zaruku a cekam, ze na ni se nevztahuje. Ale servis jeste zkusim. Nesetkal jste se s tim nekdo, v servisu.me urcite reknou, ze jsem prvni jako u vseho. Auto ke tri roky stary a 100tkm. Upraveno 15. prosinec 2023 uživatelem doctortom508 Citovat
pavelu96 Odesláno 15. prosinec 2023 Odesláno 15. prosinec 2023 No tak to asi budeš první - nikdy se mi nestalo, že by se mi nepřiklopily zrcátka. I v zimě jdou přes led a nemají problém. RichVa ohodnotil 1 Citovat
doctortom508 Odesláno 15. prosinec 2023 Autor Odesláno 15. prosinec 2023 (upraveno) Ridicovo fungovalo vzdy. Spolujezdcovo od zacatku blblo a ted nejde nic, jenom ovladacem. Upraveno 15. prosinec 2023 uživatelem doctortom508 Citovat
jardas Odesláno 15. prosinec 2023 Odesláno 15. prosinec 2023 Ahoj, nejspíš blbý dotaz, ale v nastavení infotainmentu to není vypnuté? Nebo zkusit vypnout / zapnout, ale to už jsi asi zkoušel... Citovat
doctortom508 Odesláno 16. prosinec 2023 Autor Odesláno 16. prosinec 2023 Tak jsem zkusil nekolikrat prepnout, ale zmena nula. Citovat
Pagvelius Odesláno 17. prosinec 2023 Odesláno 17. prosinec 2023 Napadá mě, co třeba zkusit zamknout auto, přiklopit zrcátka ručně a pak odemknout? Jestli je to ta ztracená poloha. Citovat
jardas Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 Ještě mě napadlo - u 407 se ztracená poloha zavřených oken iniciovala držením ovládače od výchozí spodní polohy až do úplného zavření a ještě chvíli, tak to zkusit takto. Teď sice řešíš zrcátka u 5008 a tamto byla okýnka u 407, ale co kdyby... Citovat
Schreek Odesláno 19. prosinec 2023 Odesláno 19. prosinec 2023 Odemkni auto, zapni zapalování, sklop a odklop zcátka ručně (rukou-fyzicky), podrž tlačítko sklápění zrcátek cca 5s (sklopí se), chvíli počkej a pak znova... Někdy to pomůže... Jinak je to na výměnu zrcátek a pokud máš optiway záruku, tak ta to samozřejmě kryje... pavelu96, POL_PCE a Péťa ohodnotil 3 Citovat
doctortom508 Odesláno 22. prosinec 2023 Autor Odesláno 22. prosinec 2023 (upraveno) Tak nepomohlo, ale diky. Takze v lednu servis. Jen se mi zda, ze jezdim do servisu stejne casto jako tankovat. Upraveno 22. prosinec 2023 uživatelem doctortom508 Citovat
Fangluin Odesláno 5. únor 2024 Odesláno 5. únor 2024 (upraveno) Ahoj, mi to taky blbne. Někdy se sklopí jen jedno, druhé ne. Někdy to nejde sklopit ani tlačítkem na dveřích, někdy zase ovladačem. Většinou pomůže zrcátka sklopit manuálně a zase je vrátit do původní polohy a pak to zase pár týdnů běhá dobře. V létě mi končí prodloužená záruka a byl jsem domluvený se servisem, že před koncem záruky mi to vyreklamuji a dají snad nové, tak jsem zvědavý. Upraveno 5. únor 2024 uživatelem Fangluin Citovat
P607Olda Odesláno 5. únor 2024 Odesláno 5. únor 2024 To už dávno nefunguje, kašlu na to. Nesklopená zrcátka líp ochrání před odřením dveří. Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2024 Odesláno 5. únor 2024 mám to sklápění zrcátek vypnuté od novoty , zkuste to taky a budete mít o něco klidnější život P607Olda ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. únor 2024 Odesláno 6. únor 2024 Hele z mé zkušenosti s 307 to dělá vlhko v konektoru k zrcátku. Rozebral jsem, napatlal do vazelínou na spoje a mám klid... jediný, kdy se to občas neodklopí, jsou silný mrazy, kdy zrcátko zamrzne, musím mu pomoci ručně. Citovat
doctortom508 Odesláno 6. únor 2024 Autor Odesláno 6. únor 2024 U me na to nema pocasi vliv. Nekdy priklopi, jindy ne a nekdy jen jedno a nekdy obe. Ted se mi po roce zase rozblaznilo hlidani mrtvyho uhlu. Vzdy nasledujici den po desti to rano sviti treba 5 sekund, zhasne, problikne, sviti atd. Silnice sucha a bez aut, jen nekde v ty jebce francouzky je asi vlhkost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.