Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tedy ten způsob vybírání položek srazu, alá e-shop tak s tím jsem se smířil. Ale že po přístupu do košíku jsem vyzván k platbě (účet, variák, spec.symb atd) ale není tam vidět částka kolik mám zaplatit (čučím na webu) tak to je trochu opruz . . . .  :roker  Samozřejmě, že jsem si poradil a platbu dokončil :mrk

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

nakonec jedu sama, dohodli jsme se, že si nebudeme bourat zajeté týdny, tak mladá pojede pak na nějakej jinej sraz :) Ideálně na nějakej, kde bude součástí dětské hřiště a posezení venku (a hezké počasí)

A už to mám i zaplacené :) snad jsem to tam s ubytkem naklikala správně

Upraveno uživatelem Goldinka
Odesláno

Poslušně hlásím, že 🐿️🐿️🐿️ dorazí v pátek až později večer, takže s večeří nečekat (ani jsme ji proto neobjednávali) :papa

Odesláno

Koukala sem.. a kupodivu mi to i došlo.. 🤣 což je teda velkej úspěch.. v posledních dnech si totiž přijdu lehce vygumovaná.. 😂

Ježiš to zas bude sobota .. radim, h4wk3y, schreek, veverka a celá republika.. eště choulák do toho a já snad rači pojedu domu... 🤣

Odesláno
V 14. 11. 2023 at 23:10, Weri 605 napsal:

Ježiš to zas bude sobota .. radim, h4wk3y, schreek, veverka a celá republika.. eště choulák do toho a já snad rači pojedu domu... 🤣

...pekáč bude? A rumíček taky? 😋

Odesláno (upraveno)

počasí určo bude! :) těším se na výšlap! sice vejš než k patě rozhledny nepůjdu, ale i tak :D za deště by to bylo na houby, ale na druhou stranu, deštník to jistí, že jo... :D 

btw, mám přijet peugeotem? Dostala jsem nabídku na zapůjčení vymazlené 407 coupe 0:-) nevim nevim, připadalo by  mi to jako zrazování mého auta... :D 

Upraveno uživatelem Goldinka
Odesláno (upraveno)
před 30 minutami, Goldinka napsal:

sice vejš než k patě rozhledny nepůjdu

Si klidně nahoru vyběhni, tohle není ošklivá železná rozhledna, tohle je pěknej domeček :)

20190502_110946.jpg

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

@Weri 605 když já nerada jezdím cizími auty 😄 a porušila bych svou tradici, že na srazy pojedu něčím jiným než Fordem 😄 kdo by se mi pak smál, že pojedu vlakem zpátky, že jo... :D :D :D

@Radek Hurvajz si to ještě rozmyslím... Měla jsem problém i s majákem a to je taky takhle "zabalená" konstrukce... Vadí mi ta výška nahoře pak 😄 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...