Přejít na obsah

doctortom508

Uživatel
  • Počet příspěvků

    325
  • Registrace

Vše od uživatele doctortom508

  1. U me na to nema pocasi vliv. Nekdy priklopi, jindy ne a nekdy jen jedno a nekdy obe. Ted se mi po roce zase rozblaznilo hlidani mrtvyho uhlu. Vzdy nasledujici den po desti to rano sviti treba 5 sekund, zhasne, problikne, sviti atd. Silnice sucha a bez aut, jen nekde v ty jebce francouzky je asi vlhkost.
  2. Diky. Je to 2.0 a filtr pevnych castic uz me pred rokem menili, takze cekam nejaky tesneni kolem a okolo. Bufika bohuzel nemam. Uvidim, co na to v servisu
  3. Zdarec, neresil jste nekdo smrad vyfukovych plynu v aute hned po nastartovani? Pokud je teplota pod nulou, tak temer hned po startu mi uvnitr smrdi vyfuk, ale ne takova ta dieslova chlorova vune, ale spis starej vychozenej diesel. Neco jako TDi s 400tis km nebo starej nakladak. Parkuju jen pod strechou a vyjizdim po predu, takze necouvam skrz oblak dymu z vyfuku. Pokud je nad nulou necitim nic. Jestli to muze blbe zhavit plus navic nejaka netesnost. Jsem objednanej do servisu, ale cekam na mraz a taky cekam, ze na nic neprijdou...
  4. Tak nepomohlo, ale diky. Takze v lednu servis. Jen se mi zda, ze jezdim do servisu stejne casto jako tankovat.
  5. Tak jsem zkusil nekolikrat prepnout, ale zmena nula.
  6. Ridicovo fungovalo vzdy. Spolujezdcovo od zacatku blblo a ted nejde nic, jenom ovladacem.
  7. Ahoj, na 5008 se mi po zamceni nepriklapi zrcatka. Od zacatku me blblo takto zrcatko u spolujezdce. V seevisu vzdy udajne prehrali soft, pak to treba pul roku fungovalo. Naposledy .i rekli, ze to bude odo toho, jak do toho obcas nekdo tukne a ztrati to polohu a jde to pry nastavit ovladacem. Ale u 508 jsem nikdy tento problem nemel. Ted uz se nepriklopi ani jedno zrcatko pri zamceni. Ovladacem to jde. Jenze uz mam jen prodlouzenou zaruku a cekam, ze na ni se nevztahuje. Ale servis jeste zkusim. Nesetkal jste se s tim nekdo, v servisu.me urcite reknou, ze jsem prvni jako u vseho. Auto ke tri roky stary a 100tkm.
  8. Koukam, ze pjůžo zase neco udelal dobre. Ja pouzivam na volani jen vytaceni hlasem, holka mluvi cesky, ale nektery jmena cte anglicky. Ale volani me funguje ok. Jen mi nejak prestava rozumnet pri hlasovem zadavani, dost casto musim potvrzeni ANO zopakovat a jeste se divat na dysplej. Drive mi rozumnela hned.
  9. Me se obcas vypne i kdyz je tma. Za mlhy taky nekdy, prijde mi, ze to uplne logiku nema. Ale je to zridka kdy a jinak to funguje perfektne.
  10. Me se takto blbe chovala 508 s manualem, nekdy byl oser ji urvat z mista. U 5008 s aisinem nemam vubec problem. Chova se to uplne jinak. Obe auta parkuji pod pristreskem, takze stejny podminky.
  11. Mame ve firme samy peugeoty, vse dvoulitry, bohuzel nebo mozna bohudik zabozrouti uz dvoulitry davaj asi jen do boxeru, takze se koupil skladovej karoq. A zadny cekani, co ti po objednani nadelej. Na posledniho boxera se cekalo pres rok a nakonec ho poslali ve vybave, jakou oni uznali za vhodnou a pro nas nevhodnou, takovy holatko. A ber neber, tak jim tam stoji.
  12. Twl, cekat dva roky, aby me auto zdrazili o 100k, a to ho jeste nemas, to musis byt vic nez fanousek znacky Kdyby to aspon bylo neco vyjimecnyho, hezky to auto je, ale motory uz do nej nedavaj, elektronika si dela co chce, ostrikovace umyji cele okno pouze, kdyz auto jede pomalu To fakt nechces
  13. doctortom508

    Neduhy 5008

    Tak motor mam zatim puvodni, ale behem 1,5 roku mam novynpotah sedacky ridice, jednotku zrcatka a filtr pevnych castic. Za dva mesice bude mit auto 2 roky a 65tis km. Zrcatko u spolujezdce se obcas po zamknuti nesklopi, elektricke zavirani kufru vetsinouns dverma strasne flakne, obcas pekne zavre a dotahne. Rano me hlidani mrtvyho uhlu blika skoro jako blinkr po dobu nekolik minut a to pouze u ridice, u spolujezdce je klid a silnice je sucha. No a potom si kup peugeota. Jsem zvedav, jak se s tim poperou v servise, to zase bude kecu, ze se nic neprojevilo
  14. Z prostredniho sedadla videt je, z krajnich nevidim ani ja. Ale ja tam jezdit nebudu
  15. A jak deti koukaj na predni dysplej za jizdy? Me to prijde maly a na blbym miste
  16. doctortom508

