Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Včera v Rakousku a dnes v Německu. Filip Mareš na krásném 8. místě celkově. 👍:papa

Filipa s Radovanem jsem potkal při přejezdu ze 17 na poslední 18 RZ když už jsem odjížděl z Německa domů. Byly v dobré náladě. :super

IMG_20241020_152753.jpg

IMG_20241020_130815.jpg

Upraveno uživatelem Pepito
Doplňující info
Odesláno

Jo, jel rozumně a vyplatilo se mu to. Mě mrzí to probrzdění Ogiera včera. Tahle chyba ho stála vítězství. Tanak si to pak už ohlídal. Taky škoda Pajari. Hodit auto dvakrát přes střechu v takové zatáčce, to byla fakt smůla. Do té doby jel opravdu dobře.

Rozhodne se v Japonsku a to je dobře, že je o co hrát, až do konce :)

Odesláno
V 13. 8. 2023 at 10:08, JVT napsal:

Ahoj Pežoťáci

Snad si to dobře pamatuji, ale cca před 20 lety Německá rally byla za 49 euro na celou rally a k tomu perfektně připravené parkoviště u RZ na polích za 1 euro. Další plus, oproti našemu mistráku, perfektně značené příjezdy na všechny RZ a třeba příkop u silnice byl opatřen dřevěným můstkem. To aby se nikomu, při jeho přeskakování, nic nestalo.

Letos stála vstupenka na celý víkend 99€ a parkovné 5€. S tím zajištěním parkování a přístupu k RZ máš pravdu, ale jen v Rakousku a Německu, u nás na to prdí. :papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Přesně tak. Měl jedinečnou příležitost, když Rovanpera a Ogier nejeli všechno. Jinak by ostrouhal, jako kdysi Hirvonen, který nakonec vyčerpáním skončil, protože Loeb :)

Navíc, jezdec sice vyhrál, ale značka to pomočila a skončili druzí :aut

Odesláno

Ale já bych přál titul zase M-Sportu. Už jen za to, jakej je Malcom srdcař, že musí trpět to, že dá šanci "nováčkovi" (sice platícímu ale...), kterej první dvě sezóny vytvoří několik poruch karoserie a jakmile začne jezdit stabilně, tak mu pak uteče do Toyoty nebo Hjundáje. Ale bohužel aktuálně nemá M-Sport nikoho, kdo by na to měl. Fourmaux sice občas vystrčí růžky, ale zatím to nestačí. Navíc se kolem něj motá Toyota a Hjundé. Takže bůhví, kdo Malcolmovi zbude. Trošku mě naštval Tänak. Že nedal Pumě ještě jeden rok šanci. Protože právě Fourmaux letos párkrát ukázal že to nebude špatný auto. Uvidíme příští rok. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...