Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Jo, ale Praha a okolí ani jednou :P nefér.. Loni bylo aspoň Kladno, ačkoli mi to bohužel kolidovalo s dovolenou ale letos prd.. Tak možná Hradec, ale ten slogan "Přímo k vám do města přivezeme ty nejvymazlenější burgery z celé země." je teda silně provokativní :P 

Upraveno uživatelem Rikic339
Odesláno (upraveno)
před 38 minutami, Dave_k napsal:

Pro nás lepší výběr. 2x Brno. Pce, HK, Litomyšl. :super

Přesně tak, Pardubice, HK, Litomyšl. Stačí si vybrat. :D 

PS: Ještě do Šumperka bychom mohli. ;) :D 

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno
před 2 hodinami, MJSytic napsal:

Z Prahy jsou nejblíže Teplice. Do 40min furt levej :aut 

Ahoj Pežoťáci 

máš pravdu po D8 a přivaděči na Teplice je to rychle dostupné. Bohužel těsně před Teplicemi se už druhý rok opravuje most (původní plán dokončená byl podzim 2023). Doprava je řízena semaforem. Místní si našli řešení (jezdí mi pod okny, občas se ani nedá přejít na druhou stranu ulice) ostatní stojí dlouhé a ve špičce hodně dlouhé minuty při čekání na několikátou zelenou.

Odesláno

Nejen místní. Jezdil jsem tam na pobočku a poslední půlrok 2x týdně na CallCentrum, takže vím. U krematoria občas stojí hlídka a měří 50 ;)

Odesláno

Docela by se mi líbila nová 3008 - porovnat kufr s mou a zda si na ni počkat (kupuji auta cca 4 až 5ti letá) anebo zvýšit péči o mou a nechat si nadosmrti 😉 

Odesláno

Koukám že od Liberce 7.6. vystřídá 308 nová 3008 GT HYBRID 136 E-DCS6 :) no letos bohužel ale opět vynechám, poblíž Prahy nic není a v Hradci Králové se bohužel jezdit nebude jak tak koukám.. škoda

Odesláno (upraveno)

Hmm, tady někdo vyslyšel moje modlitby :super přesně tohle auto si chci vyzkoušet a potřebuji veškeré informace - takže v Lbc v sobotu odpoledne :papa

Co na to @Verýsek? Bude se účastnit? 

Upraveno uživatelem pavelu96

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...