    Saze ve vyfuku

    Na aute se.predtim menil filtr pevnych castic, takze to udejne bylo cerne predtim vyfuk vycisten a zatim ok
  17. Ahoj, dnes jsem kouknul do vyfuku a byl jsem prekvapen, mam v nem "saze". Je to rok stara 5008 s dvoulitrem a nedavno po nekolika chybovych hlaskach a prehravani softu neco na pokyn tovarny v servisu ladili. Obehl jsem jina nase auta s dvoulitrem, ruzne roky vyroby a ruzny najezd a vsichni maji vyfuk cisty. Mam najeto 40 000km a zpravidla dalky, fitr se vypaluje, teda aspon dle obcasneho lupani vyfuku a beziciho ventilatoru, kdyz nekde zastavim. To asi neni normalni, ze? Uz jsem objednan na servis, ale uz je znam, vzdy se snazi vykroutit apod. Nevim, zda to je z fotky zretelne. Ale kdyz to otru papirem, je to proti 308, 508 a traveleroj obrovsky rozdi.
  18. Mam 2021 a od zacasu hruza, kapota blbe slicovana s maskou (na zadost odstraneno), slicovani schranky pred spolujezdcem sileny, krivy a pry s tim nelze nic udela, maji to vsechny auta na salonu, takze vlastnost. Hlnikova lista u radici paky v rohu odstava a v cele delce je vyskove vudci plastum ruzne utopena., ruzekmzatlacili, vyleza znovu. Kdyz je vlhko, ne silnice pod vodou, ani me nespini zadni okno, tak do rychlosti cca 50km/h me blika nebo sviti dioda mrtveho uhlu, ale jen u ridice. Kdyz to popisu servisakoj, tak me posle citaci z navodu,mze to muze byt za silneho deste a snezeni, ale ja mu rikal, ze je pouze trochu vlchko. Rikam mu to priste a on vsechny tyto systemy po nastartovani vypina, ***. Uz si vsecjno natacim, protoze jim se to pochopitelne nikdy neprojevi, asi nechtej, protoze by to museli resit. Mel jsem pujceny nahradni auto a nekdo tam prede mnou nechal papiry, na 5008 menili potah sedadla, me taky. Ani to nechteli videt, asi bezny problem.
  19. doctortom508

    Příčníky

    Ano presahuji, mam 127cm. A jestli je lze dat kamkoliv nevim, ja je davam
  20. Kvalita nikam nesla, nohla, kdyz tam nebyla. Furt neco resim. Svitoco kontrolka motoru kvuli ad blue, rozpadajici se potah sedadla, prikani kontrolky mrtveho uhlu, pokazde jine zavirani el.kufru. jednou to pekne dotahne viko po zavreni a jindy to s tim flakne. A.to ze lecos licuje jako u ziguliku z roku 1989 je dle prodejce normalni
  21. doctortom508

    Příčníky

    Ja davam pricniky jak potrebuju, delal jsem to 5 let na 508 a ted na 5008 taky.
  22. doctortom508

    Příčníky

    Ja mam wingbary od Thule a patky co mam z 508. A davam je na roztec dle potreby, ty diry na "hagusech" jsou prilis u sebe
  23. Jak kdyz se ptal pred rokem na dojezdovy kolo u 2,0 bluehdi, tak pry leda samotny kolo a hodit do kufru. Udajne je podlaha pod 3 radou sedadel plastova.mAle ten prijimaci technik sotva pozna sterace od radici paky, takze jsem tomu moc vahu nedaval.
  24. Taky bych auto uz bez senzoru a kamery nechtel. Ale tim, jak to po startu pomalu nabiha, tak vycouvam bez toho. A hlidani mrtvehunuhlumme za vlhka pekne s e r e, protoze to problika i kdyz jsem na silnici uplne sam, ale dela to jen na strane ridice, u spolijezdce ne. Ale na diagnostice se chyba neobjevila. Ale mozna to osekani vybavy bude pro nekoho vysvobozeni, protoze koupi jinou znacku auta. Ja byl zanposledni 3 mesice 3x v servisu kvuli zavade motoru. Porad stejna zavada ohledne mocoviny, poprve smazano, podruhy prehrani softu a ted se uz bude neco menit.
  25. Tak potah sedacky je uz v servisu a jakmile bude servis venku z karanteny, bude se menit. Mezitim mi auto dela dale radost, pri zamceni se prestalo sklapet spolujezdcovo zrcatko, jde sklopit jen ovladacem z auta. A behem poslednich tri mesicu se me 3x rozsvitila zavada motoru. Nic na tom nepozoruju, jen me to zase posila do servisu, kde nejspis opet smazou zavadu. Minule pry delali nejaky update kvuli teto zavade. Melo to nejakou souvislost s nedokoncemou regeneraci filtru kvuli nedostatku nafty. Tankuju kdyz mam cca 1/3 nadrze. Zacina me to auto pekne s r a t a to je "novy". Najeto 31tis a 11 mesicu stary.
×
×
  • Vytvořit...